Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.537
Cevap
111
Favori
922.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyma1972

Çıkmazsa gazyagi ile deneyelim mi? Boya zarara ugrarmi?

Boyaya zarar vermez, uzun süre beklerse boya üzerindeki cilayı etkileyebilir. Dikkat edeceğiniz güneşin altında yapmamak ve uzun süre bekletmeden yıkamak.
    (Cila da aracınız yeni değilse, veya son 1 yıl içinde aracınızı cilalatmadıysanız ( yüzey koruma vs.. diye tabir edilen işlem) zaten kalmamıştır.)
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    arabayı 2013 ekim ayının sonunda aldım hiç cila veya boya koruma falan yaptırmadım. park ettiğim yerde çam agaçları falan var onlardan damlıyor sanırım . güzel bir yıkama yaptıkdan sonra gaz yağı ile silmeyi düşünüyorum boyaya kesinlikle zarar vermez dimi?
  • 16brn 1 kullanıcısına yanıt
    100 tl o kadar gidiyorsanız çok iyi benimki manüel olduğu halde 330-350 km arası gidiyordu. kırmızıda sayacı sıfırlayınca 100 km rahat gidiyor ama tabi insan ister istemez tedirgin oluyor. gidebileceği km yi o anki ortalamaya göre hesaplıyor eğer ortalaman düşükse kırmızı yanınca 120 km ye kadar menzil gösteriyor.
  • seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Zift ve recine icin decabit sprey kullaniyorum.
    Daha uygun fiyata baska sitelerde de olabilir. En son 13 liraya almistim. Bir senedir bitmedi.

http://www.sanalpazar.com/Atas-Decabit-Zift-Cozucu-250-Ml__isp8305834

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 25 Nisan 2014; 20:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her türlü çıkma yeddek parça bulunur.. Çıkma orjinal..
    İrtibat arff198850@gmail.com
  • merhaba arkadaşlar benim aracımın şöför kapısı açma düğmesi düşmüş ve içine su girmiş çalışmıyor bunu çıkmacılarda veya başka bir yerde bulma imkanım varmı birde sizce fiyat aralığı nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    Hayır, zarar vermez. Çok kişi tarafından kullanılır, ben de bir kaç kez kullandım. Araç cilalarının çoğunun içeriğinde boyadaki kalıntıları temizlesin diye bir miktar gaz yağı vardır, kokusundan anlarsınız. Yine aracını parlatmak için yıkama suyuna gaz yağı koyanlar vardır.

Piyasada bu amaçla satılan ürünlerde parfüm katılmış gaz yağı çözeltileridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktuz -- 25 Nisan 2014; 23:29:14 >
  • tekna 2004
    passion 2009
    bu ikisi arasında kararsız kaldım arkadaşlar
    ikisi de iyi gibi ama aradaki bu 4500 tllik farka değer mi ?
    Sanırım teknada passiondan artı olarak dijital klima anahtarsız çalıştırma ve sis farları gibi donanım farkları var? Tekna olanda eksi olarak gördüğüm direksiyon simidi ve koltuklar kadife gibi(kir tutma açısından) yeni olan passion bu açıdan daha diri gibi duruyor. Acil karar vermem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

• Bence tekna şuan sıfır araçlarda bile olmayan özellikler taşıyor gözüm kapalı tekna derim bende 2004 model tekna var çok memnunum anahtarı çıkarmayalı çok uzun zaman oldu :) ayrıcalık gibi çok ilgi çekici klima yol bilgisayarı bence tekna

• İkisi de aynı km de sayılır ama model yılı olarak tekna olan 5 yaş daha yaşlı. passion olan makyajlı, döşemeler artı ön konsol olarak (çift renk) çok hoşuma gidiyor. Bir de bu ikisi arasında (tekna-passion) yukarıda saydıklarım dışında tam olarak ne gibi donanım farkları var bilemiyorum. passion da boş değil diye biliyorum. Çok kararsız kaldım. Ben karar verene kadar gidecek biri heralde :) Maşallah iyi satılıyor micralar.
  • Micrama damlayan reçineleri Gaz yağı ile denemelik az bir yeri sildim. Reçineyi.hemen çıkardı. Tamamını gazyagi kullanarak cikarsammi bir yerde. Boyaya zararlı olabilecegi yazilmis çok kararsiz kaldim

