Şimdi Ara

Nissan Primera 1998 SLX alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
29.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar aşağıda linki yazılı araba nasıldır?
    nissan nasıl bir markadaır. parça fiyatları nasıldır.? 10 sene sonra da bu aracın parçaları bulunur mu ? sorun yaşarmıyım?
    yorumlarınızı paylaşırsanız sevinrim..
    teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/1998_model_nissan_primera-15WQQaXQQ20772798WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto#mega1

Nissan Primera 1998 SLX: Alınır mı?

1998 model Nissan Primera 1.6 SLX, orta sınıf bir aile otomobilidir. Geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve güvenilirliği ile bilinir.

Motor ve Performans

Nissan Primera 1998 SLX, 1.6 litrelik 4 silindirli bir motora sahiptir. Bu motor 90 beygir güç ve 136 Nm tork üretir. 5 ileri manuel veya 4 ileri otomatik şanzıman seçenekleri mevcuttur. Primera, yeterli performans ve yakıt verimliliği sunar.

İç Mekan ve Konfor

Primera'nın iç mekanı ferah ve konforludur. Geniş yolcu ve bagaj alanı, aileler için idealdir. Koltuklar destekleyicidir ve uzun yolculuklarda bile rahatlık sağlar.

Güvenlik

Güvenlik özellikleri açısından Primera, sürücü ve yolcular için standart olarak hava yastıkları, ABS frenler ve elektronik stabilite programı (ESP) sunar.

Kullanıcı Yorumları

Kullanıcı yorumları genellikle Primera'nın güvenilirliği, dayanıklılığı ve konforundan övgüyle bahseder. Ancak bazı kullanıcılar performansının daha iyi olabileceğini belirtmiştir.

Alınır mı?

Kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız. Kullanılmış bir Nissan Primera 1998 SLX, güvenilir, konforlu ve uygun fiyatlı bir aile otomobili arayanlar için iyi bir seçenektir. Ancak performans beklentileriniz yüksekse, farklı bir model düşünmeniz daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlandaki araç 136.000 km'den fazla yol yapmış gibi.
  • bizde bitane nissan primera var ama Tam olark modelini bilmiyorum.96-97 arasi olabilir km 300.000 uzerinde yaklasik 8 aydir felan bizde bu 8 ay icerisinde sadece balatalar ve sol on cam motoru deyisti, yagini bile hic deyismedik , yakit durumunu tam bilmiyorum bizdeki dizel, zaten ben cok az kullaniyorum. bana saglam bir arac gibi geldi benim hanim bozamadigina gore arac hakkinda bukadar bigi sahibiyim.diyer kullanicilar eminim daha fala bilgi vereceklerdir.
    bende reno 9 var, 8 senedir kullanıyorum artık biraz daha komforlu araba almak istiyorum. bu aracın özelliklerinde başka markalar 16-17 bin tl. den aşağı değil, acaba reno 9 dan sonra parça fiyatları çok kasar mı?
    Bertrand Russell
  • bu araçların parça değişim süreleri çok uzun muş galiba ( internetten araştırdığım kadarıyla ) kolay kolay sorun çıkarmaz diyorlar.
    Arkadaşım klimalı abs li konforlu fiyatı ve yedek parçası uygun bir araç bineceksen sana 99 model toyota öneririm.Fiyatı uygundur.nedenide 99 kasa pek fazla tutulmadı .alırken ucuz alırsın satarkende ucuz satarsın ancak müşteri sıkıntısı çekmezsin.satılır.
    temizini bul -al LUNA sını tavsiye ederim.1.6 iki hava yastığı.hoşuna giderse TERA lar daha ucuz.ancak 1.3 motor.
    aşağı ilandaki kasa .
    http://www.sahibinden.com/acill_fiyati_dusurdum_takas_olur-14WQQaXQQ20842448WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/pazarliksiz_corolla_10550_tl_-34WQQaXQQ20865076WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D666 -- 27 Ocak 2010; 21:59:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chevrolet Kalos Alınır mı ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu başka yorumu olan
  • Alacağınız aracın her hafta parçasını değiştirmeyeceğinize göre sorun yok demektir.Ben de 4 sene önce 0 km Nissan aldım . Alırken herkes 2. eli iyi değil, parçası pahalı olur, servisi yaygın değil gibi bir araç alırken en son dikkat edilmesi gereken konularda çok yorum yaptılar.
    4 senedir bakım dışında bir parçaya para vermedim, Sarıyerde oturuyorum Maslak'ta iki tane, Kağıthane'de bir tane Nissan servisi var. Tofaş'ın Toyotanın bile o civarda iki servisi yok.
    Doğuş'un, Hyundai'nin bir çok servisine girdim çıktım.İçerisi ana baba günü gibi.Araç ve müşteri kalabalığı çok fazla.Adam bakımını yapıp aracı 1-2 bilemedin 3-4 gün sonra teslim ediyor.Nissan servisleri ise sabah bırakıyorsun öğlende tamandır alabilirsin diyor.Fiyat olarakta pahalı değildir.
    Serviste karşılaştığım tüm Nissan kullanıcılarının ortak yorumu sadece bakımdan bakıma getiriyorum şeklinde.
    Herhangi Bir X firmasına ait bir araca çok para verip prestijli, lüks, marka değeri yüksek bir araba alabilirsiniz. Ama önemli olan alacağınız aracın uzun yıllar sağlam kalması ve sorun az çıkarmasıdır.
    Onu şöyle bir örnkle açıklayayım:
    Biliyorsunuz her firmanın 4x4 araçları var.BMW X5, Q7, Tourareg gibi. Nissan'ında Patrol adında arazi aracı var.Bu dört aracın hepsini zorlu arazi şartlarında kullanın bu lüks araçların hepsi dökülecek ama Patrol kaya gibi sapasağlam kalacaktır. Patrol'un bu araçlardan 50-100 bin lira daha ucuz, daha az konforlu, olmasına rağmen.Çünkü bu araçlar prestij için alınan şehirde kullanılan lüks araçlardır.
    Kısaca Nissan sağlam araç yapar.

• yazdik o kadar diger konuda ama buraya da biseyler yazalim. senede 1 degistirecegin parcayi 50 tl almak mi 5 sene kullanacagin parcaya 150 tl vermekmi pahali ona gore kararini ver artik. ben hala 2000-2002 kasasini oneriyorum donanim acisindan.

konforu ucuza alabilecegin nadir araclardandir hele ki 8-10 yasindakileri kiyasladiginda
  • NİSSAN-MAZDA Aynı kanı taşıyan Japonlar.Sorun yok sadece periyodik bakıma gidersin.parça sıkıntın olmaz.Tabi birde şu var arabanın her yeri çelikten olsa da iyi kullanılmadıkça tamir yetiştirilmez.Alacağın aracı Bir Nissan yetkili servisine götür.100-150 TL EXPERTİZ parası ver için rahat al.

Saygılarımla

Resmen tank gibi araba. Oturduğun zaman güven veriyor.
  • Alacağın kasa kesinlikle bu olmalı.Çıktığı yıl baya tutulmuşdu.Konforlu ve geniş bir araçtır.Eski kasasından daha yakışıklı ve modern.Düşük km de bulursan bence kaçırma derim.2010 yılındayız artık bu zamanda parça sorunu olabilirmi? en fazla beklersin yine bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: xeon78

Alacağın kasa kesinlikle bu olmalı.Çıktığı yıl baya tutulmuşdu.Konforlu ve geniş bir araçtır.Eski kasasından daha yakışıklı ve modern.Düşük km de bulursan bence kaçırma derim.2010 yılındayız artık bu zamanda parça sorunu olabilirmi? en fazla beklersin yine bulunur.

quote:

Orijinalden alıntı: kerten

yazdik o kadar diger konuda ama buraya da biseyler yazalim. senede 1 degistirecegin parcayi 50 tl almak mi 5 sene kullanacagin parcaya 150 tl vermekmi pahali ona gore kararini ver artik. ben hala 2000-2002 kasasini oneriyorum donanim acisindan.

konforu ucuza alabilecegin nadir araclardandir hele ki 8-10 yasindakileri kiyasladiginda

Bence de 2000-01 almaya çalışın 3-4 milyar daha katarak. Hem donanım hem görsel açıdan çekici. Abs-2airbag-Dijital klima standart
    sorun çıkartma olabilitesi açısından üzmez sizi. Diğer 2001 primera konusunda da arkadaşlar örnek teşkil etmesi açısından parça fiyatları yazmışlardı. Ben o kadar ayrıntılı bilmiyorm henüz yağ-su dışında harcamam olmadı bir senedir

• 99 nissan , yine o yıllara ait bir mitsubishi carisma ve donanımlı bir mazda bırak tipini , 200 binleri devirdiği halde ot. cam donanımından başka hiç bir şeyi olmayan utanmadan efsane kasa diye kakalanıp 15000 tl istenen corolladan yada 17-18 milyar istenen civic ten kat kat iyidir.
    benim de niyetim nissan 1.6 special dı ama param yetmiyor o yüzden mitsubishi galant ların yandan yemişi proton alma derdindeyim. keseme göre bulursam (416 GLXİ) yapışacam.
    birde son olarak kardeş tavsiyesi ne olursa olsun malı el için alacaksın yani öyle komple boyanmış arabadan mümkünse uzak duracaksın. kimse 2 tane çizik var diye 1500 tl verip araç boyatmaz. ha 19 larla kuş grubunda güneş yanığı hikayesi var o ayrı.
  • Aracı 8 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım istediğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.Bakım-yağ-su dışında extra harcama olmadı.Bikaç şey hariç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.