Şimdi Ara

Nisan'da Balayı Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Mart'ta düğünüm olacak Allah'ın izniyle. Nisan'da da balayı düşünüyoruz. Güzergahımız Viyana, Zurih, Bernina Express ile Tirano ve son olarak Roma olacak. Tren, uçak ve konaklama rezervasyonlarımızı gerçekleştirirken faturalarda eşimin adı yazmayabiliyor. Vize başvurusunda nişanlım benim adıma olan belgeleri kullanabilir mi? Faturalar yerine ekran görüntüleri de geçerli olur mu? Bazı tren biletlerinin faturalarında benim adım yazıyor ancak sitelerinde eşimin de adına yer verilmiş.


    10 günlük bu gezinin farklı rotalarda olması vize onayı adına bir avantaj mıdır? Yoksa sadece Viyana'ya gitmek üzerine mi plan yapmalıydık?




  • Faturada tek kişinin isminin yazması gayet normal ancak rezervasyonlar, biletler vb. şeylerde eşinizin de adına yer verilmesi gerekiyor.

    Yeni evli bir çift olduğunuz için yurt dışına yerleşme planınızın olduğu düşünülebilir, bu yüzden belgeleri titizlikle ve detaylarıyla birlikte sunmanızı tavsiye ederim.

    Benim kendi fikrime ve deneyimime göre birkaç farklı Avrupa ülkesine seyahat planınızın olması sorunlu görünmüyor ancak dediğim gibi yeni evli bir çift olmanız dezavantaj yaratabilir.

    Fatura + Ekran görüntüsü şeklinde açıkça ve dürüstçe belgeleri paylaşmanızı öneririm, içinize dert olacaksa faturalarda neden eşinizin adının yer almadığını ve seyahat detaylarınızı bir dilekçe ile de açıklayabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nişanlınız nikah sonrası kendi soyadını da kullanacaksa, sanki nikah yapılmış gibi tam ismi ve soyadları ile rezervasyonları yapabilirsiniz. Rezervasyon sırasında kimse sizden isimleri belgelemenizi istemez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.