Bence hiç uğraşmayın yıkadıkça zamanla çıkar. Bende de aynı şey olmuştu. İki üç yıkamadan sonra pek bişey kalmıyor.
    Bu arada forumdaşların önerilerini bekliyorum hala. Yukarıda yazdığım iki araçtan birine karar vermeme yardımcı olursanız kullanıcılar olarak çok sevinirim.
  • deepzelan kullanıcısına yanıt
    uzun süre satmayı düşünmüyorsanız bence 2009 model olanı alın .

bu arada reçine bir kaç yıkamayla çıkmıyor uzun süredir var bostancı sonax da bir kaç kez yıkattım ama çıkmadı. önce yıkatım sonra reçine olan yerleri gazyağı ile temizleyeyim sonra gidip yeniden iyi bir yıkama yaptırmayı düşünüyorum. ama yinede kararsızım boya zarar görür diye
  • Arkadaşlar merhaba bende micra ailesine katılıyorum , 2004 model 1.4 motor tekna buldum sanırım onu alıcam , birde 1.4 motorla 1.2 arasında çok fark varmı performans yada verimlilik bakımından ? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum , lpg kiti taktırıp kullanacağım teşekkürler
  • bu arada ben karar verene kadar araç satıldı gerçekten de. Nasıl da peynir ekmek gibi satıyor bu micralar anlamadım. hayırlısı olsun diyelim.
    Temiz binilmiş arabalar genellikle ilana bile düşmez. Günümüzde herkesin çevresinde araba bakınan birileri mutlaka olur ve temiz aramayı kimse kaçırmaz. Çevremdekilere bakıyorum da "satarsan mutlaka haberim olsun" diyen bir sürü insan var.
    Olur da temiz araba bulursanız acele ediniz.
  • aktuz A kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle aslinda 2004 olan da temiz ama 10 yillik araç beş sene de ben kullansam 15 yillik olur. Hayirlisi bekleyelim bakalim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün 6 ay lık micramı sonax a yıkamaya götürdüm üzerinde bulunan bana göre agaçtan damlayan reçineler için yıkayan çocuk bunlar reçine değil mum yeni arabalarda oluyor dedi ama arabayı teslim alırken üzerinde hiç bir sey yoktu. neyse önce yıkadı arabayı daha sonrada üzerinde katran yazan bir şiseden pamuga biraz sürdü ve arabanın üzerindekileri çıkardı . 25 tl yıkamaya verdim 5 tlde yıkayan çocuga bahşiş verdik . bu iş bana 30 tl ye patladı:). umarım o madde boyaya zarar vermiyordur.:)
    bu sefer kaçmış ama yine temiz micralar çıkar modele bakmayın tekna donanım alın. tekna ve visia arasında ki farklardan hatırladıklarımı yazdım
    herhalde tekna almaya değer diyorum yılına takılma km. ne kadar az ve temiz kullanılması önemli.

-oto. klima bir üstünlük ve konfor. başka marka alırsanız da muh. oto. klima tercih edin
    -yağmur sensörü kullanım rahatlığı. ve yağmurda oto. çalışan arka silecek.
    -4 havayastığı (2 ön,2yan) diğerlerinde 2 hy.
    -anahtarsız giriş ve çalıştırma parayla ölçülmez bir kolaylık.
    -sis farı
    -6 hoparlör diğerleri 4 hop.
    -deri direksiyon
    -elekt. yan aynalar
    -sürücü kolt. yük ayar.
    -sürücü kolt. bel dest.
    -ön sağ koltukta saklama bölümü.
    -gövde rengi ayna
    -gövde rengi kapı kolu
  • teşekkür ederim zahmet edip yazdın. Yalnız makyajlı yani 2008 sonrası olanlarda anahtarsız çalıştırma haricinde pek çok şey aynı gibi hatta bluetooth felan var galiba ve ön konsollarının iki renk olması ile direksiyon simidinin siyah olması benim hoşuma gidiyor. Ayrıca arka park sensörü de eklenmiş yeni olanlarda. kısaca ben 2008 sonrası degişen kasaların passionları ile eski kasa teknaları mukayese etmeye çalışıyorum. arada üç beş lira fark var tabi. Ama bana 2009 modeller çok diri geliyor. bu kasanın bir adı var mı bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.