Şimdi Ara

No sim card installed yardım lütfennn:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum itunnes ekranından çıkmıyordu en son forumunuzdan okudugum ve telefonu itunens ile 4.0.1 e restore ettim.Telefonu alalı daha 1 gün oldu anca yarım saat kullanabildim şu anda telefonun ekranın da no sim card installed insert a valid sım with no pın to activate iphone yazısı var anca acil aramaları arıyabiliyorum telefonumu amerikadan aldım ikinci el olarak şu anda amerikadayım 5 gün sonra türkiyeye döneceğim türkiyede telefonumu kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor burdan hat falan almam mı gerekiyor jb yapabilmek için??

• quote:

Orijinalden alıntı: mctn
    Arkadaşlar telefonum itunnes ekranından çıkmıyordu en son forumunuzdan okudugum ve telefonu itunens ile 4.0.1 e restore ettim.Telefonu alalı daha 1 gün oldu anca yarım saat kullanabildim şu anda telefonun ekranın da no sim card installed insert a valid sım with no pın to activate iphone yazısı var anca acil aramaları arıyabiliyorum telefonumu amerikadan aldım ikinci el olarak şu anda amerikadayım 5 gün sonra türkiyeye döneceğim türkiyede telefonumu kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor burdan hat falan almam mı gerekiyor jb yapabilmek için??

Telaslanmayin.

Safariye girin jailbreakme.com yazıp cydia yi yükleyin. Daha sonra cydiadan ultrasn0w kurun. Telefonunuzu update etmeyin..

Jailbreakli ve unlocklu olarak özgürce kullanın
  • Telefon no simcard installed ekranında çıkarmıyor ama nasıl giricem safariye:( sadece acil armalar yapıyor bugunbugun at&t kart taktım mcdonaltsta çalısıyorum mcdonaltstaki bir arkadaştan telefndaki no simcart yazısı gitti ama yine bişey olmadı ekranda sadece itunnesin logosu ve sol üsttede şebeke çıktı ama çekmiyordu.Acaba telefona at&t kartı taktıgımızda bir işlem yapmak gerekiyormu direk tatktım kaç kez çıkarıp denedim açılmadı telefon
  • att&t kartı katırıktan sonra iTunes a bağlamanız şart! sonrasında aktivasyon gerçekleşicektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.