Şimdi Ara

Nokia 2323c & Çift hatlı telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

=Forum dışı elden satılmıştır=

Fiyatı çok uygun tutmama rağmen forum üzerinden satılmadı..? Ayrıca şunuda belirtmek isterim. Nokia 2323c telefonun 2. el fiyatını bulamadım ? İlginç...

Basit bir telefon isteyenler için radyolu Nokia 2323c

Çok yakın bir arkadaşımdan almış olduğum cihaz satılıktır. Adana Teknosa'dan alınmıştır. Fatura ve kutu içeriği yoktur ama garantisi devam etmektedir. Cihazı geçen sene aldığını biliyorum ama işte fatura vs. olmayınca garanti süresinin ne kadar kaldığını tam olarak bilmiyorum.

Basit işlemler:
    *#92702689# > 062009
    *#0000# > 29-04-09

Garanti süresinin devam ettiği yukarıdaki işlemlerden belli oluyor sanırım..

Cihazın durumu:
    Cihaz gayet temiz sayılır. Ekran içerisinde 2-3 adet siyah toz vardır. (LCD ekranda değil, iç cama yapışmış toz gibi duruyor. Sadece detay olarak söyledim. Resmini çeksem dahi o noktalar belli olmaz) Şarj girişinin siyah plastik koruması sanırım düşmüştür ama beyaz olan plastik duruyor. Ekranda çizik vs. yok denecek kadar azdır. Her ne kadar kullanıma bağlı kılcal çizikler olsada pek belli olmuyor. Ekranı çerçeveleyen metal kısım sağlamdır. Makro resimlerden dolayı yıpranmış gibi durmaktadır. Yukarıda dediğim gibi kutu ve içeriği yoktur. Telefon ve kulaklık gönderilecektir. (Üzerinde Nokia yazan bi kulaklık buldum evde, ince uçlu)

Nakit fiyat:50 !!! TL.

Başka bir telefon alacağım için fiyatı dip(!) yaptım. Maksat çabuk satılsın..

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Üzerinde NOKIA VERSUS yazan çift hatlı telefon

Cihazın durumu :
    Telefon genel anlamda temiz sayılır. Resimlerde görüldüğü gibi. Arka pil kapağı hafif gevşektir. Kutu, aksesuar olmadığı gibi şarj cihazıda mevcut değildir. Sadece cihaz gönderilecektir.

Nakit fiyat:50 !!! TL

Başka bir telefon alacağım için fiyatı dip(!) yaptım. Maksat çabuk satılsın..

Hesaba havale sonrası aynı gün kargo işlemi yapılır. Kargo ve havale ücreti alıcıya aittir.

Chazlara ait resimler..

Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon  Nokia 2323c & Çift hatlı telefon

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 13 Temmuz 2011; 21:56:29 >

• nokia 2323c fiyatı sıfırı 97 TL migrosta fiyatta revize edilmesi gerek gibi biraz
    iyi günler
  • Uyarı için teşekkürler..

Fiyat baya bi revize edildi..

Satmak konusunda kararsız kalmıştım ama başka bir telefon alacağım için fiyat güncellendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 5 Aralık 2010; 20:18:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia referanslarım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.