Şimdi Ara

No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşım vasıtası ile elime geçen ve hali hazırda şuanda sadece test edilmiş ve satılık olan bir telefonun incelemesini sizler ile paylaşmak istiyorum.
    Öncelikle telefon sıfırdır ve çalışır durumda olduğunu kontrol etmek için test edilmiştir.Fiyat konusunu inceleme yazısını okuyup düşündükten sonra karar vermeniz daha mantıklı olacaktır.

Video inceleme yapmadım daha doğrusu yapamadım ,abartısız 5 kez video çekip her defasında kameradan kaynaklanan bir problem yüzünden vazgeçmek durumunda kaldım.İnternet ortamında çok detaylı inceleme videoları yabancı kaynaklardan bulabilirsiniz.

Telefonun kalitesini Bir türk ağzından dinlemenizi istedim zira yaptığım incelemelerde tarafsız olduğumu beni takip eden forum üyelerinden veya daha önceki incelemelerimden bulabilirsiniz.

İncelemeye geçmeden önce;yaptığım incelemeleri hobi ve bilgilendirme amaçlı yaptığımı bilmenizi isterim.Malum satıcılar gibi amacım, telefonu bilinçsizce alıcıyı kandırmak amaçlı değil,tamamen kafasındaki tüm soru işaretlerini gidererek düzgün bir karar verebilmesini sağlamaktır.Her zaman dediğim gibi Ticarette Satıcı herzaman kendini alıcıymış gibi görerek işini yapmalı.

NOT FOTOĞRAFLAR ÇEKİLİRKEN TELEFONUN PARLAKLIĞI EN DÜŞÜKTEYDİ.

No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D )

Giriş,

Arkadaşlar uzun uzadıya yazı okumak istemeyen arkadaşlar için ( Okuduğunuzda vakitin nasıl geçtiğini ve sıkılmayacağınızı garanti ederim) telefonun genel hatları ve özellikleri ile göz doldurduğunu belirtmek isterim.Malzeme kalitesi klişeleşmiş bir laf olan orjinalinin aynısı demek banada düştü :D gerçekten orijinali ile yanyana karşılaştırdığınızda malzeme kalitesininden ödün vermediğini belirtmek isterim.Cihazımız Note 3 modelinin kopyasıdır.Hep kopya cihazlara karşı aşırı bir tepkim olmuştur.Fakat no.1 firması cihazı özenerek takit etmenin yanında telefonun hiçbir yerinde samsung logosuna yer vermemiş.Açıkcası bu beni mutlu etti.Neden derseniz bu muhattap olabileceğiniz parça isteyebileceğiniz ve yazılım konusunda yarı yolda kalmayacağınız anlamına gelir.
    Kendimden örnek vereyim.Elimde samsung note 3 kopyası bir cihaz daha var, bu note 3 den daha ince ve kesinlikle heryerinde samsung yazıyor herşeyi ile tıpatıp.Fakat yazılım konusunda ve üretici konusunda bir bilgi sahibi değiliz.Belki çok profesyonel android kullanıcıları bunu çözümleyebilir ama bizim gibi az bilgili arkadaşlar için sorun teşkil edeceğini düşünüyorum.Tabiki Sorun derken yazılım arayışına girdiğimizde bulamıyoruz.Daha doğrusu ben bulamadım :D Onunda ayrıntılı incelemesi video olarak mevcuttur.DİОER TELEFON FRAGMANI
    Konular daldan dala atlamakta ve birazda satış konusu olarak gidiyormuşum gibi hissettim kendimi ama tabiki öyle değil öncelikli amacımız inceleme ve test yapmak.Ekran çok kaliteli dokunmatik hassas ve kaliteli bir cihaz.

