Forumda uzun yıllar aralıklarla, satışlar yapıyorum. Son yılların trendi olan bir konu hakkında açıklama yapıp, ki bunu bütün ürünlerimin en üstüne mesaj olarak sabitleyeceğim. Ürünün bilgilerine geçicem.
Arkadaşlar bazı insanlar ya çok zekiler, ya da bütün insanlığı gerizekalı sanıyorlar. Ya da en azından karşısındakini gerizekalı sanan insanlar var. Deli olduğum ve artık kan beynime sıçradığı için yazıyorum bunları. Adam ram satıyor, RAM bildiğin RAM, sıfırdan farksız, temiz, yok kullanılmadı, yok 1 gün kullandım, test ettim, ama garantisi bitti 2 yıldır kutusunda duruyor falan filan. Ya bi defol git öl bir yerde bu kafan nereden geldiyse orada kopsun o kafan. Sana zahmet kopsun yani. Rami nasıl anlayabilirsin, 1 gün mü kullandın 2 sene mi kullandın? OC yaptın mı yapmadın mı? Bu yalanlara inananlara da bu yalanları söyleyenlere de deli oluyorum. Adam ssd satıyor, efendime söyleyeyim, işlemci satıyor, hiç oc yapmamış sıfırdan farksız, ulan dingil, üzerinde tornavida gezdirip çizmediysen işlemcinin sıfırdan farklı olduğunu nasıl anlayabiliriz. Bu 2. el satış işleri, alıcı ile satıcı arasındaki güvene bakar, siz yazılanlara inanmayın. Boş konuşanlara boş laflara itibar etmeyin. Sizde boş konuşmayın bir zahmet. Adam benden işlemci alacak soruyor temiz mi diye ? bu nasıl soru lan ? sinir oldum. deli oldum. kan beynime sıçradı. Benden ürün alırken bu tarz sorularla gelmeyin lütfen, ben zaten açıkça yazarım bir yerinde bir ürünün çizik çürük çarık varsa, kutusu varsa yazarım, garantisi varsa yazarım, aparatları varsa yazarım. Temizse temiz derim, aptal aptal ürünlerde örneğin ram'de temiz demem. Böyle bir aptallık olamaz. Ömür boyu garantili kapalı devre bir ürün. Alırsın bozulur, ki ram işlemci falan bozan benim gözümde gerçekten başarıyı haketmiş bir adamdır. Bozulursa garantiye yollarsın bilmem ne yaparsın çözersin işini. Velhasıl bu uyarıyı dikkatlice okuyup alışveriş yapmak istiyorsanız buyurunuz. Her türlü yardımcı olunur, elimizden geleni yaparız, maksat alan da satan da memnun olsun alışverişten. Kimsenin kimse de ahı da kalmasın, gönlü de kalmasın, parası da kalmasın, hakkı da kalmasın.
Şu an 8700k ile aktif olarak kullanılmaktadır. ortalama boşta 25 derece yükte 60 dereceyi geçmemektedir. Kutusu var, tüm aparatları mevcut, fatura yok, garanti yok. Overclock düşündüğüm için sıvı soğutmaya geçmek istiyorum. O yüzden satılıktır.  Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
|