Arkadaşlar bugün termal macun aldım malum yaz ayları geldi süreyim bir ara diyordum. Pc de oyun oynarken elektrikler kesildi. Bende madem elektrikler gitti o arada macunu değiştireyim diye kasayı açtım macunu sürdüm. Biraz tozları falan temizledim. Tekrar elektrikler geldiğinde psu falan fişe takılı değildi. Temizliği mi yaptıktan sonra kasayı taktım ama PC’yi açtığımda monitör no signal hatası vermeye başladı. ramlerin yerini değiştirdim. Ekran kartını tekrar oturttum değişen bir şey olmadı. Bios pilide dahil herşeyi çıkarıp taktım. Vga eski bir monitörüm vardı onboarddan bağladım. Onda da sinyal alamadım ama doğru bir bağlantı oldu mu emin değilim, monitör geçen sene çalışıyordu uzun süredir çalışmıyor ne haldedir bilmiyorum ama çalıştığını var sayarsak anakartta olma ihtimali sorunun yüksek benim tahminim. Sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir. Umarım ekran kartımda bir sıkıntı yoktur yada ben bağlantılarda bir hata mı yaptım desem her şey doğru gibi görünüyor. Daha önce hiç bir sıkıntı yoktu. Birde PC’yi ilk açtığımda ekran böyle yem yeşildi sonra bir daha sinyal gelmedi. sistemim b450k rtx 3070 ryzen 5 3600 hyperx 3600 MHz 8x2 RAM psum kc 750 bronze yarın PCye gidip sorunu tespit ettirmek istiyorum eğer ekran kartıma bir şey olduysa garantiye girmezse çöpe atmalık hale gelir bilgisayar korkum o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim