Şimdi Ara

no amd graphics driver is installed hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bugün msi R9 380 aldım kurdum fakat sürücü bir türlü kurulmuyor bu zamana kadar hep nvidia kullandım amd hiç kullanmadım ilk defa kullanıyorum fakat siteden r9 300 serisi için olanı indirip kurunca control panele girmeye çalışınca (No amd no amd graphics driver is installed or the amd driver is not functioning properly) diye hata veriyor fakat AMD Gaming evolved uygulaması açılıyor ama bir türlü açamadım control paneli yardım ederseniz sevinirim
     no amd graphics driver is installed hatası no amd graphics driver is installed hatası no amd graphics driver is installed hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakoz211 -- 12 Ocak 2016; 20:17:06 >

• burakoz211 B kullanıcısına yanıt
    sil kutunun içinden çıkan driverı yükle sonra güncelle
  • sildim tekrar tükledim bir şekilde oldu şuan sadece güncelleme yapmıyor indiriyor restart atın diyor basıyorum sonra tekrar güncelleme var diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • patren kullanıcısına yanıt
    bu arada bir sorum olacak bazen oyun oynarken ekran kırmızı oluyor dıııt diye ses çıkıyo hoparlörden ve pc restart atıyor acaba ekran kartına fazla yüklendiğimden dolayı mı ?
    garantiye verin bozulmuştur ekran kartı
  • fakat daha dün aldım yani bozuk olma ihtimali varmıdır test falan yapabileceğim bir şey var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SOrunun kaynağı dahili ekran kartının açık olması biosa gir disable yap r9 380 üzerinden görüntü alarak sisteme gir intel sürücüsünü de sil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

SOrunun kaynağı dahili ekran kartının açık olması biosa gir disable yap r9 380 üzerinden görüntü alarak sisteme gir intel sürücüsünü de sil

Tamam teşekkürler galiba oldu bulamadım tam ama entegre grafik diye bir şey vardı ordakini IGD yaptım galiba oldu bilmiyorum entegre grafikle ilgili başka bir şey bulamadım. entegre ekran kartının driverini sildim ve devre dışı da bıraktım.
    İnternal graphic disable şeklinde yaptıysan sorun çözülmüştür zaten. Masaüstülerde kartlar arası geçiş bios kontrollü sadece dahili intel ile sistem kurup sonradan ekran kartı takınca ayar gerektiriyor.

Ayrıca Amd nin son sürücüsünde bug var sürekli aynı sürücüyü güncelliyor şimdlilk dikkate alma onu bir süre sonra düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.