Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
111
Favori
922.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3D paspas bakıyorum. Sahibinden de ilan gördüm. Aramızda kullanan var mı?
    www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-micra-3d-havuzlu-paspas-netron-dan-119935934/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1520extreme

Değerli arkadaşlar,

Uzun zamandır Micra forumunu takip ediyorum ancak güzel güzel sohbet ettiğiniz ve yazacak bir şeyim olmadığı için suskun kaldım. Bilenleriniz bilir, bende de yeni micra var. 3500~3600 lira gibi bir parça değişimi yapıldı 4 ay önce garantiden. Bunu da sizinle paylaşayım dedim. Aracında frene basarken gıyk veya benzeri ses duyanlar için söylüyorum; bu ses ön balatalardan gelmiyorsa -önden gelmediğini farkedersiniz zaten- bilin ki sorun arka kampanalardadır. Bu sorunun çözümü ise kampanaların yeni model kampanalar ile değiştirilmesidir. Bunu garanti kapsamında yaptırdım ben. Eski kampanaların bu problemi açmalarındaki sebep ise kampanada kullanılan sacın kalınlığının titreşim problemine neden olacak kadar ince olmasıymış. Siz aracın frenine dokunduğunuzda sürtünmeden kaynaklı bir titreşim problemi ortaya çıkıyor ve bu da ses çıkmasına sebebiyet veriyor. Yeni kampanalarda daha kalın sac kullanılması ile bu titreşim problemi sonlanmış durumda. Aracında buna benzer bir ses problemi olanlar için duyurulur. Kampanaların açılıp sıkılması vs işlemlere girmesi yerine değişimini talep edin ısrarla..

Sevgili Mehmet Bey (mşah),

Ben de Buca'da oturmaktayım. Aracı aylar önce satmak istemiştim, ancak şimdi vazgeçemiyorum bu arabadan. Bu nasıl bir ruh halidir anlamış değilim. Bu aralar elime bir miktar para da geçti ancak micramı satmak istemiyorum resmen. Bagajı küçük, ses yalıtımı iyi değil, giriş seviyesi olduğundan dolayı lastikleri de iyi değil ancak ne bileyim işte.. O kullanımı var ya, başka bir şey.. Tarif edemiyorum. Lastiklerin bir 6 ayı var. Değiştirip daha kaliteli yumuşak lastikler takacağım ancak ses yalıtımı konusuna ben de takmış durumdayım.

Umut Bey' in uygulamış olduğu çözüm gayet mantıklı. Bahsettiği malzeme ince bir sünger türevi. Poroziteli yapısı nedeniyle sünger ve türevleri zaten yalıtım malzemesi olarak kullanılmaktadır uzun yıllardır.. Benim önerim ise yapışkan bantlı EPDM veya benzeri sünger profilleri kullanmamızdır. Yapışkan bant hem süngerin sabitlenmesinde işe yarayacak, hem de süngerin içinden geçen ses dalgalarını yansıtarak süngerin poroziteli yapısı içinde absorbe edecektir.. Aracın sacından dönen artık sesler ise bu devir daim içinde elbet sönümlenecektir.

Ne dersiniz Mehmet Bey? Önümüzdeki hafta sonu bir yerlerde buluşup bu işi halledelim mi? Süngerler benden. İki araç için takribi olarak kaç metrekare sünger gideceğini hesaplayıp alabilirim? Takım taklavat ustalık sizden, çıraklık da benden :) Ancak aracınızın iç döşeme rengini öğrenmem lazım. Benim aracınki siyah.

Eğer teklifimi olumlu karşılarsanız lütfen PM den ulaşın bana..

Saygılarımla..

Barış

size pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese merhaba uzun süredir bu konuyu okuyorum ama artık yazma vakti geldi Beni de aranıza alın 2005 Micra Tekna Manuel Mavi Kendi çapımda ufak değişiklikler yaptım. 15" hafif ofsetli jant, cam filmi(malesef yıllardan ötürü çizildi ve solmaya başladı), egzozda krom kafa, bir de ön parklar turuncu Kafamda bir sürü şey var inşallah yavaş yavaş yapmaya çalışacağım.

Yorumlarınıza açığım, herkese iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

İyi pazarlar.
    3D paspas bakıyorum. Sahibinden de ilan gördüm. Aramızda kullanan var mı?
    www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-micra-3d-havuzlu-paspas-netron-dan-119935934/detay

Merhaba bahadr35
    Bende 3 d pas pas istiyorum butun kıs aklimdaydi.Senin bulduğun ilanı aradım ama k-13 kasa icin özel yapılmamış 3 d ler ama sanırım uyar dedi.Ama uymaz herhalde.Yakin olsa gidip deneyecektim ama uzak İstanbul in diğer tarafı benim icin.Bir iki hafta sonra gene
    Almassak ararim dedim denerler diye.Ama bulursak iyi olur gercekten.Haberleselim bu konuda lutfen.Sipahi de aslında eklemeleri seviyor onda vardır belki.Sipahi okursan cevap yazarmisin.

• Arkadaslar ilk yıl bakımı icin 330 tl fiyat aldım ne dersiniz iyimi...

• arkadaşlar daha önce bi kaç kez bahsettiğim boya sorununun fotograflarını koyuyorum.aynı durumu yaşayan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

Arkadaslar ilk yıl bakımı icin 330 tl fiyat aldım ne dersiniz iyimi...

Ocakta 265 liraya yaptirdim. 15.000 veya ilk yil bakimi. Ben yildan gitmistim. Standart bakimdan farkli olarak polen filtresini degistirtmedim km dusuk oldugundan dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bu araçla ilgili yorum alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-2004-model-nissan-micra-tekna-fume-gri-full-50-bin-km-de-119543650/detay/

Konularda ilan sitesi linki vermeniz ileriye dönük sıkıntı yaratıyor, konuyu baştan takip edenler ilanların kaldırılmasından ötürü kaçırıyolar durumları.

Fakat ilan şuana kadar gördüğüm en temiz internet ilanları arasında. 2004 model bir araç nasıl bu kadar temiz tutulmuş şaşırdım. Yıla takılmıyorsanız ve Ankarada iseniz şiddetle gidip bakmanızı öneririm. Zira o donanımları 2011 k12 lerde de görüyoruz, yani cidden en dolu paketlerden. Tek eksiği sanırım antenin kırılmış oluşu. Gözüme çarpan bi o oldu.

arkadasım dusunursen linkteki 2005 60.000 deki aracımı 18.500'e satıyorum (ilan fiyatına aldırma) eşim kullanıyor.Araç ankara mecsan bakımlı
    eski plakası 06 ks 035

• quote:

Orijinalden alıntı: ersegn1071

arkadaşlar daha önce bi kaç kez bahsettiğim boya sorununun fotograflarını koyuyorum.aynı durumu yaşayan oldu mu?

Bende de var. Sanırım alt kısmın boyası zayıf kalmış.

• quote:

quote:

Ocakta 265 liraya yaptirdim. 15.000 veya ilk yil bakimi. Ben yildan gitmistim. Standart bakimdan farkli olarak polen filtresini degistirtmedim km dusuk oldugundan dolayi.

Hocam bilmediğim için soruyorum, polen filtresini değiştirmesek bir sıkıntı olurmu? Ben de yıldan dolayı gidecem bakıma araç 3000 km de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbc

quote:

quote:

Hocam bilmediğim için soruyorum, polen filtresini değiştirmesek bir sıkıntı olurmu? Ben de yıldan dolayı gidecem bakıma araç 3000 km de.

Ben de 5.000 kmde gittim. Çıkarttılar baktım temizdi kalsın dedim. Hava ile temizleyip taktılar. Muhtemelen sizinki de idare eder ama değiştirseniz de çok pahalı birşey değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nissan micralarda otomatik vites kullanan arkadaşlar, yokuşta geri kayma olabiliyor mu?
    Bir arkadaşım öyle birşeyden bahsetti, ama sadece onda olabilir servise gösterecekti zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

Herkese merhaba uzun süredir bu konuyu okuyorum ama artık yazma vakti geldi Beni de aranıza alın 2005 Micra Tekna Manuel Mavi Kendi çapımda ufak değişiklikler yaptım. 15" hafif ofsetli jant, cam filmi(malesef yıllardan ötürü çizildi ve solmaya başladı), egzozda krom kafa, bir de ön parklar turuncu Kafamda bir sürü şey var inşallah yavaş yavaş yapmaya çalışacağım.

Yorumlarınıza açığım, herkese iyi geceler

aklında neler var bende birkaç aksesuar yaptım ama daha başka ne yapılabilir yalnız ön kısma nikelaj tavsiye ederin daha iyi duruyor ve orta direğe karbon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 2 Nisan 2013; 15:10:13 >

• Merhaba arkadaşlar,

Dün 18:30 sularında, ışıklarda beklerken körüklü bir belediye otobüsünün yandan arka tamponumum köşesine sürtmesi ile durum aşağıdaki gibi gelişmiştir.

Trafik ekiplerinin raporuna göre karşı taraf kusurlu bulundu. Araç şimdi Nissan Karakaşlarda.

Mehmet Bey,

Bu hafta sonu aracın yetişmeyeceğini, ancak önümüzdeki hafta başında teslim alabileceğimi söylediler. Bu yüzden siz de uygun olursanız eğer görüşmemizi diğer hafta sonuna alsak fena olmaz sanırım.

