Şimdi Ara

NO FROST ÖNEMLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu bir mağazada bir buzdolabı markasının iki ürününü inceledim. No frost olan, normal olandan 2 kat enerji tüketiyor. (No Frost A++, normal olan A+++)
    Baktığım markada bir no frostun A+++ enerji özelliğinin mümkün olmadığı, ancak normal modelde A+++ olabileceği söylendi.

Ürün satış temsilcisinin söylediğine göre; bir elektrik kesintisi sonrası, no frost olan 12 saat, normal olan ise 48 saat soğuğu muhafaza ediyormuş. Ayrıca, no frostta bir yiyeceği şok dondurulmuş şekilde buzluğa konulması gerektiği, normal olanda ise dondurulmuş olmasa da rahatlıkla konulabileceği söylendi. İki model arasında ses (desibel) farkı da vardı. No frost olanında ses şiddeti daha fazlaydı. Ayrıca, Normal olan modelde karlanma olayı sadece buzluk kısmında olabilirken, bu karlanmayı görmemizin bile zor olduğu söylendi. Yani, öyle eski buz dolapları gibi "yoğun bir karlanma" kesinlikle artık olmadığı söylendi.

Fiyat olarak: No frost 1.850 TL, diğeri 1.300 TL.

Durum böyle iken; sizce buzdolabı alırken No Frost olması çok önemli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 6 Mayıs 2013; 2:10:49 >

• burada bayağı low frost kullanan arkadaş var, pek şikayet eden de yok, elektrik tüketimi gerçekten önemli bence, şimdiki aklım olsaydı ben de low frost alırdım. forumda bosch kge 30n ve 40n low frost incelemeleri var, zamanın varsa önce onları bir oku, sonra da karar ver,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Hafta sonu bir mağazada bir buzdolabı markasının iki ürününü inceledim. No frost olan, normal olandan 2 kat enerji tüketiyor. (No Frost A++, normal olan A+++)
    Baktığım markada bir no frostun A+++ enerji özelliğinin mümkün olmadığı, ancak normal modelde A+++ olabileceği söylendi.

Ürün satış temsilcisinin söylediğine göre; bir elektrik kesintisi sonrası, no frost olan 12 saat, normal olan ise 48 saat soğuğu muhafaza ediyormuş. Ayrıca, no frostta bir yiyeceği şok dondurulmuş şekilde buzluğa konulması gerektiği, normal olanda ise dondurulmuş olmasa da rahatlıkla konulabileceği söylendi. İki model arasında ses (desibel) farkı da vardı. No frost olanında ses şiddeti daha fazlaydı. Ayrıca, Normal olan modelde karlanma olayı sadece buzluk kısmında olabilirken, bu karlanmayı görmemizin bile zor olduğu söylendi. Yani, öyle eski buz dolapları gibi "yoğun bir karlanma" kesinlikle artık olmadığı söylendi.

Fiyat olarak: No frost 1.850 TL, diğeri 1.300 TL.

Durum böyle iken; sizce buzdolabı alırken No Frost olması çok önemli midir?

Merhaba,

Ben bir zincir mağazadan Siemens bölümü sorumlusuyum, bize siemens ten verilen eğitimde lowfrost ürünlerin kullanıldığı şehirde ya da evde ki nem durumuna göre bile buzlanmanın çok ya da az olabileceği söylendi. kesinlikle yıl da bir kere fiş çekiyorsunuz buzunu eritiyorsunuz onun dışında çok buz yapmaz sözüne itimat etmeyin.
    ben kendi müşterilerimden biliyorum maalesef her insan bir değil, bizim de çok sayıda mağazamızda bir çok satış elemanı çalışmakta ve satmak için bazıları yeri geldiğinde yanlış bilgiler vermişler. ve ürünleri iade almak zorunda kaldık çok fazla buz yaptığından...

ama içinizi de karartmak için söylemediğimi bilin, ayda ortalama 70 adet bu dolaptan satıyoruz (KG58EAW30N - KG58EAL30N LOWFROST)
    Bunların 5 6 kadarı fazla buzlanmadan şikayette bulunuyor, ama bu bizim için büyük bir oran ki bu ürünleri iade almak zorundayız.

Şöyle düşünün lütfen alacağınız LowFrost modelin yeri gelecek ayda 1 kere fişini çekerek buzlarının erimesini bekleyeceksiniz.
    ama Nofrost bir üründe buzlanma olayı yok sadece buz kırma sesi denen ilk başlarda insanı ürküten geceleri çıkan çat çut sesler var :)

KD56NAW32N model e bakmanızı öneririm,
    A++ / Nofrost / 1690 tl Bu aya özel indirimli fiyatı var.

ama dilerseniz yine Lowfrost modellerden
    KG58EAW30N A++ Lowfrost model - 1420 tl nakit fiyattan yardımcı olabiliriz.

A+++ enerji seviyesindeki lowfrost model olan
    KG58EAW40N ise nakit 1720,00 tl dir

Saygılar.

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.