Şimdi Ara

NOB LUK ANLARIMIZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın warriorla gnomeregan tanklıyodum . dediki bak bu taunt agro alır . tmm dedim . ben tauntluyorum sonra adamlar abanınca mob onlara dönüyor .

ordan biri bağırıyor " warrior AGRO! " diye ulan diyorum bu taunt'un 15-20 [öyleydi sanırım] cooldown'u var . heralde adam noob dedim içimden sonra bütün parti dümdüz gitmeye başladım yeter dedim 15-20 sn cd'si var nereye taunt ulan dedim . herifin cevap şu oldu " u just using taunt for get agro ? -.-'"

bi baktım atılmışım o arada partiden
  • 3 yıl önce ilk oyuna diabloyu online oynadığım dönemden tanıdığım arkadaşlar burning legionda ally olduğundan ally olmak gibi bi hata ettim. lvl 16ydım henüz tauren vardı lvl ini göremiyordum sanırım warriordu.. ben horde tarafında orctan başka hangi class olduğunu bile henüz bilmiyordum o yüzden onu Npc mob gibi birşey olarak düşündüm.

bir baktım bir ally ı kovalıyor.. bende adama yeşilim yani bana vuramaz. bende ally arkadaşı kurtarıcam diye gittim vurdum tabi ıska geçtim benim mob zannettiğim player bana bir damage bastıki ne damage.. sonradan öğrendim arcanite reapermiş taurende mob değil oyuncuymuş:P.. ozamanın en iyi axesiydi arcanite reaper.. o horde eleman bana yerleştirdikten sonra reaperle hep aklımda horde oynamak kaldı.. neyse paladinimi kastım oyunu anladım ve dunemaulda warrioruma arcanite reaper yaptım sonra adam kesmekten bıkınca tank oldum:) ve warloğumla pro oyunculuğa başladım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 21 Aralık 2007; 18:22:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: femre

arkadaşın warriorla gnomeregan tanklıyodum . dediki bak bu taunt agro alır . tmm dedim . ben tauntluyorum sonra adamlar abanınca mob onlara dönüyor .

ordan biri bağırıyor " warrior AGRO! " diye ulan diyorum bu taunt'un 15-20 [öyleydi sanırım] cooldown'u var . heralde adam noob dedim içimden sonra bütün parti dümdüz gitmeye başladım yeter dedim 15-20 sn cd'si var nereye taunt ulan dedim . herifin cevap şu oldu " u just using taunt for get agro ? -.-'"

bi baktım atılmışım o arada partiden

Bende agro için sadece taunt kullanıyordum (arkadaşın warriorla) Lan diyorum 4-5 mob gelince ben hangi birine taunt atacam

• Bende 19 level twinklerin elinde Cruel Barb ı gorunce tum girisimde dm ye cruel barb ı needliyordum ^^
    SM dede mail i needliyodum adamlar kufur ediyodu bende disenchant yapcam diodum ^^
  • Ben diğer bedava mmorpgler gibi sanıyodum spell olayını, mesela talentlerin hepsini spell sanıyodum, bu yüzden de train ettirmiyodum normal skillerimi. Nası olsa talentleri açınca skillerim açılcak diye
  • kalimdordan azeroth a yüzerek geçmeye çalıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdkarakan

kalimdordan azeroth a yüzerek geçmeye çalıştım

Yuh, oha ve bilimum benzer efekt, en iyisi buydu uahuha
  • Bende denedim onu ama yolun yarısında harita bitti
  • bende denedim vala yüzmeyi timsah her defasında yedi beni :(
  • bende hala nob sayılırım oyunda ama :D 20 lwl olmuşum sıkıldırm herhalde lwl kasmaktan biraz haritayı dolaşıyım dedim bir yerden diğer yere adımı attım öldüm :D sonra kalktım bi daha gittim kaldırdım gene öldüm sonra gittim gene kaldırdım gene öldüm ben kalkıyom adamalar öldürüyor en sonunda sprit heallıra kalktım town çektim :D town çekmek aklıma sonradan geldi :P
  • Ben Druidle lvl 10 oldum bear form görevini yapmak için gece 12 den 4.30 a kadar yürüdüm kuşa bindim gemiye bindim yüzdüm o kadar çok kuşa bindim ki bazen yanlış yere tııkladım 10 dk uçtum artık kuşla uçarken kafamı ekrandan çeviriyordum ciddi ciddi miğdem bulanmaya başlamıştı
  • BM ye girdik dark portal questini yapcaz gruptakiler timsahları filan kesiyor bir kişi dc oldu bende o anda gittim medivh in fotosunu çekiyorum çok yaklaşınca birde baktım quest başlamış
  • şimdi oyuna yeni başlamışım tabi hiç birşey bilmiorum grind yaparak 4 oldum milletitakipederek sw yi buldum bura nere filan kafayı yedim oyunu bırakıodum sonra anladımki map denen olay varmış:Doyuna yeni başlayan threat bilmeyen warirorlar tanklık yaparken hiç yemedigi küfürü yer başıma geldide ondan:D
  • oyun a ilk basladiğimda her olduğumde gidip doğmayi bilmiyordum her defasinda melekte doğuyodum sonra kaldiğim yere gidip devam ediyordum :)

yine bi keresinde yeni 60 olduğumda ilk defa bwl ye girip 2.nci boss olan Vael sağ tıklama işaretini gordum ve heralde quest veriyodur diyip gidip konusup raid i combat a sokmustum ve malum raid e wipe yedirmistim :)
  • Wow'u Türkiye'ye gelmeden önce preorder'la alanlardanım.Oyun hakkında veritabanı şimdiye göre oldukça azdı ve olanlarıda ben takip etmemişim demekki yada naturel born noob'dum.Lvl 25-30 lara kadar talentsiz oynamıştım,sonra öğrenip bütün talentleri bir anda alınca "ohhh beee"" demiştim . hehe.
  • Abi Yeni başlamışım oyuna, Haritayı maritayı hafiften kapmaya başlaıdım ilk karakter denemelerim Daha

Dedim Biraz RP yapim Lvl 15 lik human paladinle Gittim Grom'Gol Base Zeplinini oraya öle öle ,Doğdum zeplinin içinde Ulaştım kalimdora

Fena kaptırmışım kendimi Dedim Artık Kul Tiras Lara yardımcı olucam onları kollicam Burda yaşicam bundan sonra fln , Lvl kasmaya gelen lvl 10-13 arası hordelere Rude çekiyorum

Yolda Devriye Gezen lvl 40 lık Guardlarla Tanıştıktan sonra Silmiştim o Karakteri
  • bende henüz pacthleri attırıyom oyuna başlıcam yeni bi bilgim yok kesin bi dünya saflık yaparım işlerin aslını öğrendikçe yazacam buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paradise_TK

bende henüz pacthleri attırıyom oyuna başlıcam yeni bi bilgim yok kesin bi dünya saflık yaparım işlerin aslını öğrendikçe yazacam buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 23 Aralık 2007; 10:59:53 >
  • İlk açtığım hunterle repair olayını bilmediğimden elimdeki silahın durabilitysi sıfırlanınca bayağı bir zaman elle mob kesmeye çalışmıştım. Lv 15 e kadar ok atmayı bilmiyordum. Sonra bir hunterin ok attığını gördüm. Nasıl yaptığını sordum ve öğrendim.

Ashenvalede water elementalleri görünce hemen elimdeki peti gönderdim. Bunları tame etmeye çalışıyorum. Yarım saat uğraştım ama olmadı tabii Bir de komik bir anım yine ashenvalede bir guest icabı furlborg kılığına giriyorsunuz. Guesti yaparken baktım bikaç horde geliyor. Hemen yandaki furlborg kampına girdim. Mob gibi dolaşıyorum sağa sola hesapta. Tabi yemedi zaten adamlar da guest icabı furlborgları kesmeye başlayınca arada güme gittik.
  • noob yazamayan insan. Bknz sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.