Şimdi Ara

Nissan navara almak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yirthan

almak istenilen ama cesaret edilemeyen araçlar 4*4 pikap..

Alıntıları Göster
    hocam yamak istediğimin aynısını yazmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: BOŞNAK çocuk

hocam yamak istediğimin aynısını yazmışsınız
    aktuz : hocam bende arştırınca evet birçok kişi mitsubishi yi tercih ediyor ama tip olarak mitsubishi lerin hiçbirine ısınamadım yani ne nedenle olursa olsun o kadar parayı verdikten sonra her arabaya binişimde mutlu olmiyacaksam bence gereksiz, sıkıntı çıkarmasada olur

• falken34 kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum Hocam Allah içinize sindirsin kaza bela vermesin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Delilik yer çekimi gibidir ; sadece hafifçe itmek yeterlidir... The Joker
  • quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Merakla bekliyorum Hocam Allah içinize sindirsin kaza bela vermesin :)
    navara olsun amorak olsun bu tür araçların hız limiti kaç km ? günlük yaşantıda kullanırken binek araçlara nazaran handikapları neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mariachi@

D-maxin yakıtı daha iyi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 23 Nisan 2014; 12:50:02 >

SAMSUNG GALAXY S III
    Fabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium
  • BOŞNAK çocuk B kullanıcısına yanıt
    Dağ bayır geziyim tozuyum derken.Binek araçların gidip gelebildiği dağ yollarından bahsediyorsanız.Hangi model hoşunuza gidiyorsa onu alın.Yok ben off-road yol olmayan yerden gidecem çamura girip çıkarım gözüme kestirdiğim tepeye çıkarım diyorsanız.nissan skystar'ı düşünün derim.Gözüme kestirdiğim her yerden geçti.yarı yolda hiç bırakmadı.Off-road yapacak araç düz vites olmalı kesinlikle (toyota land cruiser,pajero gibi elektronik destekli araçlar hariç)Sonuçta bi pick up.Skystar'da 3 farklı şanzıman modu vardı.4x2 arkadan itiş.Göbeklerden veya ışıklardan kalkınca sağ veya sola dönüş yaparken biraz fazla gaz verirseniz arka taraf hemen kayar.Arka kasa boş ağırlığın çoğu ön tarafta.4x4 hafif modda ise araç 4 çeker hızlanma da biraz yavaşlama olur.manevralar biraz daha geniş almak gerekir.4x4 ağır modda ise 5. vites 2000 devir hızınız 45-50 km arası olur.Şanzıman hızı güce çevirir.4x4 hafif modda araç rölantide giderken teker 1 tam turu 1.5 saniyede tamamlarken 4x4 ağır modda teker 1 tam türü 3.0-3.5 saniye arasında çevirir.

En kötü yanı ise.Şehir içindeki çukurlardan kasislerden geçerken arka taraf makas olduğu için hoplatıyor.Ata binmekten farkı olmuyo gömlek atlet hep dışarı çıkıyor.

Isuzu d-max almayı düşünüyorsanız.Sokağa girip korna çaldıktan sonra elinde tencereyle gelen teyzelerimizi göre bilirsiniz.Genellikle sütçüler kullanıyor bu pic upları.

Yakıt olarak 10 litre kesin yakar.üstü size kalmış.

Birde bu araçlar 4x4 olduğu için suv,arazi taşıtı vergisi alınıyor.Ancak hız limiti ticari araç olarak değerlendiriliyor.hız limiti 90'sa kamyonet panelvanlar için 80 dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: move00

Dağ bayır geziyim tozuyum derken.Binek araçların gidip gelebildiği dağ yollarından bahsediyorsanız.Hangi model hoşunuza gidiyorsa onu alın.Yok ben off-road yol olmayan yerden gidecem çamura girip çıkarım gözüme kestirdiğim tepeye çıkarım diyorsanız.nissan skystar'ı düşünün derim.Gözüme kestirdiğim her yerden geçti.yarı yolda hiç bırakmadı.Off-road yapacak araç düz vites olmalı kesinlikle (toyota land cruiser,pajero gibi elektronik destekli araçlar hariç)Sonuçta bi pick up.Skystar'da 3 farklı şanzıman modu vardı.4x2 arkadan itiş.Göbeklerden veya ışıklardan kalkınca sağ veya sola dönüş yaparken biraz fazla gaz verirseniz arka taraf hemen kayar.Arka kasa boş ağırlığın çoğu ön tarafta.4x4 hafif modda ise araç 4 çeker hızlanma da biraz yavaşlama olur.manevralar biraz daha geniş almak gerekir.4x4 ağır modda ise 5. vites 2000 devir hızınız 45-50 km arası olur.Şanzıman hızı güce çevirir.4x4 hafif modda araç rölantide giderken teker 1 tam turu 1.5 saniyede tamamlarken 4x4 ağır modda teker 1 tam türü 3.0-3.5 saniye arasında çevirir.

En kötü yanı ise.Şehir içindeki çukurlardan kasislerden geçerken arka taraf makas olduğu için hoplatıyor.Ata binmekten farkı olmuyo gömlek atlet hep dışarı çıkıyor.

Isuzu d-max almayı düşünüyorsanız.Sokağa girip korna çaldıktan sonra elinde tencereyle gelen teyzelerimizi göre bilirsiniz.Genellikle sütçüler kullanıyor bu pic upları.

Yakıt olarak 10 litre kesin yakar.üstü size kalmış.

Birde bu araçlar 4x4 olduğu için suv,arazi taşıtı vergisi alınıyor.Ancak hız limiti ticari araç olarak değerlendiriliyor.hız limiti 90'sa kamyonet panelvanlar için 80 dir.
    hocam ben buv aracı alma sebebim yeri gelecek 800 kg 900 kg yük taşıyacağım. bahsettiğim yollarda skytsar kadarlık bi yol değil ama bi fiat marea ile girilemeyecek bi yol öyle tarif edeyim hafif arazi diyeyim onun dışında şehir içi ağırlıklı kullanılacak şehir dışı az kullanılacak yılda 40.000 km ortalama yol yapıyorum onun için otm vites istiyorum fakat tereddütlerim var nasıl bir otm vites kullanılıyor ? dsg gibimi ? dsg gibiyse çok iyi bilmiyorum kararsızım

• quote:

hocam ben buv aracı alma sebebim yeri gelecek 800 kg 900 kg yük taşıyacağım. bahsettiğim yollarda skytsar kadarlık bi yol değil ama bi fiat marea ile girilemeyecek bi yol öyle tarif edeyim hafif arazi diyeyim onun dışında şehir içi ağırlıklı kullanılacak şehir dışı az kullanılacak yılda 40.000 km ortalama yol yapıyorum onun için otm vites istiyorum fakat tereddütlerim var nasıl bir otm vites kullanılıyor ? dsg gibimi ? dsg gibiyse çok iyi bilmiyorum kararsızım
    kısası yakıtı pek takmıyorum v6 motordan tasarruflu olmasını beklemek hata bide yan basamakları otomatik yapılabiliyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında köyde hafif arazi ve tarla-bahçe işleri için ben de bir pick up düşünüyorum ama 4x2 olacak benim alacağım. Hep aklıma takılan bir soru var hazır yeri gelmişken sorayım. Bu araçlar için k belgesi vs gibi normal otomobillerden istenmeyen belgeler isteniyor mu? Sonuçta ticaret yapmayacağız kendi işimizi göreceğiz.

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

Yakında köyde hafif arazi ve tarla-bahçe işleri için ben de bir pick up düşünüyorum ama 4x2 olacak benim alacağım. Hep aklıma takılan bir soru var hazır yeri gelmişken sorayım. Bu araçlar için k belgesi vs gibi normal otomobillerden istenmeyen belgeler isteniyor mu? Sonuçta ticaret yapmayacağız kendi işimizi göreceğiz.
    Bizim arkadaşta Nissan Pathfinder var. Memnun. Çoğu kişi alma dedi ama ben pişman olmadım diyor.
     Nissan navara almak ?
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bizim arkadaşta Nissan Pathfinder var. Memnun. Çoğu kişi alma dedi ama ben pişman olmadım diyor.
     Nissan navara almak ?

Alıntıları Göster
    navara yada benzeri araçlare uzun yolda sıkıntılı sürekli arkada 400-500 kg ağırlık taşımak gerekiyor her yıl muayene hız sınırlaması vs

• quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

navara yada benzeri araçlare uzun yolda sıkıntılı sürekli arkada 400-500 kg ağırlık taşımak gerekiyor her yıl muayene hız sınırlaması vs

Alıntıları Göster
    hocam o konuyu ben araştırdım bi şirket veya işletmenin üstüne yapmayacaksanız arabayı sorun yok istenmiyor. ama bi şirketiniz veya işletmeniz varsa almanız şart.

hocam o konuyu ben araştırdım bi şirket veya işletmenin üstüne yapmayacaksanız arabayı sorun yok istenmiyor. ama bi şirketiniz veya işletmeniz varsa almanız şart.
    arkadaşlar bişey soracağım otomatik yan basamak bu araca takılabilirmi? şu range rover de ve yeni lincoln navigator de olanlardan ???
    THE WORLD İS YOURS
  • quote:

bide bu nissanın kullandığı otomatik vitesi bilen veya kullanan yokmu ?
    hocam araç otomatik vitesmi ? otomatik vitesi nasıl

hocam araç otomatik vitesmi ? otomatik vitesi nasıl

Sorayım hocam.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • yanıt için teşekkürler..
    o zaman sorun yok demektir, kendi üzerimize alacağız aracı çünkü..
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.