Şimdi Ara

NOKİA 2300 SAMSUNG E250İ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOKİA 6303 ÇİN MALI SIFIR SÜPER Bİ TELEFON SÜPER Bİ SESE SAHİP RESİMDE ÖZELLİKLE HAPORLORU CEKTİM.ŞARZ CİHAZI+USB KABLOSU+KULAKLIK VAR KAYITLIDIR.. FİYAT satıldı

NOKİA 2300 SAMSUNG E250İ NOKİA 2300 SAMSUNG E250İ
    NOKİA 2300 BATARYA VE DIŞKASA SIFIR TAKILDI HİÇ Bİ PORBLEMİ YOK CİHAZ VE YAN SANAYİ ŞARZ CİHAZI VERİLECEK FİYAT 30tl

SAMSUNG E250İ KULLANIMA BAĞLI ÇİZİKLER VE BOYA ATMASI VAR.EKRAN FİLMİ YENİ DEYİŞTİ,BATARYA SAĞLAM ORJİNAL ŞARZ CİHAZI +KULAKLIK VERİLECEK fiyat 30tl

NOKİA 2300 SAMSUNG E250İ NOKİA 2300 SAMSUNG E250İ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 13 Mart 2012; 17:17:10 >

• oha çinliler abartmış bu kadar büyük hoparlörü hangi pil dayanabilir kaç mAh pil kamera kaç mp
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

oha çinliler abartmış bu kadar büyük hoparlörü hangi pil dayanabilir kaç mAh pil kamera kaç mp

PİL NE KADAR GİDER DENEMEDİM SADECE TEST İÇİN AÇTIM 10 15 DK KULLANDIM KAMERA 8.0MP YAZIYYOR:) AMA SIRADAN ÇİN KAMERASI İŞTE ÇOK ŞEY BEKLEMEMEK LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

oha çinliler abartmış bu kadar büyük hoparlörü hangi pil dayanabilir kaç mAh pil kamera kaç mp

PİL NE KADAR GİDER DENEMEDİM SADECE TEST İÇİN AÇTIM 10 15 DK KULLANDIM KAMERA 8.0MP YAZIYYOR:) AMA SIRADAN ÇİN KAMERASI İŞTE ÇOK ŞEY BEKLEMEMEK LAZIM

8 mp 0,8 yazacaklardı sanırım :D bu arada iyi ses çıkar bu cihazdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.