Özellikler

Marka ve Model: NO.1 N3 SmartPhone
    İşletim Sistemi: Android 4.2
    İşlemci / CPU: Dört Çekirdek, MT6589T, 1.5GHz GPU:PowerVR SGX544MP
    Hafıza / RAM: 1GB
    Flash Bellek / ROM: 8GB
    Harici Hafıza: 32GB'a kadar Micro TF kart yuvası, destek maksimum (DAHİL DEОİLDİR)
    Ekran: 5.7 inç çoklu dokunmatik kapasitif ekran, IPS
    Çözünürlük: 1280 x 720 piksel çözünürlük
    Kontrol Dokunmatik: Tam boyutlu dokunmatik operasyon
    Ağ: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz, 3G WCDMA 850/900/1900/2100MHz
    WIFI: Destekli Wi-Fi 802.11 b / g / n ağ
    Kamera: 5.0MP ön kamera, çift kamera, arka kamera 13.0MP
    Düğme: ev, dönüş, menü, güç, vol + / -
    Giriş / Çıkış: 1 x TF kart yuvası
    1 x USB bağlantı noktası
    2 x SIM Kart portu
    1 x 3.5mm stereo kulaklık jakı
    1 x Dahili hoparlör
    1 x Dahili mikrofon
    Destek Ses Biçimleri: MP3/WAV/eAAC + / AC3/FLAC
    Diller: Multilangue
    Pil ve Güç: Dahili 2800mAh Lityum pil
    Güç Kaynağı: 100 ~ 240V max
    Boyut: 15.12cm x 7.92cm x 0.83cm - 5.95inch x 3.12inch x 0.33inch
    Kutu içeriği: 1 x Akıllı Telefon
    1 x Data Kablosu
    1 x AC Güç Adaptörü Şarj Cihazı
    1 x Batarya

Kutu İçeriği

Arkadaşlar kutu çin malı telefonlar gibi hamur değil.Gayet özenli hazırlanmış üzerinde seri numaraları mevcut ve parlak bir no.1 logosu var.Etrafında telefonun özelliklerinin bulunduğu küçük logolar mevcut.Samsung kutusuna benzer şekilde tasarlanmış.İçerisinden usb kablo,güç adaptörü,2800 mah pil,Ekran Jelatini ve kullanım kitapçığı çıkıyor.Malesef kutu içeriğinden bir kulaklık çıkmıyor.Telefonun kendi üzerinde ise yine bir jelatin fabrika tarafından yapıştırılmış.Birde Telefonun içerisinden dokunmatik kalem çıkıyor.Kalemin orta kısmı metal üst kısmı plastik.Kalemin metal olmasının sebebi ekran kapasitif olduğu için elinizden aldığı sıcaklığı ekrana iletmek şeklinde yorumlanabilir.Kutu içerisinde telefonu yine koruyucu jelatin ve balonlu kılıflar ile kaplanmış ve Telefonun oturacağı zemine göre dizayn edilmiş kalıba yerleştirilmiş şekilde ve kutunun üst kapağını açtığınızda görebileceğiniz biçimde dizayn edilmiş.Usb kablosu gerçekten çok hoşuma gitti kaliteli hissi veriyor ve içinin mavi olması güzel görüntü sağlıyor :D. Adaptör ise kaliteli birşeye benziyor.

Malzeme kalitesi

Yukarıdaki yazıdada bahsettiğim gibi malzemesi oldukça kaliteli.Tabiki plastik sınıfında kaliteli.Şimdi bazı iphone'cu arkadaşlarımız gelip plastik parçasından ne bekliyorsunuz kalite mi olur diyebilir..Tabiki az biraz katılmakla birlikle kompozit malzemelerin metallerden çok çok üstün yanlarının olduğunu ve kaliteli yapılmış olanların metallerden bile çok daha dayanıklı olduğunu belirtmek isterim.Bazı arkadaşlar için uyarı telefonun orjinalindede metal yoktur.Dış kısmındaki parlak nikelaj telefonun metal kasalı görünmesine sebebiyet veriyor.Telefonun arka kapağı deri ile yumuşak ve parlak plastik arasında kalmış bir dokuya sahip.Yani elinize hoş geliyor.Telefonun arkasını çevirdiğimizde iç mekanda 1 microsim,1 normal sim ve micros sd hafıza kartı girişi bulunuyor(telefonun kendi hafızası 8 gb).Firmanın logoları ve imei seri nolarıda batarya altına gelecek şekilde yapıştırılmış.Telefonun ölçüleri Note 3 ile tamamen birebir yapılmış.Aldığınız kapaklar ve piller kesinlile uyuyor bizzat test ettim.Ön cam ise gorilla glass varmı bilmiyorum zira bana baya kaliteli geldi.Ve karbon fiber kaplamaya benzer desenler mevcut.Home tuşunun etrafı nikelaj yapılmış şık bir duruş sergiliyor.

Pil Durumu

Arkadaşlar pil olarak telefon normal kullanımda günlük 2 saat wifi ve konuşma ile 2 günü çok rahat çıkartabilecek gibi duruyor.Yoğun kullanımda tek gün size çok rahat yeter diye düşünüyorum.Pil süresi beni gayet tatmin etti diyebilirim.Kutu içerisindeki pil sanırım bana gelende bir problem vardı.
    Çabucak bitiyordu o yüzden arkadaşımdan başka bir pili 40 TL vererek satın aldım.Şuan çok mükemmel pilden memnun kalacağınızın garantisini verebilirim.Tabiki pil yüzdesindeki bug olayına değinmeden geçemeyeceğim.Bazen şarjınız az iken telefonu açıp kapattığınızda şarj aniden yükselebiliyor.Ama normalde şarjınız 30 daysa yine normal olarak 30 dan aşağı iniyor.Size 50 gösteriyor.O, hızla normal pil dengesini yakalamak için düşüyor.Bu durumda şarjı çok hızlı bitiyor diye düşünmeyin.Tamamen yazılımdan kaynaklı.Tam şarjdan sonra bazen Telefonu açıp kapatmadığınız sürece böyle bir sorun oluşmuyor.Oluşsa bile pil kullanımını etkilemiyor.Yani Yüzdeyi telefonu açıp kapattıktan sonra dikkate almayın zaten herzaman gerçekleşmiyor.Şarjı çoğu telefona göre ve büyük ekrana göre çok iyi gidiyor diyebilirim.

Ses Kalitesi

Telefonun alt kısmında konuçlandırılmış hoparlör,tatmin edici kalitede ve yükseklikte ses veriyor.Ahize sesi gayat yeterli.Kulaklıkla denediğimde ise çoğu çin telefonlarında her kulaklıkla çalışmama gibi bir problem gördüm.Anlayacağınız kulaklık seçiyorlar.Iphone 4 ve philips kulaklıkları ile yaptığım testte benden tam not aldı.Ses kalitesi gayet iyi ve iki kulaklıkta da sorun çıkartmaması güzel.

İşlemci Performansı Ve Oyun Deneyimi

Arka planda çok sayıda uygulama açık olsa bile telefonda yorulma olmuyor.Menü geçişleri akıcı ve hızlı.Oyun oynadığınızda ve video izlediğinizde telefonun üst hafif bir ılıma hissedebilirsiniz ki buda çok normal.Çoğu kişi 1 gb yetmez 2 gb ram olmalı en az der fakat bu düşüncelerinde yanılırlar.Forum editörlerinden Sayın MESUT ÇEVİK abimizde bir sözünce GMD ye ne yapabilecekki mtk 6589 ile deyip telefonu incelemeye aldığında telefonun ve mtk nın gerçekten fena sonuçlar vermediğini kendiside söylüyor.Tabiki GM nin yazılım desteği vermeside ayrı bir olay.1 gb ram ve 6589T işlemci çok çok iyi performans veriyor.Yaptığım Antutu cpu-z testlerinden ve quadrant testlerinde fena sonuçlar almadı.Gerçek Mediatek 6589T-TURBO 1.5 Ghz hızında çalışan işlemcinin Ekran alıntıları aşağıda mevcuttur.Antutudan 13510 quadrant dan ise 4010 civarı puan aldı.Telefonda oyunla pek aram olmadığı için birkaç güncel ağır ve basit oyunlar yükleyip testi gerçekleştirdim.Real Racing 3 de Frame atlamaları yapıyor.Sanıyorumki bu optimizasyondan kaynaklanan nedenlerden oluyor.Fakar rr3 graphic indirip grafik ayarini biraz dusurerek akici oynayabilirsiniz.6589 işlemcili başka bir telefonda yaptığım testte real racing akıcı oynatıyordu.Bunun sebebi oyunun cihazi otomatik taniyip dusuk kalitede acmasindan oluyor.Dedigim gibi rr3 ile cihazi acmasi gereken grafik kalitesine geirebiliyoruz.Bildiğiniz gibi her telefona göre oyunu optimize etmek güç.Genelde markalaşmış telefonlara göre düzenleniyor.Dead Triger 2 gibi ağır bir oyunda Gayet akıcı bir sonuç sergiledi.Fifa 2013 dede yine akıcı oynayış beni mutlu etti.Sanki psp de oynuyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz.Ve ekranın kalitesi ile oyun bir başka zevkli oluyor.Ufak oyunlarda ve subway surfers ,temple run da kesinlikle bir sorun yok.
    Asphalt 8 de yine kaliteyi cok yuksek yapmadiginiz surece akici oynatabiliyor cihaz. NOT:Real racingi telefon cok ust duzeyde grafiklerde acmaya calistigi icin kasma oluyor fakat yeni cikan RR3 graphic isimli uygulama ile grafik ayarlarini dusurerek oyunu akici oynayabilirsiniz.Ayni sekilde game booster isimli uygulama da isinizi gorecektir.
     No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D )

Ekran Kalitesi Ve Dokunmatik Hassasiyeti

Ekran da ilk dikkatinizi çekecek nokta renklerin doygun olması olacaktır.Samsung da tüketiciyi çekmek için renklerin doygun olmasını sağlayarak ekranın güzelliğine önem veriyor.No.1 de bu konuda çok başarılı.Elimdeki diğer note 3 daha sıcak renklere sahip olduğu için ikisini yanyana koyuğunuzda farkedebiliyorsunuz.Bazıları sıcak renkler sever bazıları doygun.Bu zamanında da tartışma ortamı oluşturmuştur.Gerçekten doygun renkler ile HD olan ekran sanki Full HD kalitesinde gözüküyor.IPS kapasitif ekrana sahip telefonda neresinden bakarsanız bakın ekranda solma olmuyor.Renkler canlı son parlaklıkta göz alıcı :D derecede.Ekran dokunmatiği çok kaliteli olduğunu söyleyebilirim.Zira artık çin menşeili üreticiler artık bunun çözümünü çoktan buldular.Eskisi gibi dandik değil artık çok daha kaliteli markalaşma yoluna giden üst seviye telefonlar üretiyorlar.(baknz:Zopo,jiayu,Zte,Lenovo vs)
    Telefonun ayarlar kısmının içinde dokunma hassasiyetini ayarlayacak ayarlara yer verilmiş ayrıyetten kalibrede etmek isterseniz ana menüde ayar kısmı mevcut.Fakat kendimce bunlara hiç gerek olmadığını söyleyebilirim hiç denemedim ama kalemi daha hassas hale getirmek için belki denenebilir.Çok hassas dokunmatiği var.Kalemi ile yazı yazmak açık söylemeliyim ki bir orijinal note 3 ile yarışamaz.Resim çizme imza attırmada kullanıcaksanız olabilir.Ama defter gibi yazı yazmayı beklemeyin.Tabiki orta ölçekte yazı yazabilirsiniz.Onda sıkıntı yok ama direk el yazısı gibi ufak yazmaya kalkarsanız iyi olmadığını belirteyim.Burada bunu belirtmek istediğim çünkü heryerde orda burda işte note 3 kopyası dokunmatik ve s pen ile yazı yazmak muhteşem, diye kandırmaca yapıyorlar.Tabiki tüm kopyalar aynı değil ama no.1 firması en kaliteli kopya cihaz yapan önde bir üretici.Ekran çok kaliteli bir nokta daha var oda ekrsanın üst tarafında hafif bir parlama var.Sadece beyaz ekranda mevcut ve görmeniz için çok dikkatle bakmanız gerekmekte.Kesinlikle ölü pixel değil.Sadece yumuşak bir ışık vurması var.Bunu ben söylemeseydim dikkat edeceğinizi de sanmıyorum.Ben bu konularda aşırı hassasım en ince detaylarına kadar dikkat ettiğim için belirtmek istedim. Dediğim gibi çok çok dikkat ederseniz beyaz ekranda bulabilirsiniz.Diğer renklerde gözükmüyor.
    Ekranın kenarlarında ışık sızması yok buda artı bir olay.Ekran bütünüyle çok hoş parlak ve kaliteli.
    Ekran siyah ekran diye tabir ettiğimiz ekran kapalıyken baktığınızda kaliteli gözüken diğer telefonlar gibi beyazımsı gözüken bir yapıda değil.Nasıl telefon kapalıyken simsiyak ekran gözükür buda o şekilde.
    5 nokta dokunmatik ekran olduğunuda belirtelim.Ekran 5.7” herhangibir ekrandan kırpma yok.Birebir yapılmış.Bu sözden hoşlanmıyorum fakat telefonun çift hatlı olması durumdan kasa ekran boyutu herşeyi ile birebir.

