Şimdi Ara

Nofap wp grubu yada nofap yapan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir aralar wp grubu vardı hala duruyor mu beyler o ?
    Yada yapan varsa ses verebilir mi birkaç sorum olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir işe yaramıyor. 3 ay fap yapmadığım oldu. 1-2 kere değil 4-5 kere hem de.
  • Yesfap

• Reddit grubu var oraya gir adamlar sağlam cidden

• Zaten sıkıntılı bir durum o Wp grubuna biri foto atsa ortam flashlight yemişe döner yapmayın böle şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Zaten sıkıntılı bir durum o Wp grubuna biri foto atsa ortam flashlight yemişe döner yapmayın böle şeyler.

WhatsApp değilde telegram grubu olabilir aslında 🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birinci haftadayım butün sivilcelerim gitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Blacksea

Hocam birinci haftadayım butün sivilcelerim gitti

Adam bütün ilaç sektörünü bütün dermatoloji sistemini çökertti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessive -- 24 Ekim 2017; 9:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

hiçbir işe yaramıyor. 3 ay fap yapmadığım oldu. 1-2 kere değil 4-5 kere hem de.

Kesinlikle. Günde 3 defa yaparsanız tabii ki de zararlı olur. Üst limit 2 günde bir. Çok aşırı yapmazsanız zararı olmaz.

• Beni alinda senlendireyim sizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

quote:

Kesinlikle. Günde 3 defa yaparsanız tabii ki de zararlı olur. Üst limit 2 günde bir. Çok aşırı yapmazsanız zararı olmaz.

aslında zararlı değil fap yapmak. fap yapmanın olayı, çok yapınca akla ondan başka pek de bir şey gelmemesi. ama bu fapla alakalı değil. fapa ayırdığın zamanı başka bir şeye ayırıp, çok yaparsan bu sefer o gelir aklına gözlerini kapayınca. hahaha ilk iş günlerimi hatırladım. rüyalarımda çuval taşırdım, çimento karıştırırdım :D şimdi böyle hatırlayınca komik, güzel geliyor ama o zamanlar çok zorlanmıştım be hatırladıkça gözlerim şey oluyor

bu arada bakıyorum yine kaldırmışsın bloğumu. ben de diyordum bloklanma sayım 163'e düştü kim kaldırdı bloğu diye. daha yeni kalırdın sanırım ehe :D

• Gruba katilmak isteyen bana yazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8B3665B5 -- 23 Ekim 2017; 18:23:49 >
  • Bana uyar hocam yaz

• Jessive kullanıcısına yanıt
    Bugün gazi üniversitesi dermatoloji bölümünde profesör bi hocanın yanındaydım. Ergenlik yıllarında mastürbasyon veya cinsel ilişki fark etmeden boşalmanın sivilceye çok etkisi olduğunu söyledi, sebebini ise ergenlikte zaten düzensiz olan hormonlar boşaldığınızda normalde olması gerektiği gibi düşmüyor iyice karışıyor, zamanla hormonlar düzenlendiğinde ve o zaman boşaldığında aşağı inen testesteron hormonu da daha düzgün bi şekilde inecek inmesi gereken seviyeye düzensiz olmayacak dedi. Yani olay sivilce için ise mastürbasyon değil komple boşalma cinsel ilişkiyle de alakası var ergenlik döneminde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

quote:

aslında zararlı değil fap yapmak. fap yapmanın olayı, çok yapınca akla ondan başka pek de bir şey gelmemesi. ama bu fapla alakalı değil. fapa ayırdığın zamanı başka bir şeye ayırıp, çok yaparsan bu sefer o gelir aklına gözlerini kapayınca. hahaha ilk iş günlerimi hatırladım. rüyalarımda çuval taşırdım, çimento karıştırırdım :D şimdi böyle hatırlayınca komik, güzel geliyor ama o zamanlar çok zorlanmıştım be hatırladıkça gözlerim şey oluyor

bu arada bakıyorum yine kaldırmışsın bloğumu. ben de diyordum bloklanma sayım 163'e düştü kim kaldırdı bloğu diye. daha yeni kalırdın sanırım ehe :D

Yoo bir iki ay olmuştu kaldıralı

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Gruba katilmak isteyen bana yazsin

Ekle hodjam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.