arkadaşlar versiyonumu güncelledim 7.21 e. yenilikleri bir türlü bulamadım. eski 7,01 sürümüne göre ne yeniliği ne artısı var bilen arkadaş var mı acaba? birde zil sesi hemen çıkmıyor yavaştan yükseliyor çalan zil de olmasına rağmen. bunu telefon çalar çalmaz sesin çıkmasını yapan bilen arakdaşlar var mı.. yardımlarınız için tşkler...
ben de o yazılıma yükselttim değişiklik olarak hafıza kartı takılıyken telefonu kullanamamam oldu. Lanet olsun birdaha nokia alırsam adam değilim. Önceki sürümlerde böyle bir sorun yoktu yeni başladı. Yazılımda serviste güncellendi.
7.21 kullananlarda bu sorun var mı biriniz yazın ya
Bende hiç bir sorun yok en son yazılım yüklü şu anda. (7.21)
Beyler bayanlar herkese merhaba.
16 sayfanın tamamını okumadım ama bana bu telefonu kısaca ve açık bir şekilde anlatacak arkadaş var mı?
Şarjı kaç gün gidiyor. Mesajlarda kaç mesaj saklıyor.
Sıkıntılı bir durumu var mı?
Açık bir şekilde + ve - yönlerini yazacak bi arkadaş olursa çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Beyler bayanlar herkese merhaba.
16 sayfanın tamamını okumadım ama bana bu telefonu kısaca ve açık bir şekilde anlatacak arkadaş var mı?
Şarjı kaç gün gidiyor. Mesajlarda kaç mesaj saklıyor.
Sıkıntılı bir durumu var mı?
Açık bir şekilde + ve - yönlerini yazacak bi arkadaş olursa çok sevinirim.
Hiç dokunmazsan 7 gün gidiyor..
50 tane galiba tam denemedim ama..
Telefonunu tek sorunu bana göre tuşlarının çok sert olmasıdır..Mesaj yazmak biraz zor.
mesaj saklamada sınır yok telefon hafızası ne kadar boşsa o kadar saklar ben 1000 tane fln saklamıştım bi ara.
quote:
Orjinalden alıntı: degerli43
mesaj saklamada sınır yok telefon hafızası ne kadar boşsa o kadar saklar ben 1000 tane fln saklamıştım bi ara.
evt mesaj saklama kapasitesi gibi bir sınırlaması yok. Bende su anda 400 500 arası mesaj var.
Bu telefona nasıl format atıyoruz?
topic ölmüş ya...
benim bi sorunum var zaman zaman telefon kapanıyor. Sanırım versiyondan, hic güncelleme yapmadım. Versiyon yükseltildiğinde telefon hafızasındaki mesajlar silinir mi?
Arkadaşlar, telefonumdaki yazılım versiyonunu öğrenmek için #0000# tuşluyorum ve ARA tuşuna basıyorum. Ancak hiçbir cevap gelmiyor. Versiyonu nasıl öğrenecğim?
quote:
Orjinalden alıntı: OkyaNuS.
topic ölmüş ya...
benim bi sorunum var zaman zaman telefon kapanıyor. Sanırım versiyondan, hic güncelleme yapmadım. Versiyon yükseltildiğinde telefon hafızasındaki mesajlar silinir mi?
Ben 3 4 defa yazılım güncelledim ve hiç bir veri kaybı yaşamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: buzzer
Arkadaşlar, telefonumdaki yazılım versiyonunu öğrenmek için #0000# tuşluyorum ve ARA tuşuna basıyorum. Ancak hiçbir cevap gelmiyor. Versiyonu nasıl öğrenecğim?
#0000# değil, *#0000# yapmalısın. ;)
Arkadaşlar telefonumu çaldırmış bulunmaktayım ve artık nokia dan ayrıldım sony'e geçtim. 3110C benim için bitmiştir daha da kullanmam sony ericsson w810i varken :)
Geçmiş olsun usta. Hayırlısı.. Elbet dönersin sen Nokia'ya :)
quote:
Orjinalden alıntı: RoadMonster
Geçmiş olsun usta. Hayırlısı.. Elbet dönersin sen Nokia'ya :)
Valla bilemiyorum se wolkman serileri acayip hosuma gitti. :)
arkabisrem geçmiş olsun hocam :(
3110 konusunun mimarı sensin bu konuyu boşlamazsın umarım artık 3110 kullanmıyorum diye :)
arkadaşlar, bu cihazın özelliklerinde stereo yazıyor ama ben henüz stereo ses duyamadım. Piyasadan 1 TL'ye 2,5 to 3,5 mm jack dönüştürücü alıp stereo kulaklıklarıma bağladım ama ses gene mono geliyor. Stereo ses duymanın ücreti bu kadar ucuz değil galiba. İlla burada bahsedilen NOKIA kulaklıklardan mı almak lazım? Yoksa bu cihazda stereo ses yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: buzzer
arkadaşlar, bu cihazın özelliklerinde stereo yazıyor ama ben henüz stereo ses duyamadım. Piyasadan 1 TL'ye 2,5 to 3,5 mm jack dönüştürücü alıp stereo kulaklıklarıma bağladım ama ses gene mono geliyor. Stereo ses duymanın ücreti bu kadar ucuz değil galiba. İlla burada bahsedilen NOKIA kulaklıklardan mı almak lazım? Yoksa bu cihazda stereo ses yok mu?
Konuyu canlandıralım azcık :D Medya kısmının en altında stereo genişletme var açabilirsin oradan
konunun kemikleri kalmamış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme