Şimdi Ara

Nocturne - Lee Sin - Hecarim - shyvana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jungle a merak sardım. Şuan sadece malphite var elimde jungle yapabildiğim. (shaco da var ama oynamıyorum onu pek) Başlıktaki heroların + - yönleri nelerdir birbirlerine göre? 6300 biriktiriyorum şuan bu dördünden biri için.

• Üst konu var
  • Bunun için bir konu var değil mi usta? Şahsen bende arıyorum fakat böyle bir konu açma gereği duymadım. Aksine belki daha kolay olabilirdi ama...
  • Üst konuya yazmalısın fakat madem o kadar uğraştın cevap vereyim.Aralarından hepsine sahıbım.En ıyılerı ve yararlıları bence Nocturne ve Lee Sın.Eğlence olarak Lee,karızma ve kıll konusunda Nocturne derım.Tabıkı Lee de kıll alabılır fakat Noc fedlenınce affetmez.Buıld taktı ve route tarzı konularda yardımcı olabılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Lee sonrada Heca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithPlesure

Üst konuya yazmalısın fakat madem o kadar uğraştın cevap vereyim.Aralarından hepsine sahıbım.En ıyılerı ve yararlıları bence Nocturne ve Lee Sın.Eğlence olarak Lee,karızma ve kıll konusunda Nocturne derım.Tabıkı Lee de kıll alabılır fakat Noc fedlenınce affetmez.Buıld taktı ve route tarzı konularda yardımcı olabılırım

süper olur hocam. Eastte nickim turkmaster961
  • O anlamda değil ben build ve taktik yazabilirim demiştim zaten serverler de farklı.Fakat kim için yazayım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    9 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

O anlamda değil ben build ve taktik yazabilirim demiştim zaten serverler de farklı.Fakat kim için yazayım?

yok anladım zaten özelden yazarsın diye söylemiştim. Nocturne için iyi olur hocam taktik verirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Bence Lee sonrada Heca.

nedenini söylersen sevinirim
  • Bendede hepsi var denk gelmiş :D

Açıkcası eu weste nocturne oynamayan tek insan benim sanırım ne bileyim oyun başı ganklar atıyorum blue red ne varsa alıyorum çalıyorum iyi de bir skorum oluyor ama oyun sonu taşıyamıyorum ben wriggle frozen mallet radiun wits end falan çıkıyorum buildim yanlış olabilir

Lee Sin : Solo top da oynaması aşırı zevkli bir champ bence . Jungle olarak da level 2 top gank ın oyuna çok yararı dokunur yanına her zaman ward al böylece koyup üzerine zıplayabilirsin kimse yakalayamaz
    Hecarim : Pek sevilmeyen bir champ sanırım lole ara vermiştim yeniden başladım ve direk gidip bunu aldım görüntüsü çok hoşuma gitti solo top ta daha çok verim aldım ancak e skili gayet hoş bir gank skili onun dışında disable ı olmaması kötü (ulti var ama oda pek bişey değil ) ama ben çok seviyorum hecarim oynamayı
    Shyvana : En iyi orman temizleyen jungler . Her şeyiyle tam bir hero ne eksisi var ne artısı eğer kazanmak istiyosam o gün fazla elo kaybetmişsem shyvana alırım solo top jungler farketmez oyunu taşıma kapasitesi de var

Çok sevdiğim champlar olduğu için aralarında seçim yapamadım dostum ama anlatmaya çalıştım hepsini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.SmiTh -- 3 Haziran 2012; 18:14:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

quote:

Orijinalden alıntı: Speed Style

Bence Lee sonrada Heca.

nedenini söylersen sevinirim

Lee Sin mükemmel gank yapar ve gank yediğinde çok rahat kaçar ayrıca takımına yardımcı olur. Gank ve kaçma olayı Hecarim içinde geçerli. Heca takıma Lee kadar yardım edemez ama tam bir teamfight ölüm makinesidir.
  • quote:

quote:

O anlamda değil ben build ve taktik yazabilirim demiştim zaten serverler de farklı.Fakat kim için yazayım?

yok anladım zaten özelden yazarsın diye söylemiştim. Nocturne için iyi olur hocam taktik verirsen

Nocturne Masteries olarak solomid.com da oddone nın masterıeslerı kullanıyoum ben.Mobildeyim şu anda lınk atamıyorum. Runelerım soyle,
    9XATTACK SPEED MARKS
    9XARMOR SEALS
    9XMAGIC RES. SEAL
    Quintler sana kalmış.Yeteri kadar As olduğu için Arpen ,AD veya MS alabilirsin.Ben AD kullanıyorum.
    Build olarak runen varsa bot+potla ıdeal baslangıcı yap.Armor+pot da yapabılırsın fakat onermem.Sonra Wrıggle tamamla,Heart of Gold ve Brutaızer al.Sonra ufak bir Aegis al(ıstersen aegıs almayabılırsın ben alıyorum early squıshylıgını azatır.Latede satıyorum.)Sonra Brutalızer youmumus a tamamla.Ardından Randuıns al.Botu da brutalızerı aldıktan sonra as botuna tamamla.Sonra Fratmas yapabılırsın.Wrıggle satılacak.
    Route olarak Blue basla,wolfs,wraıths,double golems,red ve gank.Gank olarak ben genelde bota calısırım cunku late ad carrye baglı.solotopa gank at ama en cok bota calıs her zaman.Mıde de yardım et fakat kısa lane oldugu ıcın zorlanabılırsın,spell kullandırtsan yeter.Gank ıcın non stop farm yapıp ultını de bekleyebılırsın.Iyı bIr noc oyuncusuyumdur %80 ratıom var gayet de memmnunum.

• lee sin gank icin yaratılmıs :) pasifi de asırı iyi . Kacma mekanizması da oldukça güçlü.
    Oscar goes to Lee Sin

• hecarimi tavsiye ederim,gayet tanky,lee sinden daha avantajlı o konuda (evet 1e1 stat karşılaştırması yaptırmayın bana)

gank'leri gayet güzel,ben aldım,ilk 4 oyunum çok güzel geçti şahsen çok memnun kaldım tam düşündügüm gibi bi champ,hem tanky hem damage output'u gerçekten iyi
    ilk başta jungle temizlemek için armor+5 pot alıyorum,bot+3 potlada tamamlanıyorda az can kaldıgı için gank atmak riskli oluyor,tabi ben biraz daha damage'a yönelik rune kullanıyorum ama mastery page'im 0/21/9 yine de

ve lee sin oynaması daha zor,bende shyvana dışındakiler var, nocturne güzel ama dikkatli oynamak gerekli , shyvana iyi 1v1 atar counter jungle yemezsin

bu 4ünün dışında udyr ve skarner'ı öneririm müthiş jungle yaparsın hem udyr zaten 3150
  • quote:

quote:

quote:

Nocturne Masteries olarak solomid.com da oddone nın masterıeslerı kullanıyoum ben.Mobildeyim şu anda lınk atamıyorum. Runelerım soyle,
    9XATTACK SPEED MARKS
    9XARMOR SEALS
    9XMAGIC RES. SEAL
    Quintler sana kalmış.Yeteri kadar As olduğu için Arpen ,AD veya MS alabilirsin.Ben AD kullanıyorum.
    Build olarak runen varsa bot+potla ıdeal baslangıcı yap.Armor+pot da yapabılırsın fakat onermem.Sonra Wrıggle tamamla,Heart of Gold ve Brutaızer al.Sonra ufak bir Aegis al(ıstersen aegıs almayabılırsın ben alıyorum early squıshylıgını azatır.Latede satıyorum.)Sonra Brutalızer youmumus a tamamla.Ardından Randuıns al.Botu da brutalızerı aldıktan sonra as botuna tamamla.Sonra Fratmas yapabılırsın.Wrıggle satılacak.
    Route olarak Blue basla,wolfs,wraıths,double golems,red ve gank.Gank olarak ben genelde bota calısırım cunku late ad carrye baglı.solotopa gank at ama en cok bota calıs her zaman.Mıde de yardım et fakat kısa lane oldugu ıcın zorlanabılırsın,spell kullandırtsan yeter.Gank ıcın non stop farm yapıp ultını de bekleyebılırsın.Iyı bIr noc oyuncusuyumdur %80 ratıom var gayet de memmnunum.

kardeşim oddo ne nin masteris çok defansive değilmi ?

• Shyvana ile ejder olup kalabalığa atlamak gibisi yok
  • Shyvana jungle yaptığım oyunlar da %90 ını yenmişizdir eminim.Çok sağlam ve çok rahat takımı taşıyabilir.
  • Jungle'ı hızlı temizlemesi,çok güçlü ganklere sahip olması nedeniyle Lee Sin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syco109

quote:

quote:

quote:

9XATTACK SPEED MARKS
    9XARMOR SEALS
    9XMAGIC RES. SEAL

kardeşim oddo ne nin masteris çok defansive değilmi ?

Evet ama Nocturneyı ben hafıf offtank tadında kasıyorum o yuzden.Ama sen nasıl ıstersen oyle yapabılırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.