Şimdi Ara

Nocturne İçin Kombo Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba nocturne jungle oynuyorum yalnız kombo işini pek anlayamadım.

-6 level öncesi gank atarken
    -6 level sonrası gank atarken
    -Team fightlarda

Nasıl bir skill set uygulamalıyım ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Katılıyorum bende aynı dertten muzdaribim millet 2v1 rahat atıyor mid gamede bir türlü anlayamadım ne yapacağımı noc ile
  • 6 level öncesi q-e
    6 level sonrası r-q-e

w'yu da adam skill atcağı zaman hesaplayarak kullan mesela chogat varsa stun atcağını anladığın zaman (yerde halka çıkınca) bas
  • 6 olmadan önce .
    Q-e-w

6 olduktan sonra.

R-R-Q-e-W
  • 6 lvelden önce en az 4 level olduktan sonra mesela bot lane se adc ye doğru q sonra e eğer cc varsa atıcağı anda w basıyosun stundan kurtulmak için hepsi tutarsa ölmüştür 6 dan sonra ultin çok değerli her gankte kullanmanı tavsiye etmem cd si fazla tf lerde basman çok büyük avantaj cünkü neyse ulti ile gir yine q,e gerekirse w la sonuca ulaşırsın
  • Peki ulti atarken önce r ye bir kere basıyoruz hava kararıyor ( rakip takımdakilerin harita kapanıyor) sonra uçmak istediğimiz rakibin üstüne bir kere tıkladığımızda karşı takımın harita görüşü açılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasori-Sama

Peki ulti atarken önce r ye bir kere basıyoruz hava kararıyor ( rakip takımdakilerin harita kapanıyor) sonra uçmak istediğimiz rakibin üstüne bir kere tıkladığımızda karşı takımın harita görüşü açılıyor mu ?

Uçsanda uçmasanda 4 saniye karanlık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOnLy07

quote:

Peki ulti atarken önce r ye bir kere basıyoruz hava kararıyor ( rakip takımdakilerin harita kapanıyor) sonra uçmak istediğimiz rakibin üstüne bir kere tıkladığımızda karşı takımın harita görüşü açılıyor mu ?

Anladım dostum, nedense bana uçtuktan sonra karanlık kesiliyor gibi geliyor herkes bana dalmaya başlıyor çünkü
  • top lane e gir fear ı at adamın arkasına flashlan oddone reyiz yapmıştı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheOnLy07

quote:

Anladım dostum, nedense bana uçtuktan sonra karanlık kesiliyor gibi geliyor herkes bana dalmaya başlıyor çünkü

Çünkü adamin yanina yaklastiginda seni görebilirler. Kendi etrafinin küçûk bir kismini görebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

top lane e gir fear ı at adamın arkasına flashlan oddone reyiz yapmıştı

Bu hareketteki amaç ne ki ? Fear atıp flash atarsam fear'in efekti bozulur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

top lane e gir fear ı at adamın arkasına flashlan oddone reyiz yapmıştı

Bu hareketteki amaç ne ki ? Fear atıp flash atarsam fear'in efekti bozulur

fantastico.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.