Yukarıdaki linkte yer alan ürün benzeri birşey işimizi görür sanırım (Her ne kadar ürün boyutları bizi aşsa da :) ). Maket bıçakla düzgünce kes ve yapıştır.. Umarım bu kadar kolay olur

• Boyanın atılmasının fotoğraflanmış hali çok üzücü. Bu duruma geldi yani boyalarınız. Araçlarınız garantili ise boya garantisi devreye girer. Servis ile muhabbetiniz iyiyse bu global sıkıntıyı kökten çözebilirsiniz. İyi bir boya ustası sorunu ömürlük çözecektir.

@extreme
    Geçmiş olsun, nispeten ufak bi hasar gibi gözüküyor. Servisin öngördüğü süre çok uzun olsa da umarım ilk günkü gibi olur.

Dün akşam elimdeki aracın lastiklerinde yazan ebatlarına baktım akabinde bugün internette jantın ölçülerini bulunca baya şok oldum

Üzerinde bulunan jantlar 185/50/r16 tipiymiş takılan lastikler ise 205/50/r16

Tekerlerin geniş olduğunu biliyodum fakat jantın orijinal ölçüsünün 185 serisi olduğunu bilmiyordum. Bilhassa yollardaki yavaşlatma şeritlerinde aracın neden saptığını anlamış oldum.
    Üzücüdür ki lastiklerin durumu harika. Görüntü olarak da çok güzel gözüküyor, fakat kullanımı bilhassa hızlı girilen manevralarda etkiliyor. Hiç iyi olmadı bunu öğrendiğim.

• quote:

quote:

O zaman fena değil benim aldığım rakam yaptırayım gitsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersegn1071

arkadaşlar daha önce bi kaç kez bahsettiğim boya sorununun fotograflarını koyuyorum.aynı durumu yaşayan oldu mu?

Yeni clio nun sorunlarını arastirirken onun beyazindada bu durum
    Olduğunu yazmışlar.ozellikle
    Beyazlarda.Beyaz renk te koruyucu bir cila Yada astar atilmiyormus durum bundan olmus.Nissan ve reno ortaklığını düşününce olay anlaşılıyor.gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1520extreme

Merhaba arkadaşlar,

Dün 18:30 sularında, ışıklarda beklerken körüklü bir belediye otobüsünün yandan arka tamponumum köşesine sürtmesi ile durum aşağıdaki gibi gelişmiştir.

Trafik ekiplerinin raporuna göre karşı taraf kusurlu bulundu. Araç şimdi Nissan Karakaşlarda.

Mehmet Bey,

Bu hafta sonu aracın yetişmeyeceğini, ancak önümüzdeki hafta başında teslim alabileceğimi söylediler. Bu yüzden siz de uygun olursanız eğer görüşmemizi diğer hafta sonuna alsak fena olmaz sanırım.

http://www.adil.com.tr/asp/show_stock.asp?Product_ID=MTYRULO

Yukarıdaki linkte yer alan ürün benzeri birşey işimizi görür sanırım (Her ne kadar ürün boyutları bizi aşsa da :) ). Maket bıçakla düzgünce kes ve yapıştır.. Umarım bu kadar kolay olur

Gecmis olsun...

• Anahtarımı kaybettim arkadaslar.Yedegi var ama bir tane daha yaptirmalimiyim sizce.400-500 tl ymis.Kasko var ama bozmaya degermi?

• quote:

Anahtarımı kaybettim arkadaslar.Yedegi var ama bir tane daha yaptirmalimiyim sizce.400-500 tl ymis.Kasko var ama bozmaya degermi?

durumu bir örnekle değerlendireyim :D ben bacanağımla aynı anda aldım arabayı ilk yıl 850 tl den kasko yaptırdık. bacanak tam 5 defa kaskodan yaptırdı arabayı ve hep yüklü masraflar mesela sağ ıkı kapısı 2 şer defa boyandı. tahmini 5 5.5 mılyarlık değişme boyama yaptırdı araca. Bir sonrakı yıl yenıden yaptırmak ıstedıgınde 1200 tl yıllık kasko bedelı cıkardılar. bizde gittik başka bir kasko şirketinden yaptırdık 880 tl ye :D
    yanı ıkı acıdan dusunebılırız aynı yerden bıle kasko yaptırsak yıllık fark ancak tamır masrafları kadar oluyor. diğer taraftan başka fırmadan kasko yaptırdıgınızda yıne cok uygun fıyatlara yaptırabılıyorsunuz.
    sonuç olarak anahtarda herzaman lazım olacak enınde sonunda almak zorunda kalacaksınız. servise gidip nakıt 500 600 mılyon bağlamaktansa kasko ıle almak daha mantıklı gıbı geldı bana.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.