o taktik zaten en iyi aiolarda ise yarıo bu arada ben boyle bir cılgınlık ilk defa gordum cılgın ama hoş
ordaki hesap makinası dikkatimi çekti adam galiba enchant rate göre olasılık hesaplıyo valla süper bi ortam yapmış
oradaki 6 makina benim makinam gibi 8 char acacak ben antharas valakas a saldırırım :P
6 char ile pençerecen pencereye geçme saniyem 0,3 saniye makroya basmam sanirsam 0,2 saniye 6*0,5 saniye = 3 saniye o adamin klavyeden klavyeye ve mause dan mause a geçmesinin 3 saniyeden daha uzun olacağını biliyorum. Bunun için isterseniz bir video çekeyim ve koyayım nasıl yapılır hem bilmiyen arkadaşlarada yardımcı olmuş oluruz.
MAKROMANIYA diye bir char mi acsam acaba şu makroyada bi ayar yapayım yanlış olmuş nekadar manyak olduğumu anlarsınız.
/useskill song of vitality === songu atar /useskill song of wind ===songu atar /delay 117 ===117 sn bekler ------ Song ve dance atilma suresi 3 saniyedir. yani song u attiktan sonra 3 saniye geçer 117 saniye bekler buda 120 saniye song dance suresine eşit olur full song ve dance li olursun /leave ===party'den cikar
bazen süreyi uzun tutmak gerekebilir çünkü songer in ustunde dance buff u dancer ın üstünde song bufları olduğunda bu buffların adeti 4 ten fazla ise dance ve song a mana yetmez bunun için çeşitli taktikler vardır mesela ilk song party dışı kalır dance atılır song party ye sokulur songlar atılır, songer ın üstünde dance buffları olmadığı için songer dan az mana gider.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme