Evet nisan 1 şakalarını anlatın biraz gülelim ilk olarak ben başlayım
Sabah okula gitmedim uptade bittikden sonra arkdasın sifresini ve gizli sorusunu biliyorum .Sabah girdim joymaxsa değişdirdim saat 1 de arkdas beni arada ve charının hacklendigini söledi ben gülmekden öliiyorum konusamadım arkadaşdan ağlama sesleri duyunca dedim üzülme 1 Nisan diyince güsel bi saydı bana ama neyse güsel kekledim
quote:
Orjinalden alıntı: carterr
Sabah okula gitmedim uptade bittikden sonra arkdasın sifresini ve gizli sorusunu biliyorum .Sabah girdim joymaxsa değişdirdim saat 1 de arkdas beni arada ve charının hacklendigini söledi ben gülmekden öliiyorum konusamadım arkadaşdan ağlama sesleri duyunca dedim üzülme 1 Nisan diyince güsel bi saydı bana ama neyse güsel kekledim
Süper Ama Ben Arkadaşının Yerinde Olsaydım,Seni Görmek İstemez ve Gördüğüm Yerde Görünmez Yapardım
quote:
Orjinalden alıntı: marsis
quote:
Orjinalden alıntı: carterr
Süper Ama Ben Arkadaşının Yerinde Olsaydım,Seni Görmek İstemez ve Gördüğüm Yerde Görünmez Yapardım
Yok ya kankam o sinirle biraz saydı ama neyse cocuk gidiordu kalpden bide öle abuk sabuk deil 5 6 aydır urasdıgı bi char 80 lvl
Evet yokmu baska 1 nisan şakaları
Silkroad'dan 1 nisan update şakası olabilir mi bu?????
ben daha yapmadım malesef işteyim...Ama ben şakamı oyunda yapıcam inş.akşam oyuna gireyim sen o zaman gör...
En güzel ve resmi nisan bir şakası bana yapıldı bahse bile girebilirim...
Emniyet tarafından 450 yeni Türk Lirasına malolan bir şaka,trafik cezası şakası,, polisin gözlerinin içine baktım adam cezayı keserken bile heran nisaaann biiiiir diyecekmiş gibi bekledim ama demedi.... O cezayı kesti kağıdı elime tutuşturdu çekti gitti.Ben bakakaldım arkasından sanki az ilerde durup pencereden uzanacak nisaaaannn biiiiirrr diye bağıracakmış gibi ama bağırmadı....
quote:
Orjinalden alıntı: xoxomaster
En güzel ve resmi nisan bir şakası bana yapıldı bahse bile girebilirim...
Emniyet tarafından 450 yeni Türk Lirasına malolan bir şaka,trafik cezası şakası,, polisin gözlerinin içine baktım adam cezayı keserken bile heran nisaaann biiiiir diyecekmiş gibi bekledim ama demedi.... O cezayı kesti kağıdı elime tutuşturdu çekti gitti.Ben bakakaldım arkasından sanki az ilerde durup pencereden uzanacak nisaaaannn biiiiirrr diye bağıracakmış gibi ama bağırmadı....
abov o cok kötümüs 450 ytl boru para deil
Bizde Arkadaşlarla Negro Bisküvi Alıp İçindeki Kremayı Çıkarıp Diş Macunu Sıktık.. Okulda Herkes Yedi Neredeyse Numarayı...
BENİMDE İLK ŞAKAM ÖSS SINAVI TEMMUZ 15 alındı diye demiştim.bütün millet sevindi sonra NİSAN 1 dedim gerisi ...........
Beni seven kıza gidip çıkma teklif ettim, evet dediğinde ise çok beklersin nisan 1 dedim kız ağlayarak kaçtı
quote:
Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL
Beni seven kıza gidip çıkma teklif ettim, evet dediğinde ise çok beklersin nisan 1 dedim kız ağlayarak kaçtı
dur bırazdan ben de yapım 3 de etut war :))
bugün işletme dersinde camdan karıyı kızı kesiodum cnm sıkıldı
hoca- olm derse dönsene ne var dışarda
ben - eeah okulun coğrofik konumunu inceliyorum hocam
sınıf - puhahaha
hoca - çıh dışarı
ben - nisan 1, şaka yaptım hocam
hoca kal .iktir git çıh dışarı...
quote:
Orjinalden alıntı: burukan
Silkroad'dan 1 nisan update şakası olabilir mi bu?????
güzel fikir aynısınıda ben arkadaşa yapim ya
yaşasın kötülük
gerçi küfür yicez biraz ama olsun sonunda 1 nisan dedikten sonraki ruh hali hepsine değer
ahh ahh ne kadar çok eğleniyorsunuz..Şu sevinçli günde sevinmek isterdim ama amcam vefaat etti....=(
quote:
Orjinalden alıntı: Exadusthebest
ahh ahh ne kadar çok eğleniyorsunuz..Şu sevinçli günde sevinmek isterdim ama amcam vefaat etti....=(
nısan 1 mı amcan
deılse basın saolsun(burda ne ısın war gıt amcana dua felan et)
Cenazeden yeni döndük be hacım =(Ahh ahh çok iyi bir insandı Allah'niye aldı bilmem..=(
quote:
Orjinalden alıntı: surtunme1
quote:
Orjinalden alıntı: Exadusthebest
nısan 1 mı amcan
deılse basın saolsun(burda ne ısın war gıt amcana dua felan et)
Exadustthebest ettin konunu içine yani ama allah rahmet eylesin simdiki sakamı yapdım yeni
Bana bir e bir gelen bi hoca var kız izmirde oturuyoruz yarınki chelsea macına gidicek dedim biletlerde sahte olanlar varmıs dedim verssene biletini dedi al bak dedim seninkide sahte ayvayı yedin dedim gitti paracıklar dedim nası bagırıo allah belanızı versin allah sizi kahretsin kız ondan küfür etmedi :D
Sonra 1 nisan dedim o zamn seninde allah belanı versin dedi kopdum lol
gelen gecen caktı donup 1 nisan dedi herkes bugun hayatımda yemedim tokatları yedim enseme yanagıma
Bizimde perşembe günü yazılı var...
Çıktım tahtaya yazdım fen yazılısı haftaya perşembeye ertelendi herkes bağırıyo oleyy diye falan..
Sonra dedim arklar 1 nisan az küfür yedim ama sınıfı görecektiniz herkes havaya uçtu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme