sayın meslektaşım,henüz tüp taktırmadım ama en kısa zamanda taktıracağım.(dünyanın en pahalı benzinini kullandığımızı düşünürsek)Araba 1.6 motor ve 105 beygir.1250kg.ama genede tahminimden az yakıyor.özellikle hız sabitleyiciyi kullanınca tadından yenmiyor.18000 tl ye çok üst donanım bir stiloya sahip olabilirsiniz.size tavsiyem bir kez stiloya binip deneme sürüşü yapmanız.sonra bağımlısı olcaksınız.
stilo ile 307 arasında seçim yapardım. nissan almera bunlara nazaran daha ufak bir araç
Benimde 2006 almera sedanım var. Daha 8500 klometrede. Harika bir araç.Tek kusuru süspansiyonu sert bu yüzden çukurda sarsıyor. Model yükseltmek ve ÖTV indiriminden yararlanmak için satmak istiyorum. boyası yok. Sizce kaça gider?
ALMERAyı tek geçerim
Kafam çook karıştı dizellere bakıyoum C3 1.4 HDI 16v 92 beygir bu araç nasıl kullanan var mı ?
arkadaşımda 307 kullanıyor premium modeli.fakat hiç bir sorununa rastlamadım.bazı konular şehir efsanesi olmuş durumda.tempram vardı dijital göstergeli o aracın göstergesi arıza veriyor vs.ben 5 sene kullandım hiç bir sorun çıkmadı.bence bir araca sorunlu diyebilme cesaretini gösteren herkes sorunuda beraberinde yazarsa bir database oluşur yoksa bu efsaneler uzar gider kimsede düzgün bilgi edinemez..
quote:
Orjinalden alıntı: gizlimabedim
307 ye neden sorunlu diyolar bilmiyorum ben peugeot servisinde çalışıyodum hiç sorunbi bi araç değil
ben 307 diyorum
eniştem bu araçla 1700 km yol yaptı memlekete gitmek gelmek şeklinde geldiğinde,başta yakıtı olmak üzere anlata anlata bitiremedi,yok hız sınırlayıcısı vs bence bagaj hacmi sizce dert değilse güzel bir tercih
quote:
Orjinalden alıntı: Night_Mare
Kafam çook karıştı dizellere bakıyoum C3 1.4 HDI 16v 92 beygir bu araç nasıl kullanan var mı ?
20bine güzel bi opel astra (tabi ki yeni kasa ) yada bir iki daha koyup mazda 3 alınabilir ...
Merhaba. Seçeceğiniz arabayı tamamen onunla ilgili planlarınıza ve beklentilerinize göre seçmelisiniz, Genelleme yaparsak; eğer alacağınız arabayı yıllarca kullanmayı planlıyorsanız sorunsuzluk ve güvenilirlik ilk amacınız olmalı bence ve bu nedenle size ilk tercihinizin her zaman Japon olmasını tavsiye ederim, ikinci tercihiniz Alman, üçüncüsü Fransız veya İtalyan olabilir. eğer kısa bir süre kullanıp sonra satmayı planlıyorsanız o zaman aracın piyasasına göre karar verebilirsiniz, o zaman Japon sonuncu sırada olabilir, eğer dizaynına bakıp alacaksanız Pejo ilk sırada olabilir, genel olarak sıradan dizaynları nedeniyle Japonlarda sonuncu olabilir(tabii bir kişinin beğendiği dizaynı başkası sevmeyebilir.) elbette bu liste daha da uzatılabilir. Belirttiğiniz araçlar içinde eğer hepsi aynı temizlikte ise ; Almera sorunsuz, dizaynı sıradan, gücü az, sınıfının en ekonomik benzinli araçlarından biridir, 307 pek çok kişi tarafından en güzel olarak tanımlanabilir ancak elektronik, motor ve süspansiyonda kronik sorunları olabilen bir araçtır, Stilo ise yine 307 gibi dizaynı kimilerince çok beğenilen ancak öntakım, kasa ve aynı kalitede uzun süreli hizmet konularında biraz zayıf olabilir. Genel olarak her ülkenin araç üreticilerinin neredeyse gelenekselleşmiş üretim politikaları vardır. Japonlar sorunsuzluk, ekonomiklik ve güvenilirliği öncelik olarak uygularlar. Almanlar konfor, donanım ve güvenliği ön planda tutarlar. Fransızlar dizaynı ön planda tutarlar. İtalyanlar dizaynı, motor gücünü ve hızı ön planda tutarlar. Koreliler ise hepsinden biraz vermeye çalışırlar. Araba alacakların ilgilendikleri modeller hakkında Türkçe şikayet sitelerine de bakmalarını hatta İngilizcesi olanların yabancı forumlara veya şikayet sitelerine de bakmalarını her zaman tavsiye ederim. Sonuçta araba işi şans işidir, size kötü diyenler çoğunlukla kötü örneklerle (veya tersi) karşılaşmış, duymuş olabilirler, parayı siz ödeyeceğinize göre karar her zaman sizindir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme