Şimdi Ara

NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
319.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beytepe aynı anda iki antivirüs programı kullanmayın demişsin. Nod32 kurulurken de bana bu tür bir uyarı geldi. Bende kurmaktan vazgeçtim. Sistemimde Kaspersky var ama sadece işim düştüğünde açıyorum. Yani arka planda filan çalışmıyor. Bu haldeyken Nod32 kurmamda sakınca var mıdır? Sadece Nod32 denemek için eski antivirüsümü kaldırmak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

antivir-guard tan memnundumda

şimdi kuşkuya düştüm

acaba nod32 mi kursam

2 si birlikte uyum içinde çalışırmı
    çalışırsa kastırırmı pc yi

ben senin dedigini tam 4 gundur kullaniyorum. kasma falan yok. ayrica ikisi de normal sekilde calisiyorlar. @beytepe'nin yazilarini biraz okudum. ikisi arasinda kararsiz kaldim. ben de ikisini birden kurdum.
    aslinda su kaspersky da ilgimi cekmiyor degil.
    acaba su antivirusleri uclesek mi ne yapsak?
    ama active virus shield(kasper tarafindan hazirlanmis) kurdum ve sistemi acayip kasti. ozellikle acilista.(halbuki yalniz basina kurmustum.)
    onun icin kaspersky da kurmaya cekiniyorum.

• Bakınız arkadaşlar virüsten koruma yazılımları yapıları gereği sistemle bütünleşik biçimde çalışırlar. Yani kendilerini sistemin çeşitli yerlerine entegre ederler. Tabii ki sistem koruma yöntemleri farklıdır ama genel anlamda tümü bunu yapmak zorundadır. Siz her ne kadar "ben birisini devre dışı bırakıyorum" desenizde yazılımlar sistem üzerindeki kök dosya ve dizinlere, ayrıca kayıt defterine bağlı biçimde işlev yaparlar. Hatta çoğu virüsten koruma yazılımı kendisini bir "sistem hizmeti" olarak atar. Belki şu an sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama her an sisteminiz tehlike içinde. Anında sisteminizde büyük bir hata oluşur ne olduğunu da anlayamazsınız.

Bir de şu konu var, siz kullanmış olduğunuz yazılıma güvenmiyor musunuzda yanına bir tane daha kuruyorsunuz. Bu kurmuş olduğunuz her iki yazılıma da güvenmediğiniz anlamına gelir. Derseniz ki ben daha da güvende olmak istiyorum. Hayır yanılıyorsunuz iki adet gerçek zamanlı çalışan virüsten koruma yazılımı ile daha güvende olacağınız sonucu çıkmaz. Güvenlik işinin bir de sistem uyumluluğu, çalışabilirlik ve de kararlılık gibi çok önemli noktaları vardır. Ayrıntıya girmeyeceğim kısacası söyleyeceğim böyle bir yanlış içerisine girmeyiniz.

NOD32 AntiVirus System yazılımı tüm virüsten koruma uygulamalarının en başarılısıdır. Nedenini de defalarca ayrıntısıyla açıkladım gerek bu konuda gerekse forum içerisindeki çeşitli konularda yazılarımı bulabilirsiniz. Bu yazılımı kurun, ayarlarını uygun biçimde yaparak ve kendiliğinden güncelleme özelliğini etkin kılarak kullanın.

• quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Bakınız arkadaşlar virüsten koruma yazılımları yapıları gereği sistemle bütünleşik biçimde çalışırlar. Yani kendilerini sistemin çeşitli yerlerine entegre ederler. Tabii ki sistem koruma yöntemleri farklıdır ama genel anlamda tümü bunu yapmak zorundadır. Siz her ne kadar "ben birisini devre dışı bırakıyorum" desenizde yazılımlar sistem üzerindeki kök dosya ve dizinlere, ayrıca kayıt defterine bağlı biçimde işlev yaparlar. Hatta çoğu virüsten koruma yazılımı kendisini bir "sistem hizmeti" olarak atar. Belki şu an sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama her an sisteminiz tehlike içinde. Anında sisteminizde büyük bir hata oluşur ne olduğunu da anlayamazsınız.

Bir de şu konu var, siz kullanmış olduğunuz yazılıma güvenmiyor musunuzda yanına bir tane daha kuruyorsunuz. Bu kurmuş olduğunuz her iki yazılıma da güvenmediğiniz anlamına gelir. Derseniz ki ben daha da güvende olmak istiyorum. Hayır yanılıyorsunuz iki adet gerçek zamanlı çalışan virüsten koruma yazılımı ile daha güvende olacağınız sonucu çıkmaz. Güvenlik işinin bir de sistem uyumluluğu, çalışabilirlik ve de kararlılık gibi çok önemli noktaları vardır. Ayrıntıya girmeyeceğim kısacası söyleyeceğim böyle bir yanlış içerisine girmeyiniz.

