Şimdi Ara

NİSSAN MICRA CLUB (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.535
Cevap
110
Favori
914.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2. araç olarak micrayı 2011 Ocak'tan beri kullanıyorum 17000kmde (manuel vites, tekna). İzlenimlerim:

1- Bizim aldığımız zamanlarda katalog ve web sayfasında mp3 çaldığı ibaresi vardı. Aracı alıp mp3 çalmayı deneyince çalmadığını anladık. Bunun üzerine müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Birkaç tartışmadan sonra ipod touch 8gb hediye ettiler.
    2- Aracın direksiyonundan çok hafif ses geliyordu bazen. Aslında eşim ve babam dahil benden başka kimse de duymuyordu galiba. Zar zor servis sorumlusuna sesi duyurdum. Merkezden direksiyon motoru değişimi için onay istendi. birkaç günde geldi. 1 hafta falan da direksiyon motorunun gelmesini bekledim. Sonuçta problemim çözüldü.
    3- Micranın içi sınıfındaki araçlar içinde en genişlerinden. Ön koltuklar her araçta konforlu artık ama özellikle arka koltuklar için konuşuyorum. Sürekli tek kişi kullanıyorsanız bu size pek birşey ifade etmeyebilir.
    4- Konsol az daha havalı olabilirdi ama konsol için ESP ya da hava yastıklarından fedakarlık etmek istemezdim.
    5- Kia Ceed dizel aracım kadar yakıyor. 100TL ile uzun yolda CC 110 ayarlı yaklaşık 450km yapıyorum.
    6- Kullanmayı Ceed'den daha çok seviyorum.

Bir ara fırsat bulursam ses izolasyonu yaptırmak istiyorum. Ankara'da önereceğiniz bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crein -- 19 Haziran 2012; 9:29:02 >

• ya arkadaşlar herkese merhaba..
    tam micra almaya karar vermişken çatlak seslerin çıkması gerçekten kafamı karıstırdı ..

ben otomatik vites almayı dşünüyorum sırf rampa da geri kaydırmasın, kalkışlarda sorun yasatmasın diye..
    sizin bahsettiğiniz sorunlar 'rampada zor kalkma sorunu' düz viteslerde mi var yoksa otomatik şanzımanlarda da mı var? Ki varsa değişik araçlara yönelmek zorunda kalacagım..

İlginizden ötürü teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: megabass61

ya arkadaşlar herkese merhaba..
    tam micra almaya karar vermişken çatlak seslerin çıkması gerçekten kafamı karıstırdı ..

ben otomatik vites almayı dşünüyorum sırf rampa da geri kaydırmasın, kalkışlarda sorun yasatmasın diye..
    sizin bahsettiğiniz sorunlar 'rampada zor kalkma sorunu' düz viteslerde mi var yoksa otomatik şanzımanlarda da mı var? Ki varsa değişik araçlara yönelmek zorunda kalacagım..

Selam benimki düz vites otomatik olanını bilemem.
    Ama sakın bulaşma derim.
    Azyakıyor deniyor. Ben istanbuldayım 7.6 nın altına hiç düşmedi.
    10krş fazla yaksın araba gibi bir araba al derim.
    Ben çok pişmanım. Eski fiat şerçeler vardı ona, esp ve 6 adet hava yastığı takılmış gibi micralar.
    Şiddetli bir yağmur yağdığında arka koltukta konuşanı duyamıyorsunuz.
    Hem tavantan takur tukur. hemde çamurluk davlumbazı olmadığı için
    micranın altında çok gürültü yapıyor.
    Bunlar benim görüşlerim siz bilirsiniz. yokuşta kaydırmıyabilir çünkü yokuşta ileriye hiç gitmiyorrr.:)

• saol artpoint..
    ne alıcaz o zaman var mı bi düşüncen:D
  • ses izolasyonu için altına komple pütür attırmayı düşünüyorum. davlumbazlara 3 kat diğer yerlere 2 kat olursa faydası olur. en kalitelisi 3M. 3 kutu fazlasıyla yeterli olur.

