Şimdi Ara

NİYE KADIN DOĞMADIM OF YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de ortalama güzellikte bir kızın açıkta kalma şansı yok. Güzel bir kızsan zaten zengin oluyorsun.

Gençken her haltı yer, sonra zengin birini olmadı orta-üst halli birini bulur evlenirdim. Şehirli Türkiye kadınları da bunu yapıyor zaten.

Erkekler de çabalasın dursun, tipsizse zengin olsun.

Kadınlar eziliyor tamam mıaağğğ? Ulan en uyuz olduğum şey de kadınları savunan erkekler. Boşuna uğraşma keko meriç, vermezler sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 29 Ağustos 2016; 20:51:58 >

• Turkiye kadın olmak icin dunyanin en kotu ulkesidir.

Edit: Bu biraz ağır oldu bizden kötüleri de var. Ama liste olsa muhtemelen en kötüler arasında yer alırız. Her şeyi para görme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 29 Ağustos 2016; 20:54:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurdurman için kız olmana gerek yok hocam hayırlı işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Turkiye kadın olmak icin dunyanin en kotu ulkesidir.

Edit: Bu biraz ağır oldu bizden kötüleri de var. Ama liste olsa muhtemelen en kötüler arasında yer alırız. Her şeyi para görme.

He yav he.

Tecavüz dünyanın her ülkesinde oluyor.

Türkiye, kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayan bir ülke. Meriçlik yapma. Kız yok forumda.
  • iste erkekler kizlarin giderine kizlar erkeklerin gelirine baktikca bu durum degismeyecek ne zaman su bati standartini yakalariz ulan ne zaman kadin erkek esit olur ? kadin milleti erkegin sirtindan gecinme derdinde sorsan zengin biriyle evlenmis aylik 10 bin tl si cebinde hmss evet yha kadin erkek bencede esit olmali der

birde yetmezmis gibi erkeklere trip atarlar hesap odeme vakti geldiginde yalandan cantalari karistirirlar felan

• quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

quote:

He yav he.

Türkiye, kadınlara pozitif ayrımcılık uygulayan bir ülke. Meriçlik yapma. Kız yok forumda.

Al işe ya bir de bu tipler var. Ulan bir otobüse binerler biri ordan digeri orda fordlar. Surekli biyerine bakar yok laf atar bu mu simdi rahatlık. Erkek oldugum icin kendimi sansli hissediyorum turkiye gibi bi ulkede kadin olmak istemezdim. En basitinden forumda gunde 400 kez bakirelik onemli mi konusu acilir. Ben bir kadin gormedim evleneceginiz erkekte bakirlik onemli mi diye soran. Iste turkiye boyledir. Para para diye kafayi yiyen abazalıktan kırilanlarin ulkesi. Tabi bunlari saymazsan kadin olarak dogmak guzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 29 Ağustos 2016; 21:07:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorla kapanmak,üstüne en az üç kuma gelmesi,gece dışarı çıkamamak,taciz tecavüze mağruz kalmak,tecavüz eden adamla evlenmek,çocuğunu doğurmak tabi eğer burda kadın olursan.Hala istiyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

He yav he.

Al işe ya bir de bu tipler var. Ulan bir otobüse binerler biri ordan digeri orda fordlar. Surekli biyerine bakar yok laf atar bu mu simdi rahatlık. Erkek oldugum icin kendimi sansli hissediyorum turkiye gibi bi ulkede kadin olmak istemezdim. En basitinden forumda gunde 400 kez bakirelik onemli mi konusu acilir. Ben bir kadin gormedim evleneceginiz erkekte bakirlik onemli mi diye soran. Iste turkiye boyledir. Para para diye kafayi yiyen abazalıktan kırilanlarin ulkesi. Tabi bunlari saymazsan kadin olarak dogmak guzeldir.

Yazıcaktım da sildim. Tamam meriç sen sıkma canını kıdınlır ızılıyır, kıhrılsın ırkıklır.

