Şimdi Ara

Nissan qq için kış lastiği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırıyorum fazlada bulunan bi aralıkta değil galiba lastik ölçüleri her markada 1 tane belki var belki yok.. 215/60 R17..
    Birkaç modele indirdim.. Genelde yağmurlu hava kar çok az oluyor..marmara bölgesi.. Şimdi bulduğum markaları dizeyim siz seçin.. Mümkünse şu marka iyi gibi yorumlar yerine o modeli kullanan, kullananlardan duymuş veya bu işle ilgilenen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1:NOKIAN WRG2 SUV
    2:MICHELIN LATITUDE ALPIN
    3:Bridgestone LM25 4X4
    4:YOKOHAMA V902A
    5:Winter SOTTOZERO

Benim bulabiliğim bunlar.. Acaba siz hangisini önerirsiniz.. Önce güvenlik sonra sessiz olsa daha iyi olur

||Aerocool Xpredator||Intel i5 2500K||Msi Z68a Gd65(g3)||Corsair 120Gb Force GT|| ||Corsair Hydro H80||WD Caviar Black||Corsair Vengeance 8 Gb 1600 Mhz CL9|| ||Sapphire 7870 O.C. Edition||Dell U2312HM||Seasonic X-Series 760W 80 Gold|| N-Gage QD>>Iphone 3G-3GS>>Galaxy S2>>HTC One X>>Galaxy S3>>Note 2 || PS3 Slim 160GB

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Araştırıyorum fazlada bulunan bi aralıkta değil galiba lastik ölçüleri her markada 1 tane belki var belki yok.. 215/60 R17..
    Birkaç modele indirdim.. Genelde yağmurlu hava kar çok az oluyor..marmara bölgesi.. Şimdi bulduğum markaları dizeyim siz seçin.. Mümkünse şu marka iyi gibi yorumlar yerine o modeli kullanan, kullananlardan duymuş veya bu işle ilgilenen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1:NOKIAN WRG2 SUV
    2:MICHELIN LATITUDE ALPIN
    3:Bridgestone LM25 4X4
    4:YOKOHAMA V902A
    5:Winter SOTTOZERO

Benim bulabiliğim bunlar.. Acaba siz hangisini önerirsiniz.. Önce güvenlik sonra sessiz olsa daha iyi olur

Sadece bir hususu belirtmek istedim, 215/60R17 Nokian WRG2 SUV 25 KASIM gibi stoklarımıza girecek ve sayılı adet söz konusu bilgilerinize...

• Suan en iyi seçenek nokian gibi duruyor... Siz hangisini önerirsiniz ? Bunları sattığınızdan mutlaka iyi veya kötü yorum aliyorsunuzdur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Suan en iyi seçenek nokian gibi duruyor... Siz hangisini önerirsiniz ? Bunları sattığınızdan mutlaka iyi veya kötü yorum aliyorsunuzdur..

Sattığım için pek yorumda bulunmak hoşuma gitmiyor ancak yine burada bu kategoride birkaç konu başlığı aşağıda "Nokian Lastik Hakkında" diye bir konu başlığı söz konusu isterseniz yorumları okuyorak kendiniz karar verebilir siniz.

Sadece tek birşey söyliyeyim, başta kendim olmak üzere hem yazlık hemde kışlık olarak tüm ailem bu lastiği kullanmakta.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.