3M 08861 olması lazım. fakat dikkat edin, bu ürünün son kullanma tarihi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 19 Haziran 2012; 13:34:35 >
  • quote:

Arkadaşım bu sayfada yazılanları ayrıntılı okursan çok daha geniş bilgiye sahip olursun. Fakat ben sana kendi görüşlerimi yazayım.
    Micra donanım acısından fiyatına göre alabileceğin en iyi araba. ufacık durduguna bakma iç hacmi sınıfının en genişi hatta birçok daha ust sınıf arabadan daha geniş arka koltuk diz mesafesi sunuyor. şöför mahali acısındanda şöyle söyliyeyim benim boyum 1.96 ve rahat rahat sürüyorum. benimki duz vıtes daha en ufak bir yokuşta kalkmama sorunu yaşamadım aracım 9000 km yi buldu. çekişindede daha herhangibir sorun yaşamadım. Hyundai getz 1.5in 3. vitese düştüğü yerleri 4. viteste keçi gibi tırmanıyor.direksiyonu kullandığım araçlar içinde en hafifi ayrıca 4.5metre dönüş capı var küçük manevralarda ve şehiriçinde harikalar yarattırıyor bu dönüş çapı citroen c3te 11.1 metre opel corsada 10.5 metre focus 11.6 metre (manevra kabiliyetini açıklayıcı olmuştur sanırım.,ESP olması mükemmel bir artısı ki güvenlikten ziyade kışın her yer cam gibi buz kaplıyken passatlar focuslar yerinde patinaj cekerken micra esp sayesinde asvaltta gider gibi gidiyor. yakıt tuketımıne gelince bendede benim bacanaktada micra var aynı anda sıfır aldık 2011 temmuzda ıkımızın tüketimler yaklaşık aynı.şehir içinde daha 5.5 litreyi geçtiğim pek olmadı. şehirler arasında 100 e sabitleyerek 4.5 litreyi geçmiyor klima full açık.
    Servis durumuna bakarsak benim çok bir işim olmadı servisle ancak bacanak baya bi muhatab oldu. memnun ötesi ve hala daha belki 10 sefer oldu nissan antalya arıyor aracınızdan memnunmusunuz bi sorununuz varmı diye.bakımlarına gelince 15000de bir yapılıyor bırıncı bakımı 300 tl tutuyor.içe ses alması kendi sınıfındaki arabalara göre ne eksiği var ne fazlası.. Ben şimdi olsun bidaha micra alırım konfor olarakta mükemmel araba.yol tutuşu inanamadığım kadar iyi.
    benim gördüğüm sıkıntılar şunlar farları yeteri kadar aydınlatmıyor. ses sistemi mp3 okumuyor. arka camlar manual. koltuklar benım beyaz olunca cabuk kirleniyor. ayrıca arabam üzüm siyahı o yuzden taş atıklarını çizikleri belli ediyor.
    eğer aracı alacaksanız bence bır deneme surusune cıkın kendınız deneyın gorun gidişini.ayrıntılı şekilde inceleyin. benim en büyük şansım bacanak benden 3 gün once aldı arabayı ve benimde o 3 gun ıcınde 200km kadar yol yapma şansım oldu hayran kaldım resmen arabaya ve hemen aldım kendimede.
    son soz olarak verdiğim para helal olsun diyorum araç 1 yaşına geldi eşimle birlikte bizi hiç üzmedi inşallah bundan sonrada bir sıkıntı yaşatmaz.

• bende 2004 model 1.2 Tekna var, otomatik şanzıman (düzleri hakkında yorum yapamam) yokuşlarda 5 kişi rahatça gidiyoruz. üstelik yokuşu kaptırıp gitmekten bahsetmiyorum, dur kalkta hiç problem yaşamıyoruz. sadece klimayı çalıştırırsak araba "kapaaaaat" diye bağırıyo o kadar:) yakıt konusuna gelince şişliden çatalcaya ortalama 30 liralık benzinle gidip geldik (yaklaşık 120 km) bize göre oldukça iyi değerler bunlar, belki de eski arabam (honda civic) bu değerlerin çok üstünde olduğu için bize düşük geldi bilemiyorum.
    şuan tek yaşadığım problem balataları ötüyor, (yoğun trafikte cinnet geçirtir),bi de ilk aldığımda silecekleri çalıştığı zaman durmuyodu, sigorta kutusunda bişiler yaptılar şimdi de teybi canı istediğinde çalışıyor. :) yine de ben ve etrafımda kullanan herkes çok memnun.
  • quote:

saol artpoint..
    ne alıcaz o zaman var mı bi düşüncen:D

Şimdi ben honda jazz al diyeceğim sonra herkez 8- 10 bin lira pahalı verilirmi. Polo diyeceğim yok donanımı yok. italyan punto desem tofaş derler. aveo desem ikinci eliyok denecek.:)))
    Micrayı alda gör nasıl sen karar ver. ama paran varsa jazzz. yoksa
    Punto 1.3 dizel en dolu modelini 37000tl ye veriyorlar.
    Ama micrasında çok memnun kalanda var yazılara bakılırsa.
    Teyip çalışmıyor silecek durmuyor balata ötüyor baskı balata bitiyor, vs.vs.
    Sende alınca olumsuz ne bulacaksın buradan hep birlikte okuruz.
    Yada 33000tl yi verdik hindistanda üretilen bir araba ama çok memnunuz da diyebilirsin.
  • çoğunluk micrasından memnun. 8 yıldır kullanıyorum genel anlamda iyi.
    micranın rakibi, yaris, jazz, swift, ve polo bunlarla donanım ve fiyatını karşılaştır derim.
  • Kardeşim evt donanımı iyi,içi geniş,konforlu da diyebiliriz.
    Şimdi ben sana yazayım;
    1-İstanbulda oturuyorsan yokuşu bol olan bölgelerde bir iki kişi de sorun yok araç aslan gibi gider ama 3-4 kişi isen sürekli binici seni üzebilir yani şöyle uzun yokuşlarda illaki 1 de gidicen yavaş yavaş.İkiye atmayı unut bayılır.Üzer...
    2-Trafik bol saatlerde kullanıyorsan yada kullanacak san tek kişi 10 kişi farketmez cayır cayır yakar dur kalk ta (ben 200-250 km yapmak için 100 tl harcıyorum)(seyrantepe-levent-mecdiyeköy istikametleri her gün 30 km).Ama rahat yollarda uzun yolda gerçekten şaşırtıcı derecede az yakıyor.İnanamassın.4.5 gibi...
    3-Araçta ses alma problemi ben yaşamadım hatta bana baya sessiz geliyor diyebilirim.Klimada sessiz ve iyi çalışır.
    4-Servisler güler yüzlü ama parça sıkıntısı var ben iki aydır bekliyorum.
    5-Araç içi geniş hemde baya geniş ford fiesta ve corsa yı tokatlar genişlikte.
    6-Kalkış vitesi 1 dir ama ikinci viteste de çok gidemesin hemen 3 ister ve 4 tabiki ama bu bir handikap degil keza benzinin az gitmesine yarıyor.
    7-Görünüm çok iyi ve lüks görünür içi dışı dahil yakışıklıdır yani.
    8-Koltuk ısıtma, esp,bol hava yastıgı gibi ek donanımlar hayret uyandırır ilgi çeker işe yarar bir çok arkadaşım da yani arabalarında bunlar yok oldugu için üzülürler.
    Paran varsa küçük araba baktıgına göre honda jazz fun modeli derim ama fun joy degil Onunda benzin yakışı ortalama az degil parçası pahalı yani micra gibi bir japon.Yok 30 bin veririm dersen ve sıfır alıcam dersen evet micra al.
    Benden bu kadar kararını paylaşırsan seviniriz.

• quote:

Hocam selamlar.. Ben 6 aylık otomatik passion micra kullanıcısyım. 9000 km yi devirdim. Bilecik Gölpazarı ilçesindeyim Genelde Bursa merkez ve İzmit merkez gibi yerlere gidip geliyorum Aileler otarafta. Hocam bu forumu baştan sonra okursan benim şu sözümü çok görürsün. OTOMATİK VİTESLİ KÜÇÜK SINIF ARAÇLARDA EN DONANIMLI EN UYGUN FİYATLI VE BENCE EN İYİ ARAÇ KESİNLİKLE MİCRAAAA.. Hocam araç almadan evvel 1 yıl araştırdım. polonun hastasıydım, iki sene önce poloda güzel bi indirim oldu her kez mart ayında polo aldı o ara bence almaya kesin karar verdim ama para nerde... neyse sonra fiyatlar bi patladı giti hala daha poolonun en boş arabası sanırım 39bin tl civarı. Yuh derim başka bişey demem. Araçta doğru düzgün bi özellik yok. Git bi Wv bayisine adama gibi donanımlı bi polo hesaplat bakalım sana otomatikte kaç para diyecekler. Kimse kusura bakmasın ben 40 -45 milyat para vereceksem öyle küçücük bi arabaya binmem yazık o paralara.
    Hocam bu araç 1.2 motolu otomatikte 1.2. motorlu bi bu var birde seatın yeni otomatiği çıktı. seat ın 0-100 kalkış süresi çok süper araç yarış arabası gibi ama esp yok bi çok özllük yok kuru bi abs var artık dur durabilirsen. Micra nın 1.2 olması vergide büyük avantaj. bi kere 1.2 çekmiyor diyenlerde iyi bi düşünsünler 1.4. yada 1.6 turbolu bi araç altınızda olaydı benzicinden çıkabilecekmiydiniz. bence gayet güzel çekiyor ve ben otomatik kullanıcısı olduğumdan hiç vites değişme derdi de yok millet öyle 1 den 2 ye 3 3 4 e geçene kadar 110 km sürate çıkıyorum tamam işşte daha ne olacak. Ha ben bu araba ile 160 bastım 140 a kadar sorunsuz çıkıyor 160 çok tehlikeli motor burdan sonra zaten işe yarıyor. 1.6. motorun olsa çık 190 a kadar ama ne gerek var kaç kere ömründe 190 la gidilecek bi yola gireceksin. ayrıca zaten boşuna sürat gereksiz. Ben sana derim git bi micra bayisine adam gibi bi test sürüşü yap. Micrayı beyenmeyenelrin başka pek bi araba kullanmadığını düşünüyorum. ha tabiki beklentiiler farkılı olabilir sen arabaya bindinmi sırtını koltuğa yapıştırsın isteyebilirsin öyle bişey istiyorsan git 1.6 focus al konforuda görürsün benzini de görürsün süper bi otomatik vites te bulmuşlar ama en boşu 42 den başıyor adam gibi alayım dersen 2 micra parası verirsin... Hocam ben bu araçla karda hiç kimsenin gitmediği yollarda gittim kar lastiksiz gayet güzel gidiyor. adamlar yapmış kesinilkle araç olarak seni üzmez. Bi sorun var ses problemi evet içeri çok ses alıyor iyide ses almayan bi marka söyleyin aynı katagorüde karşılaştıralım. hadi ses almayan marka buldun fiyatınıda karşılaştır... Hocam 110 km ye kadar ses sorunu çok yok ordan sonra biraz insana sıkıntı veriyor ha ben içeride hiç ses istemem diyorsan o başka o zaman git volvo falan al 60 milyardan başlıyor. yakıta gelince benimki halen 6.5 litre yazıyor. 25 kuruş yakıyor. 100 tl benzin koyuyorum menzil 450 üzerinde gösteriyor. kime sorsam çok iyi diyor bencede piyasaya göre çok çok iyi ama düz vites alırsan bu değerin çok daha altına düşersin. burda bazı arkadaşlar 4.5 lt yakıtlarda büyük bi başarı bence... araç ta bir miktarda kısmet durumu söz konusu tabibazı arkadaşların araçları sorunlu olabilir hem onların kullanışlarına bakmak lazım hemde araca bakmak lazım. herkes memnun olacak diye bişey yok ben memnunum. Öğretmenim eşimde öğretmen 2 kişi kullanıyoruz bazen 4 5 kişi biniyoruz ama ben ford fusyonda kullandım onda da 4 5 kişi aracın çekişi düşüyordu, yani aracın çekişi düşmeyen bi araç istiyorsan asrtranın turbosu var onu al. insanlar ne bekliyorlarki bu arabadan 1.2 olacak en ucuz olacak en donanımlı olacak japon arabası olacak teknolojisi süper olacak birde 5 kişi binince uçacak. Kusura bakılmasın 3 kuruşa 5 köfte vermezler. Ben hala iddia ediyorum otomatikleri araştır bu sınıfın otomatik olarak en avvantajlı arabası micradırrrr... yok benim param bol dersen hiç başka yere gitme git mercedes al gerisi hikaye. Her aracın bir alınma sebebi vardrı işte polo için diyorlar ki hemen satılıyor iyi tamam ama hemen alınıyor mu bu araba? jazz alacaksın konforlu eee sat bakalım kim verecek otomatik 2. el arabaya 40 milyar. kimse vermez. alıp kullanacam 4 5 yıl binecem diyorsan araç micradır. param var olmuşken en iyisi olsun diyorsan parası olana her araba güzel derim. Bu fiyata bu donanıma bu konforo bu motora en iyisi gene micra...

• YA güzel yorum lar tamamda acaba şunu yazarken ne ye dayandırıyorsun fikrini Micrayı beyenmeyenelrin başka pek bi araba kullanmadığını düşünüyorum
    Ben renault 9 dan bmw x5 kadar kullandım ve begenmedigim yönleri var micranın ama her şeyini begenen lerede bunlar hiç uçak kullanmamıştır heralde yazmıyorum alakasız.Şu 4-5 kişi binip te çekiş nasıl hiç düşmüyor bana biri ögretsin yahu.yorumlar birazdaha kendi içimizde yapalım ben begeniyorum herkez begen sin ben begenmiyorum kimse almasın muhabbeti olmaz.
  • benim için fiyat/fayda oranı önemli. böyle bakıldığında micra'dan başka alternatif yoktu gittim onu aldım. diğer bir seçeneğim fabia'ydı mesela ama donanım ve yakıt diyince micra öne geçti.
    herkesin öncelikleri farklı olabilir, benimkine uyan buydu.
    nihayetinde otuz bin liraya aldığım araçtan beklentim belliydi. hayalkırıklığı yaşamadım hatta çok da memnun kaldım. ha altmış bin liram olsaydı micra almazdım. herşeyin bir ederi ve değeri var. bu fiyata bu araç çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

YA güzel yorum lar tamamda acaba şunu yazarken ne ye dayandırıyorsun fikrini Micrayı beyenmeyenelrin başka pek bi araba kullanmadığını düşünüyorum
    Ben renault 9 dan bmw x5 kadar kullandım ve begenmedigim yönleri var micranın ama her şeyini begenen lerede bunlar hiç uçak kullanmamıştır heralde yazmıyorum alakasız.Şu 4-5 kişi binip te çekiş nasıl hiç düşmüyor bana biri ögretsin yahu.yorumlar birazdaha kendi içimizde yapalım ben begeniyorum herkez begen sin ben begenmiyorum kimse almasın muhabbeti olmaz.

Güzel cevap olmuş bende aynı cevapları yazacaktım.
    Bu mantık doğru değil tabi biride çıkar derki micra yı beğenenlerin başka arabaları kullandığını düşünmüyorum der.
    Ayrıca ben olumsuz bulduğum yönlerini yazıyorum. olumlu bulduğum yönlerinide önceki sayfalarda belirtmiştim manevra kabiliyeti gibi.
    Otomatik micra için zaten yorum yapmadım benim micram düz vites.
    Bunun için yorumlar yaptım.
    Bu forumda herkez kendi fikirlerini yazacakki almaya karar veren arkadaşlara faydamız olsun.
    Kimsenin kişiliğini aracını karalamak amacımız değil muhakkak.
    Yeni alacak arkadaşla düz vites düşünüyorlar ise şuna dikkat etsin, ben almadan önce 2 ayrı bayide test ettim ikiside otomatik vites kullandırdı ,manuel vitesi test edin görün.
    Hareket eder etmez 2. vites istemesi 40km hızı geçince 3 hemen 4. vitesi istemesi doğru gerçekten 70km hızda 5. vitesle rahatlıkla gidiliyor.
    Ben diğer markalarıda karalamak istemiyorum, Hafta sonu 1.3 dizel yeni punto lounge test ettim otomatik vitesdi Micrayı eşime verip kendime punto alacağım. 4 aydır micra kullanıyorum micradan sonra bana
    çok araba gibi geldi. Punto italyadan gelecek gelince karşılaştırmalarımı buradan paylaşacağım umarım başkalarınada faydam olur.

• Fiyat kalite ekseninde evet micra bir numara.Daha demin eşim dediki araba alalım dedin aldık bilmiyormuydun motorunun zayıf oldugunu dedi.Arabanın herşeyi var motoru yok dedi arabadan anlamaz ama oda anlamış zayıflıgı.Bu sorun mu bana göre evet sorun ama bir digerine göre degil.İphone telefon mu birader diyen var bana göre dünyanın en güzel elektronik aleti.gibi mesela.Bu gün gene eşim ben ve oglum gidiyoruz hafif yokuş ve devamında saga dönüş 2 deyim çok az yavaşlayıp döndüm vee hop devir yerlerde işte beklentim bu kadar orada gaza tekrar dokundugumda arabam çok zorlanmadan 2. vitesten devam etsin bu kadar.Yoksa araba iyi...
  • Karşılaştırmanı bekliyorum artpoint ama tam gerçekçi ve objektif olsun olurmu lütfen bakalım nasıl.Fiyatı 40 falan galiba onun degilmi.
  • Şu start stop özelligi de ne güzel bir şey arkadaşlar inanılmaz resmen.Kalkışın dışında 80 km reye kadar elektirikle gidiyor ve araç durdugunda ışıkta falan stop ediyor harika resmen.Bizim micralardada var aslında yurtdışında ama gelmemiş buraya.Tadından yenmez valla benzin istasyonunu unuturuz.
  • Motor zayifda, ben cesme otobaninda iki kisiyle 150 km/h ile gittim. Rampa asagi 180'i de gorduk. Duzde dip gazda 170'e cikabiliyor.
    En cok sikistirdigim zamanlarda, motor besbin devir cevirirken anlik yakit tuketimim 11 litreydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micracı

quote:

Hocam selamlar.. Ben 6 aylık otomatik passion micra kullanıcısyım. 9000 km yi devirdim. Bilecik Gölpazarı ilçesindeyim Genelde Bursa merkez ve İzmit merkez gibi yerlere gidip geliyorum Aileler otarafta. Hocam bu forumu baştan sonra okursan benim şu sözümü çok görürsün. OTOMATİK VİTESLİ KÜÇÜK SINIF ARAÇLARDA EN DONANIMLI EN UYGUN FİYATLI VE BENCE EN İYİ ARAÇ KESİNLİKLE MİCRAAAA.. Hocam araç almadan evvel 1 yıl araştırdım. polonun hastasıydım, iki sene önce poloda güzel bi indirim oldu her kez mart ayında polo aldı o ara bence almaya kesin karar verdim ama para nerde... neyse sonra fiyatlar bi patladı giti hala daha poolonun en boş arabası sanırım 39bin tl civarı. Yuh derim başka bişey demem. Araçta doğru düzgün bi özellik yok. Git bi Wv bayisine adama gibi donanımlı bi polo hesaplat bakalım sana otomatikte kaç para diyecekler. Kimse kusura bakmasın ben 40 -45 milyat para vereceksem öyle küçücük bi arabaya binmem yazık o paralara.
    Hocam bu araç 1.2 motolu otomatikte 1.2. motorlu bi bu var birde seatın yeni otomatiği çıktı. seat ın 0-100 kalkış süresi çok süper araç yarış arabası gibi ama esp yok bi çok özllük yok kuru bi abs var artık dur durabilirsen. Micra nın 1.2 olması vergide büyük avantaj. bi kere 1.2 çekmiyor diyenlerde iyi bi düşünsünler 1.4. yada 1.6 turbolu bi araç altınızda olaydı benzicinden çıkabilecekmiydiniz. bence gayet güzel çekiyor ve ben otomatik kullanıcısı olduğumdan hiç vites değişme derdi de yok millet öyle 1 den 2 ye 3 3 4 e geçene kadar 110 km sürate çıkıyorum tamam işşte daha ne olacak. Ha ben bu araba ile 160 bastım 140 a kadar sorunsuz çıkıyor 160 çok tehlikeli motor burdan sonra zaten işe yarıyor. 1.6. motorun olsa çık 190 a kadar ama ne gerek var kaç kere ömründe 190 la gidilecek bi yola gireceksin. ayrıca zaten boşuna sürat gereksiz. Ben sana derim git bi micra bayisine adam gibi bi test sürüşü yap. Micrayı beyenmeyenelrin başka pek bi araba kullanmadığını düşünüyorum. ha tabiki beklentiiler farkılı olabilir sen arabaya bindinmi sırtını koltuğa yapıştırsın isteyebilirsin öyle bişey istiyorsan git 1.6 focus al konforuda görürsün benzini de görürsün süper bi otomatik vites te bulmuşlar ama en boşu 42 den başıyor adam gibi alayım dersen 2 micra parası verirsin... Hocam ben bu araçla karda hiç kimsenin gitmediği yollarda gittim kar lastiksiz gayet güzel gidiyor. adamlar yapmış kesinilkle araç olarak seni üzmez. Bi sorun var ses problemi evet içeri çok ses alıyor iyide ses almayan bi marka söyleyin aynı katagorüde karşılaştıralım. hadi ses almayan marka buldun fiyatınıda karşılaştır... Hocam 110 km ye kadar ses sorunu çok yok ordan sonra biraz insana sıkıntı veriyor ha ben içeride hiç ses istemem diyorsan o başka o zaman git volvo falan al 60 milyardan başlıyor. yakıta gelince benimki halen 6.5 litre yazıyor. 25 kuruş yakıyor. 100 tl benzin koyuyorum menzil 450 üzerinde gösteriyor. kime sorsam çok iyi diyor bencede piyasaya göre çok çok iyi ama düz vites alırsan bu değerin çok daha altına düşersin. burda bazı arkadaşlar 4.5 lt yakıtlarda büyük bi başarı bence... araç ta bir miktarda kısmet durumu söz konusu tabibazı arkadaşların araçları sorunlu olabilir hem onların kullanışlarına bakmak lazım hemde araca bakmak lazım. herkes memnun olacak diye bişey yok ben memnunum. Öğretmenim eşimde öğretmen 2 kişi kullanıyoruz bazen 4 5 kişi biniyoruz ama ben ford fusyonda kullandım onda da 4 5 kişi aracın çekişi düşüyordu, yani aracın çekişi düşmeyen bi araç istiyorsan asrtranın turbosu var onu al. insanlar ne bekliyorlarki bu arabadan 1.2 olacak en ucuz olacak en donanımlı olacak japon arabası olacak teknolojisi süper olacak birde 5 kişi binince uçacak. Kusura bakılmasın 3 kuruşa 5 köfte vermezler. Ben hala iddia ediyorum otomatikleri araştır bu sınıfın otomatik olarak en avvantajlı arabası micradırrrr... yok benim param bol dersen hiç başka yere gitme git mercedes al gerisi hikaye. Her aracın bir alınma sebebi vardrı işte polo için diyorlar ki hemen satılıyor iyi tamam ama hemen alınıyor mu bu araba? jazz alacaksın konforlu eee sat bakalım kim verecek otomatik 2. el arabaya 40 milyar. kimse vermez. alıp kullanacam 4 5 yıl binecem diyorsan araç micradır. param var olmuşken en iyisi olsun diyorsan parası olana her araba güzel derim. Bu fiyata bu donanıma bu konforo bu motora en iyisi gene micra...

