Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Noctua NH-D12L Çift Kule İşlemci Soğutucusu Satın Al 30 Mayıs 2023 15:09 1 1 Noctua NH-D12L Çift Kule İşlemci Soğutucusu Ürün 25.01.2023 tarihinde amazon'dan aldım. Bu soğutucuyu tercih etmemin en büyük nedeni yükselik düşük olduğu için Hem atx hem de miniITX sistemlerde kullanılabilmesi ve ayrıca Ramleri darboğaz etmesin diye soğutucu bloğun bir tarafına yeterli boşluk verilmesi olmuştur. Kendim 10700K-11700K işlemcilele CoolerMaster NR200P kasada İntel 13700K işlemcide NZXT H5 Elite kasada kullanma test etme imkanına sahip oldum.Her iki kasaya rahatlıkla oluyor, Ses gürültü işi zaten yok denecek kadar az.. Tüm aparatları eksiksiz kutu fatura garanti tamdır.Şuan kargo ile birlikte 1675 TLye geliyor. Kargonun uygun fiyata gelmesi için yardımcı olurum.. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch OLED Çipli 128GB Hafıza Kartlı Sıfır Kondisyonda [SATILDI] G.Skill S5 32 gb (2x16) DDR5 6000Mhz Cl36 Ram 2900TL [SATILDI] Nintendo Switch OLED Çipli 256GB Hafıza Kartlı (Tüm Oyunlar Bedava) Ekran Kartsız Üst Seviye Sistem (Ürünler Garantilidir)