• Her gün gözle sözle tacize hazır mısın? Caydırıcı cezaları olmayan tacizlerin birmgün seni bulabilme ihtimaline karşı kol kası yapmayı adam dövmeyi internetten araştırmaya ne diyosun? Seni her işte her konuda küçük görmeye çalışan karşı cinse laf yetiştirmeye hazır mısın? her ay regl olmaya o ağrılı kasılmalara, halsizliğe, bazen sınavlarla aynı güne gelmesine, saatlerce oturduktan sonra arkamda bi şey var mı acaba düşüncesine hazır mısın? Saat 8deki işe yol yoksa bile 6.30da kalkıp saç makyaj giyimine vakit ayırmaya var mısın? Erkek adam ağda yapmaz kadın dediğin narin olur deyip ağda acısını koltukaltı,bikini,diğer bölgelerde cekmeye zorlanmaya yiyor mu? Okutuluyosan şanslısın kocana para verir misin derken ezilip büzülmezsin ama okutulmayıp koca eline mahkum gidersen nasıl berbat bi yaşam yaşayacağını düşünebiliyo musun? Ya da 12 yaşında başlık parasına satılıp evlendirilmeye var mısın? doğuma var mısın peki kocan erkek olana kadar şansını deneyeceği için? Ağzının salyaları akan abazaların coğunluğu olan forumda her gün bakirelik konusu görmeye var mısın? Kadın olmak hiç kolay değil ve sizin eleştirinize kalmadı!

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

Her gün gözle sözle tacize hazır mısın? Caydırıcı cezaları olmayan tacizlerin birmgün seni bulabilme ihtimaline karşı kol kası yapmayı adam dövmeyi internetten araştırmaya ne diyosun? Seni her işte her konuda küçük görmeye çalışan karşı cinse laf yetiştirmeye hazır mısın? her ay regl olmaya o ağrılı kasılmalara, halsizliğe, bazen sınavlarla aynı güne gelmesine, saatlerce oturduktan sonra arkamda bi şey var mı acaba düşüncesine hazır mısın? Saat 8deki işe yol yoksa bile 6.30da kalkıp saç makyaj giyimine vakit ayırmaya var mısın? Erkek adam ağda yapmaz kadın dediğin narin olur deyip ağda acısını koltukaltı,bikini,diğer bölgelerde cekmeye zorlanmaya yiyor mu? Okutuluyosan şanslısın kocana para verir misin derken ezilip büzülmezsin ama okutulmayıp koca eline mahkum gidersen nasıl berbat bi yaşam yaşayacağını düşünebiliyo musun? Ya da 12 yaşında başlık parasına satılıp evlendirilmeye var mısın? doğuma var mısın peki kocan erkek olana kadar şansını deneyeceği için? Ağzının salyaları akan abazaların coğunluğu olan forumda her gün bakirelik konusu görmeye var mısın? Kadın olmak hiç kolay değil ve sizin eleştirinize kalmadı!

Ahahahaha mağdurum da mağdurum. Git o zaman forumdan. Demek ki çirkin, 100 kiloluk bir kızsın ki burada takılıyorsun.

• quote:

quote:

Her gün gözle sözle tacize hazır mısın? Caydırıcı cezaları olmayan tacizlerin birmgün seni bulabilme ihtimaline karşı kol kası yapmayı adam dövmeyi internetten araştırmaya ne diyosun? Seni her işte her konuda küçük görmeye çalışan karşı cinse laf yetiştirmeye hazır mısın? her ay regl olmaya o ağrılı kasılmalara, halsizliğe, bazen sınavlarla aynı güne gelmesine, saatlerce oturduktan sonra arkamda bi şey var mı acaba düşüncesine hazır mısın? Saat 8deki işe yol yoksa bile 6.30da kalkıp saç makyaj giyimine vakit ayırmaya var mısın? Erkek adam ağda yapmaz kadın dediğin narin olur deyip ağda acısını koltukaltı,bikini,diğer bölgelerde cekmeye zorlanmaya yiyor mu? Okutuluyosan şanslısın kocana para verir misin derken ezilip büzülmezsin ama okutulmayıp koca eline mahkum gidersen nasıl berbat bi yaşam yaşayacağını düşünebiliyo musun? Ya da 12 yaşında başlık parasına satılıp evlendirilmeye var mısın? doğuma var mısın peki kocan erkek olana kadar şansını deneyeceği için? Ağzının salyaları akan abazaların coğunluğu olan forumda her gün bakirelik konusu görmeye var mısın? Kadın olmak hiç kolay değil ve sizin eleştirinize kalmadı!

Ahahahaha mağdurum da mağdurum. Git o zaman forumdan. Demek ki çirkin, 100 kiloluk bir kızsın ki burada takılıyorsun.

Mağdurum mu dedim? Kadın olmak karşıdan görüldüğü kadar kolay değil bunları örneklerle anlattım. Hayır 175 boyunda 66 kilo bir kızım gayet bakımlıyım. Hadi farzet 100 kiloyum çirkinim. SANANE ?

• quote:

quote:

quote:

Mağdurum mu dedim? Kadın olmak karşıdan görüldüğü kadar kolay değil bunları örneklerle anlattım. Hayır 175 boyunda 66 kilo bir kızım gayet bakımlıyım. Hadi farzet 100 kiloyum çirkinim. SANANE ?

Ahahahahah çirkin olmasan forumda takılmaya gerek görmezdin, burada abazaların egonu tatmin etmesi hoşuna gidiyor. Daha yazmayacağım kezban cevap verme boşa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahahahah çirkin olmasan forumda takılmaya gerek görmezdin, burada abazaların egonu tatmin etmesi hoşuna gidiyor. Daha yazmayacağım kezban cevap verme boşa.

Hıyara bak ben buraya ygs kısmı icin üye olmustum dısarda akan salyalarını silemeyen sümüklüler burada millete camur atıyo burada takılan cirkndir diye bir sey mi var? o zaman sende tipsizsin oldu mu. Esas sen yazma be

• quote:

quote:

He yav he.

Oha ulan adam aklinda tecavuzu mesrulastirmis

Bugun bunu düşünen herifin çocuğu ilerde neler yapmaz.

Ayrica kadinin tek sıkıntısının tecavuz oldugunu düşünen garip bir canlisin.

• Tasmasını satan kadından Hayır gelmez sonra aldatılınca laf ederler para güzellik takası yapıp evlendiği adamın işleri batsa sanki terk etmeyecek.Adam akıllı bir kadın bul hocam yoksa evlenme.Kendi hayatından parandan kısıp yaranmaya çalışırsın e onun arabası var e o sevgilisine 200 liraya kolye almış.Kadınlar tasmalarını sattıkları sürece ezilmeye mahkumlar zengin koca arayacaklarına zengin olmaya çalışsalar şu durumda olmazlar.

• O değil de eğer bunu cidden düşünüyorsan aşırı vizyonsuzsun. Her şeyin amacının para olduğunu ve biriyle evlenip o kişinin sırtından asalak gibi geçinmeyi hayal bile etmen ne kadar boş bir insan olduğunu gösterir.

• Yaşasın pipizm

• Eğer kadın olsaydın seni bi güzel

Olaya birde bu yönden bak ve dua et

• İyiki erkeğim kadın olmak istiyosan kestir gitsin

• Ne kadar hayattan izole yaşıyorsunuz da etrafinizdaki okula gonderilmeyen kızları, cocuk gelinleri; sokakta orda burda öldürülen, yakılan, tecavüz edilen kadınları gormuyorsunuz?Basini açsa sıkıntı, kapatsa sıkıntı. Her boku yiyen kadın diye eleştirip piyasaya çıkan erkek mi dersin senin gibi, sözlü tacizciler mi? Erkek aklınızla kadınlara akil vermeyi cok biliyorsunuz, bunları klavye başında yazarken anneniz hizmetçi gibi meyve soyuyor size. Ne cahil bomboş adamlarsiniz. Bilgisayarından az kafani kaldir, derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.