Şimdi Ara

Nocturne Build (Soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır nocturne aldim bir kosede oylece duruyor. Pek kullanamadim galiba o sebeple de denemiyorum. Soracağım şey ise skill ve item buildi. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim.

• wriggles warmog atmas iyiydi, ama fear range çok azaldı diyebilirim. Baya bi etkilendi gankleme yeteneği kısacası. İlk çıktığındaki halini düşünüyorum da, ultinin sesi duyulunca ne oldugunu anlamıyodu insanlar
  • İlk çıktığı halinden kat be kat kötü. Ama hala useless değil. Gank yeteneği biraz kısıtlandı. Wriggle , Frozen mallet , Atma's , Youmu falan fistan iyi gidiyor. Ganklerde dikkatli olmak gerekiyor epey. Jungle gidersen etkili olursun alıştıkça. Q'yu adama tutturmak çok önemli yoksa fail olma ihtimalin artıyor.
  • Ulti yiyince flash, fear yiyince flash atanlar var. O yüzden nocturne oynamayı bırakanlar var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

wriggles warmog atmas iyiydi, ama fear range çok azaldı diyebilirim. Baya bi etkilendi gankleme yeteneği kısacası. İlk çıktığındaki halini düşünüyorum da, ultinin sesi duyulunca ne oldugunu anlamıyodu insanlar

aynen ya ilk çıktıgında neydi şimdi ne ...

neyse noc a gelicek olursak

full ad build gidebilirsin fakat oldukca squshy olursun

oyüzden wringles cıktıktıktan sonra berserker ayakkabı warmog atmas ghostblade güzel olabilir.
  • çok şey kaçırmışsın dostm
  • quote:

Orijinalden alıntı: amaze8

Ulti yiyince flash, fear yiyince flash atanlar var. O yüzden nocturne oynamayı bırakanlar var :)

inceden tık tık? oyunuyom ya gine arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF1FAAE7 -- 24 Kasım 2011; 18:08:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Arkadaşlar uzun zamandır nocturne aldim bir kosede oylece duruyor. Pek kullanamadim galiba o sebeple de denemiyorum. Soracağım şey ise skill ve item buildi. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yazarsa çok sevinirim.

jungle yaptıgını düsünüyorum.

armorla baslıyorsun -> wriggle's lantern yapıyorsun
    karsıda cok fazla magic ve cc varsa -> mercury bot (cc bot öneriyorum) yoksa as bot yada dodge bot yapıyordum duruma göre ama artık dodge botta kalkacak herhalde
    artık biraz daha ad ve armor pen lazım -> the brutalizer alıyorsun hemen youmuu yapma
    ben duruma göre catalyst alıyorum yada warmog yapıyorum. catalyst in verdigi mana ve hp iyi oluyor lvl atladıkca jungleda filan hic maviyi almadıgım icin.
    warmog + atma bu arada dedigim gibi cok fazla skill yiyorsan ve barrier in tek basına yetmiyorsa banshee's veil i bitirebilirsin
    en sonda youmuu's ghostblade yapıyorum.

item sırası ihtiyaca göre biraz değiştirilebilir ezbere oynamamak lazım

Sunuda söyleyeyim bu build surrender cekmezde oyunu late game e götürebilirseniz baya ise yarıyor. 4k civarı can oluyor potlarla birlikte armor ve magic resistte iyi oluyor. Q skillinden gelen ad ve youmuu's ghostblade aktive edince carryleri ve kuleleri (2 kule üst üste tanklayıp almıstım tek basıma baya saglam oluyor) cok rahat indirebiliyorsun.

rune olarak marklar ad yada armor pen.
    seal armor
    glypt magic resist
    quint armor pen kullanıyorum güzel oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.