Şimdi Ara

Noctua NH-D14 vs Corsair H100i vs H110 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatates

@Golden Brain
    ucuza h100i bulursam alabilirim hocam,sağolun görüşleriniz için.
    @Ocean Mist
    noctua'nın fanları da çok kaliteli olduğundan demiştim.renk sorun değil zaten performans olduktan sonra

H100'ün daha doğrusu sıvı soğutma sistemlerinin en büyük avantajı ısıyı direk olarak kasa dışına atmalarıdır. Sen radyatör'ü fanıyla beraber direk egzoz kısmına takacağın için fan sesi daha da azalmış oluyor. Şöyle düşün:

Noctua'yı aldığın zaman fan sayısı:

2 içeriye üfleyen fan, 2 noctua fanı, 2 egzoz fan

Toplam 6 fan yaptı.

H100 aldığın zaman fan sayısı:

2 içeriye üfleyen fan, 2 h100 egzoz fan

Toplam 4 fan yaptı. 2 fan'dan tasarruf yaptın. Yani h100'ün fanları egzoz fanlarının yerini almış oldu. Hem daha iyi soğutma hemde kasanın içi daha ferah olacağından anakart ısınmayacak.

Dediğim gibi sıvı soğutma çok daha avantajlı fakat fiyatı da el yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi any77 -- 21 Ekim 2013; 17:55:23 >

• yeterince detaylı anlatım oldu hocam çok teşekkür ettim.ucuzundan,kampanyadan ya da temizinden 2.el almak şart oldu o vakit
  • quote:

yeterince detaylı anlatım oldu hocam çok teşekkür ettim.ucuzundan,kampanyadan ya da temizinden 2.el almak şart oldu o vakit

İnşallah 2. el iyi bir şey bulabilirsin. Bulamazsan da al noctua takma kafaya fazla
  • quote:

corsair af120 serisi 2 tane fan var hocam zaten ekstradan elimde.onları takarım radyatöre,o sıkıntı değil.fakat 100i ile 110 arasında pek fiyat farkı yok.
    110 mu 100i mi diye değiştireyim başlığı en iyisi

Dostum sakin ama sakin tek kisiye sorarak karar verme. D14 h100i ile kafa kafaya bir sogutucudur. Ayni ayarda silver arrow extreme var onu da dusunebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar H110 alıp Noctua fanları H110'a taksak nasıl bir performans alırım ? Yoksa DH-14 almak daha mı mantıklı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.