Bildirim
Nokia 2630 Kullanan Var mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
-
bu telefon radyodan başka özelliği yok bundan 2 tane alıp ne yapıcan gerçi 1 tanesi bedavaya dek geliyo ama inan bana değmez onun yerine nokia 2630 al daha iyi bt var kamera var ekranı daha büyük 9.9 mm incelikte bu telefondan daha iyi radyosuda var babam 133 ytl ye aldı 3 gün önce tavsiye ederim iyi telefon yinede son karar senin tabiki -
-
benim radyosuyla isim yok sadece kibar ve kucuk oldugu icin almak istiyorum. 2. telefon olarak kullancam ve birini arkadasima hediye etcem -
ha o zaman ideal bir telefn gibi gözüküyo -
-
quote:
Orjinalden alıntı: virtusft
ne bu simdi? -
aklimi celdin ya
149 liraya 2 tane philips 199 alacagima 130 ytl ye 2630 almak daha mantikli sanki -
aman diyim ihale benim üstüme kalmasın bence öyle plipsin hiç bir özelliği yok 2630 da uydurukta olsa bir kamera var ve mp3 çalıyo 11 mb hafızası var 4-5 tane mp3 alır
yinede sen bilirsin babam 3 gündür kullanıyo memnun telefondan ama birde 150 ytl ye sıfır samsung e250 almak var onuda düşün hafıza kartı takılıyo
şaka şaka e250 3. hat için bile kullanılmaz
çok kötü bir telefon aklına düşmesin e250 falan
-
asil kullandigim telefon samsung i600 yani gerekli tum ozellikler var benim istedigim kibar fazla ozelligi olmayan bi telefon -
Philips'ten uzak dur.Bizim bir arkadaş aldı ve pili bozuldu, pil de bulamıyor. -
konuyu 2630 olarak degistiriyorum -
2630 kullanıyorum,telefonun kamerasından gayet memnunum vga olmasına rağmen çektiğim fotoları pc'ye aktardığımda gayet net çıkıyor fotoğraflar.Telefonu elimde kim görse zaten dıs tasarımına hayran kalıyor,çok şık yani.Kullanıslı bir telefon 4 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 22 Haziran 2008; 21:29:59 > -
bende alirsam dis gorunusu icin alicam zaten
130ytl paralel ithalat buldum bi sitede paralel ithalat olmasi sorun olmaz dimi arkadaslar? -
2>1, yani philips al
seviyorum düz mantığı -
quote:
Orjinalden alıntı: _MetaLStorM_
2>1, yani philips al
seviyorum düz mantığı
philips 199 alsam birini arkadasa hediye etcem yani sonucta elimde 1 telefon kalacak -
pararel italat demek yani telefonun bozulunca sen aldığın siteye yolluyosun onlar kendi imkanlarıyla yaptırıp yolluyo ama 1 aydamı gelir 2 aydamı gelir bilinmez o yüzden sağlam bir kvk garantili yada genpa garantili almanı tavsiye ederim babam 149 ytl ye kvk garantili aldı kredi kartında para varmış 133 ytl ye düştü
daha yeni öğrendim bu arada ben 133 ytl ye aldı sandım gerçi zaten öyle aldıda neyse siz anladınız onu
Benzer içerikler
- torrent eşlere bağlanıyor
- bankadan başkasının hesabına para yatırma
- esenlerden kadıköye nasıl gidilir
- dehb askerlik muafiyeti
- sarışın mı esmer mi
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X