Şimdi Ara

Nissan Xtrail 1.6 Dci Xtronic Testim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Nissan Xtrail'i test etme fırsatı bulmuştum. Konusu iş yoğunluğumdan dolayı biraz gecikti.
    Araç şuanda tek donanım geliyor. Donanım içeriğine baktığımda araçta yok yok Uzun far asistanı mevcut araçta gece sürüşünde ciddi kolaylık sağlıyor ama çalışma prensibi çok hassas bazen benzinliklerin ışığını bile algılayıp kısa farlara geri dönebiliyor.
    Cvt şanzıman bunda vites atıyor ama ilginç olanı otomatikte 6. vites, manuelde 7. vitese geçiyor.
    Videoda bir hayli fazla detayda bulundum, sorunuz olursa cevap veririm.
    Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler

• güzel bir test olmuş, grubumuzda yayınladım 👌

www.facebook.com/groups/yeninissanxtrail
  • dizelde cvt'yi bir tek subaru yaptı zannediyordum. kaç zamandır videoyu youtube da görüyorum abonelikten de fırsat olup izleyemedim.
  • Nissan satış temsilcisi gibi anlatmışsınız . Aracın bagaj hacmi 550 Lt değil 445 lt . Araç hantal , yol , motor ve rüzgar sesi çok fazla . Cvt geçişlerini hissetmemenizde çok ilginç . 8.56 da burdan hissettim geçişleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojaverok -- 18 Nisan 2017; 14:47:54 >
  • Yol tutuşu gayet iyi çünkü o bir Nissan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki rüzgar sesi biraz fazla gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

dizelde cvt'yi bir tek subaru yaptı zannediyordum. kaç zamandır videoyu youtube da görüyorum abonelikten de fırsat olup izleyemedim.

Audi multitronic yaklaşık 20 yıl boyunca üretildi dizel-cvt olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 1.6 CRDİ TEST!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyordum eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.