NOD32 AntiVirus System yazılımı tüm virüsten koruma uygulamalarının en başarılısıdır. Nedenini de defalarca ayrıntısıyla açıkladım gerek bu konuda gerekse forum içerisindeki çeşitli konularda yazılarımı bulabilirsiniz. Bu yazılımı kurun, ayarlarını uygun biçimde yaparak ve kendiliğinden güncelleme özelliğini etkin kılarak kullanın.

dedigim gibi 4 gundur ikisini birden kullaniyorum. sistem zarar gordugunde ya da virus bulastiginda buradan size haber vereyim. bakalim neler olacak???
    (bunu deneme amacli yapiyorum. zaten benim isim de bu )

• Siz doğru bildiğiniz yoldan şaşmayınız.

quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

Bakınız arkadaşlar virüsten koruma yazılımları yapıları gereği sistemle bütünleşik biçimde çalışırlar. Yani kendilerini sistemin çeşitli yerlerine entegre ederler. Tabii ki sistem koruma yöntemleri farklıdır ama genel anlamda tümü bunu yapmak zorundadır. Siz her ne kadar "ben birisini devre dışı bırakıyorum" desenizde yazılımlar sistem üzerindeki kök dosya ve dizinlere, ayrıca kayıt defterine bağlı biçimde işlev yaparlar. Hatta çoğu virüsten koruma yazılımı kendisini bir "sistem hizmeti" olarak atar. Belki şu an sorun yaşamıyor olabilirsiniz ama her an sisteminiz tehlike içinde. Anında sisteminizde büyük bir hata oluşur ne olduğunu da anlayamazsınız.

dedigim gibi 4 gundur ikisini birden kullaniyorum. sistem zarar gordugunde ya da virus bulastiginda buradan size haber vereyim. bakalim neler olacak???

• quote:

Siz doğru bildiğiniz yoldan şaşmayınız.

quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

estagfirullah ben birsey bildigimi iddia etmiyorum. sadece deneyerek ogrenecegimi soyluyorum. ayrica bu konuda size karsi da degilim. sadece ne gibi hatalarla karsilasiliyor, bu hatalari nasil cozebiliriz, hatanin sebepleri nelerdir onlari incelemek icin boyle birsey yapiyorum.

birseyler ogrenip ogrenmeyecegimi, sorularima kendimce cozumler uretebilip uretemeyecegimi de sonuclar elime ulastiginda gorebilirim.

• 2 antivirüs programının beraber çalışması işletim sisteminin çökmesine bile neden olabilir. pccilin de bu durum başıma gelmişti.
  • beytepe bu free mi yoksa deneme mi :) iyi eğer deneme ise bendede nod32 nin bi eskisi varda onu silmicem :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeßaSTiaN

beytepe bu free mi yoksa deneme mi :) iyi eğer deneme ise bendede nod32 nin bi eskisi varda onu silmicem :)

cevap yok mu_?
  • Arkadaşlar yukarıda ne güzel vermişim linkeri.

Silinmişler bir daha vereyim.

NOD32 2.51.30 Türkçe for Windows NT/2000/2003/XP/32-bit/64-bit
    09.11.2006 güncellemeli.
    original link
    http://rapidshare.com/files/3617798/nenttrst.regfix.exe
    rapid çıkmıyor kısa yolu
    http://urlzip.de/37v

nSane Fix içinde hazır gelmektedir. 16milyon küsür günlük deneme sürümü :D
    Sadece programı kurmanız yeterli. Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

• arkadaşlar msn de nod 32 ile ilgili bütün sorunlarınızı çözebilririm herşey msn e gelin

askar8_ hotmail.de
  •  NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi)

bu resimde kırmızı ile yazılmış yerlerde virus bulup TEMİZLEMİŞMİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 19 Kasım 2006; 15:26:45 >
  •  NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi)

???????

adaware virusmu
  • iki program çakışıyor

quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi)

???????

adaware virusmu

• Ad-aware temp içindeki dosyayı zararlı olarak tanımlamış ve karantinaya almaya çalışırken bellekten o dosya geçiyor tabiiki NOD32' de o dosyayı yakalıyor. Dosyada işlem yapan olarak Ad-Aware gözüküyor.

Bilgisayarda zararlı dosya dolaştırıyor diye onu da şüpheli kabul ediyor.

Yani neymiş
    Nod32 varda ad-aware ye gerek yok.
    Zaten aynı işi yapıyor.
  • Arkadaşlar Nod32'nin 2.7 Final(v2.70.16) sürümü çıkmıştır. http://www.eset.com/media/promo/NOD32_v27_highlights.html adresinden yeni sürümde ne gibi değişiklikler olduğunu görebilirsiniz. Vista'ya uyumlu hale getirmişler ve spyware/malware koruması eklemişler ama bununla ilgili bir uyarı vermedi henüz bende.
    30 günlük deneme sürümünü http://www.eset.com/download/ adresindeki formu doldurarak indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemennon -- 20 Kasım 2006; 1:38:10 >

• Beyler bunun v3 versiyonu nezaman çıkacak bilen var mı?
  • bu free wersıyonu yuklemıstım bı kac ay once fakat hıc kullanamamıstım ısrarla da bekledım 1-2 hafta fln ama sorun gıderılmemıstı sunucu hatasımı ne dıodu baglantı hatası dıodu sanırım ama guncelleme yapmıodu o gıderıldımı acaba ben awasttan yıne mutsuzum bu kadarmı kasar bı yazılım
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Beyler bunun v3 versiyonu nezaman çıkacak bilen var mı?

belli değil şu anda piyasada sadece ss leri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 22 Kasım 2006; 21:01:35 >
  • http://www.eset.com/download/index.php
    BUYRUN NOD32 3.0 VERSİYON.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.