Şimdi Ara

No$gba (Nds Emulator)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar denediğim bütün Nds emulator deneyimlerimde hep başarısız oldum oyun çalıştığında fps en fazla 5-6'lardaydı. Ancak bu upload ettiğim emulator'un içinde bütün ıvır zıvırı mevcut ayrıca ekranı 2x açmakta mümkün. The Legend Of Zelda oyununu denedim 25-30 fps arası çok hızlı bi şekilde çalıştırmayı başardım. Ne kadar hızlı ve oynanabilir durumda olsada Ds'de oynamanın ayrı bi rahatlığı var ama merak ettiğiniz oyunlara bakmak için kullanılabilir.

No$gba (Nds Emulator)
     No$gba (Nds Emulator)
     No$gba (Nds Emulator)

Link:http://rapidshare.com/files/103308077/No_gba.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 29 Mart 2008; 17:40:52 >

• NDS emulatörleri arasında en iyisi bu emulator zaten. Bu emulatörde New Super Mario Bros'u bitirmiştim.
  • bişey sorucam bende o emulator var rom dosyalarıda var ama bi türlü çalıştıramadım programı açınca iki tane siyah ekran geliyor sonra benden dosya istiyor bende o rom dosyasını seçiyorum ama bana ''could not erase data...'' diyo ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybars5454

bişey sorucam bende o emulator var rom dosyalarıda var ama bi türlü çalıştıramadım programı açınca iki tane siyah ekran geliyor sonra benden dosya istiyor bende o rom dosyasını seçiyorum ama bana ''could not erase data...'' diyo ne yapmam lazım

Catridge back up media yazan yerdeki seçenekleri açılana kadar sürekli değiştir öyle dene.
  • saol çalıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.