Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
17.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: disparity

bu eski kasası sanırım hocam yenisi aşağıda.

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

hadi be, harika ötesi olmuş tutar bu araba. özellikle 1.5 dci+renaultta ki 1.2 turboyla gelirse.

yalnız stoplar resmen focustan hacılanmış :D

• Fokus mokus alakası yok, Nissan PULSAR arka ve ön farlar ince ledlerle donatılmış durumda.

https://www.youtube.com/watch?v=xg0_gP-TvuU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 19 Ekim 2014; 11:44:38 >
  • 2015 ocak itibari ile gelir.

Araç 2015 model olduğu için ve Türkiye'de model yılı yılbaşına alındığı için gecikecektir.

"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!" K. Atatürk.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

2015 ocak itibari ile gelir.

Araç 2015 model olduğu için ve Türkiye'de model yılı yılbaşına alındığı için gecikecektir.

Katılıyorum Nissan Müşteri hizmetleri aynısı söylüyor.
  • Nissan, Türkiye hariç tüm Avrupa Ülkelerinde bu aracı bu ay itibari ile satışa sundu, 1.5 dizel -1.2 DIG benzinli versiyonlar ile otomatikte var yılbaşında 1.6 turbo benzinli modelde eklenecek,2015 yılı içerisinde 1.6 dizel 130 Hp lik motorda eklenecek,Türkiye de durum şuan beklemede muhtemelen sene başı , ancak şahsi görüşüm bu HB kasa otomobil Türkiyeye de gelmeli SUV kasa ağırlıklı modellerin içerisine HB kasa Pulsar iyi gider eksikliği tamamlar diye düşünüyorum.

• Başından beri ben de savunuyorum bu durumu.Nissan Türkiye de sadece Suv model gamı ve pasif B sınıfı Micra ile Note modeliyle temsil edilmemeli.

Mutlak ve mutlak C sınıfında Pulsar modelini piyasaya sürmeli yıl sonunu beklemeden.1.2 turbo benzinli seçeneği de dikkate değer tercihlerden olur.

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • Yeni Nissan Pulsar oldukça rahat arka diz mesafesi ve kapı içlerindeki geniş kol dayama yerleri standar stop-start çalıştırma ve tüm motor seçeneklerinde yine standart motoru otomatik stop ettirme özelliği Qashqai de sunulan bir çok yeni teknoloji yide donanım seviyelerinde barındırması çevreci özellikleri ile hoş bir HB otomobil olmuş.

• Nissan Renault araçlarının satışını baltalamamak için getirmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bence gelir.Çünkü C sınıfı Hb dizel araçlar içinde en uygun fiyatlı model Megane hb.O da lanse edildiğinden beri Türkiye de istenilen satış adetlerine ulaşamadığı için,yaklaşık iki aydır rakiplerine göre agresif bir fiyatlandırmayla satılmakta.Örnek 1.5 dci touch 90 hp için 57.000 tl kampanya fiyatı yazmakta.

Pulsar tabi ki güncel Megane Hb'in üzerinde fiyatla konumlandırılacaktır.Sedan ülkesi olduğumuz gerçeği Fluence ve Megane örneğinden de belli olmuyor mu?Ya da Meksika üretimi Jetta,Golf7 gibi.Bu arada İ30_ Elantra,Astra Hb_Astra sedan gibi istisnai tersi örneklerde yok değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 22 Ekim 2014; 0:43:28 >

• pulsar köpek ismi değil miydi : )

Orijinalden alıntı: portiwashere

pulsar köpek ismi değil miydi : )

Evet dizi vardı hatta bu isimde7.gif]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Gelirse 2015 model olarak gelebilir, fakat fiyat konusunda umudum yok.

Fantazi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bende345 -- 22 Ekim 2014; 10:02:19 >
  • Nissan Yeni Qashqai yi Tüm motor versiyonları ile Türkiye ye getirmesi büyük bir adım, darısı HB kasa Nissan Pulsara sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 27 Ekim 2014; 17:54:53 >
  • dentul kullanıcısına yanıt
    NİSSAN EURO N CAP 2014 KRİTERLERİ ÇARPIŞMA TESTİNDEN 5 YILDIZ ALDI...
    http://www.otoaktuel.net/guvenlik/nissan-bmwye-nasil-fark-atti-h5309.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 9 Kasım 2014; 20:42:43 >
  • Euroncap'ın daha zorlaştırılmış kriterlerine göre,Pulsar başarılı bir sonuçla ayrılmış.Bmw 2 serisinden de yaya testinde başarılı olması,bu araca güvenlik olarak da ayrıca özenildiğinin kanıtı.İNŞALLAH gelirse düzgün derli toplu tok bir araçla karşılaşacağımıza inanıyorum.

Benzinli düşünecek olanlar için 1.2 turbo 115 hp'lik seçenek de tüketim,performans verileriyle ideal bir tercih olacak gibi.Kendini kanıtlamış 1.5 dci dizel seçeneği söylemeye gerek yok bile.

• Gerçekten size katılıyorum, araçta birtakım iyileştirmeler var 1.5 DCİ motorda bundan nasibini almış torku yükseltişmiş stop-start sistemi eklenmiş ve dahada çevreci olmuş bu motorun CO2 karbon salınım emisyonu co2 94 , düzeylerine düşürülmüş tüketim değerleri ise şöyle şehir içi 100km de şehiriçi 4.1, lt şehirdışı 100KM de 3,3 lt seviyelerinde,gayet cazip değerler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 14 Kasım 2014; 15:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Türkiyeye gelir kesin.

Toyota auris ingilterede 14bin pounddan başlıyor, pulsar 16bin pound. Auris ingilterede nedense uygun.

Fransada da aurisle pulsar arasında 800euro civarı bir fark var.

Eğer pulsar 1.2 115hp motor 50bin gibi bir fiyatla gelirse başarılı olur. Piyasası olmadığı, ilk defa satılacağı için ilk lansmanda çok uygun fiyat vermeleri lazım. İlk geldiğinde tutmazsa bir daha tutmaz bu araba.

Auris İngilterede üretiliyor belki ondandır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 30 Kasım 2014; 20:51:06 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.