micracı teşekkürler görüşlerini paylaştığın için..

öncelikle ben istanbulda oturmaktayım.. malum trafik sorunu bolca var.. dur kalklarda debriyajla uğraşmak istemediğimizden otomatik micra punch düşünmekteyiz. Deneme sürüşü yapmadan kesinlikle almam ama sizin gibi arkadaşların aylara belki de yıllara yayılmış olan deneyimleri benim karar vermemde daha fazla etkili olacak sanırım.

Kesinlikle fiyat olarak donanım olarak micra da bi sıkıntı göremiyorum.. Ama micrayı aldıktan sonra rampanın birinin ortasında durduktan sonra kalkamamak üzer gerçekten beni.. Sen hiç bu şekilde rampada kalkamama sorunu yasadın mı..?

Biraz daha dünüşelim bakalım..

Teşekkürler herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: BiLEN_1907

Karşılaştırmanı bekliyorum artpoint ama tam gerçekçi ve objektif olsun olurmu lütfen bakalım nasıl.Fiyatı 40 falan galiba onun degilmi.

Karşılaştırmayı yapacağım ben eksi yön görürsen bunu her zaman belirtirim ki iyileştirsinler.
    Bizler ne kadar hataları belirtirsek yetkililerde okadar harekete geçer.
    Her şey çok güzel deseydik kimse harekete geçmezdi.
    Puntonun fiyatı peşin 39150tl ama iyi pazarlıkla 36750tl ye kadar düştüler.
    1.3 longe en dolu modeli bence fiyatı dizel bir araca göre çok iyi. 15 gün içerisinde teslim alacağım inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.