Tarayıcı Performası Ve Video Oynatma

İnternete çok hızlı giriyor.Flashlı sitelere girmek için flash player apk yüklemeniz gerekmekte.Bunu kuduğunuzda tüm androidden indireceğiniz tarayıcılarda flashlanmış oluyor.Çok rahat 720-1080p film oynatabiliyor.Herhangibi Frame(Saniyede video da oynatılan resim karesi) atlaması gözleyemedim.
    Çoğu çin telefonda olan ve sanırım 4.2.2 versiyon fw yaparken oluşan bir durum bundada mevcut.
    Tarayıcısı üzerinden film video izlerken Ekranın altındaki kapasitif tuşların ışığını açık bırakıyor.Diğer tarayıcılar ile denediğimde bu durum oluşmuyor.Diğer incelememdeki cubot P9 da aynı durumda idi.
    Tabiki önemli bir şey değil.Video doldurma süresi güzel takılmadan internetten 4 megabit hızla HD video izletebiliyor.

Wifi Bluetooth NFC GPS Bağlantıları

wifi iphone 4 den çok iyi çekiyor.Bluetooth normal çalışıyor.NFC test edemedim zira nasıl kullanılacağını hem bilmiyorum bump vs vardı sanırsam hemde test edecek başka nfc li cihaz elimde yok.GPS telefon ilk kurulumda her çin telefonda olduğu gibi bulma süresi 5 dakikayı aşıyor.Fakat GPS den bir kez bulduğunuzda telefonu formatlamadıktan sonra 5-10 saniyede hızla buluyor.Bu MTK ın yada MTK ile çalışan Stok romun genel bir problemi sanırsam çeşitli ayarları var Engineer modda onları yaparsanız ilk kurulumda beklemeden hemen uydu bulabilirsiniz.Alın size birde 5.7” navigasyon.

Kamera Performansı

Öncelikle belirtmeliyimki kamerası makro çekimlerde çok iyi.Cihaz 13 mp kameraya sahip.Bilen arkadaşlar General mobile Discovery ilk çıktığında kamera ile fotolara zoom yaptığımızda kumlanma olurdu.Daha sonra yazılım ile düzeltildi.Aynı kumlanma bundada mevcut.Fakat renk doygunluğu açısından Güzel fotoğraflar çekiyor.Örnekler aşağıda kendiniz karar verin.Ön kamera 5 mp denilmesine karşın bana göre 2 mp civarında bir kamera.İphone 4 ümün ön kamerasından güzel.Bildiğiniz gibi Mega pixel kameranın kalitesini belirtmez.Sadece çektiği fotoğrafın çok çok büyük boyutlarda daha az bozulmasını sağlar.Bir afiş yaptırmayacaksanız hem hafıza açısından hemde kalite açısından 5 mp lik kamera herkesin çok çok işini görecektir.Bu ek bilgiyi verdikten sonra Video çekim kaltesine gelelim.Gün ışığında iyi tatmin edici.3GP video kaydı yapması daha az hafıza kapladığından olumlu.Firma 3Gp yi Avi kaydı yerine Sanırım bunun için tercih etmiş.Buda çeşitli yazılımlarla Aviye dönüştürülebilir.Tabiki bize kayıt seçeneği avi olsa çok daha iyi olurdu ama 10 kat daha fazla video boyutu yer kaplardı.

No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D ) No.1 N3 İnceleme Sitede Ve Türkiyede Tek ( bence :D )

720p video çekimi Otomatik odaklama devrede bende kapatmak için uğraşırken haliyle fazla odaklama yaptık :D Ek olarak video kalitesi düşük orta yüksek ve iyi şeklinde sıralanıyor.Ben yüksek de iken video çektim.Kalite olarak en yükseği "iyi" seçeneği.Bu seçeneği sonradan farkkettim bununla çekince kalitede dahada artıyor.

Şebeke Durumu

Bildğiniz üzere çin telefonlarının buradaki alt yapıya göre tam uyumlu olmadığını ve çekim kuvvetlerinde ufak tefek sıkıntılar yaşanabiliyor.Bu tamamen buradaki çekim bandına göre uyarlanmamasından burada saha testi yapılmamsından kaynaklanan bir durum.Tabiki her çin meşeili telefonda bu olacak diye bir şey yok.Bu telefonda hattan düşme ve çekmeme gibi problem gözlemleyemedim.Kontrollerimde iphone 4 ile çeken her yerde bu telefonda çekiyor.

Proximity Sensör ve Backup

Bu ikisinin ayarları için ayrıyetten ana menüde sistem seçenekleri dosyası geliyor ve Proximity sensör kalibrasyonunu buradan yapıyoruz.

Samsung Teması

Telefonun açılışında samsung yazmıyor.Bunu yapmak için çeşitli kodlar ile açılıyormuş ama bunda açılır mı bilmiyorum.No.1 logosu gelerek açılıyor.S pen özelliği gayet güzel çalışıyor.Tema orjinali ile %99 aynı.Ufak tefek Türkçelerde kısaltmalar yapılmış. Örneğin 'Uygulamalar' yerine 'Uygulamlr' yazılmış.
    Genel Olarak toparlayacak olursak.Telefon fiyat performans ve kalite bandında bende 10 üzerinden 9 alıyor.
    Bir başka incelememizde görüşmek üzere.

Not:Fiyatı size çok gelebilir.Kardeşim bunun orjinali şu para diyen arkadaşlarım.Bana maliyeti gerçekten fazla ve satma amacım kesinlikle 5.7 ekranın bana çok büyük gelmesidir.Bu kaliteye bu fiyat gerçekten çok değil.Orjinali 2000 lira civarı iken tüketici 750 liraya orjinali kalitesinde bir cihaza fazla para vermeden bu kaliteyi yaşayabilir.Özellikle ben size gerçekten tarafsız bir şekilde test edilmiş bir cihaz gönderiyorum.Bu da aldığınızda satıcı böyle demişti gerçekten böyleymiş demeniz içindir.

Biraz sert gibi oldu fakat eleştirilerinize ve önerilerinize açık olduğumuda belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 19 Mart 2014; 20:08:40 >

• Ram yetersiz 2 gb olmaliydi ekran gpu su da bence yetersiz diger lerine lafim yok fiyatida 500 tl olsa idi note 2 mi satip bu telefonu kesinlikle denerdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

Ram yetersiz 2 gb olmaliydi ekran gpu su da bence yetersiz diger lerine lafim yok fiyatida 500 tl olsa idi note 2 mi satip bu telefonu kesinlikle denerdim...

Yorumunuz icin tesekkurler dediginiz fiyata bulsam turkiyede satan 2-3 tane alirdim benim alis fiyatim dediginizden daha fazla amacim bunu satip zopo almak varsa zopo980 takaslayabiliriz onunda bilgisini geceyim

Dedigim gibi 2 gb rame bu cihaz ihtiyac duymuyor
    Ekran fullhd olsa dediginizde hakli olabilirdiniz ama Hd ekranda bu uslemcide 2 olsada pek farkini goremeZsiniz

Ancak 6592 olup 2 gb olursa i zaman olurdu

Ama cihaz gercekten cok kalite hele ekran muhtesem

• Bu video 100.yıl mı inceleme için teşekkürler.
  • XII kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

Fiyati 650 te cektim simdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 18 Şubat 2014; 21:35:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.