Şimdi Ara

Nioh, Horizon Zero Dawn ayrı hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
PS4 #Dijital Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. İki oyunu da çift hak halinde satmaktayım. Oyunları ben aldım ayrı mailler açarak herhangi birinden alınmış hesaplar değildir. Eski üyeliğim olan "blackprague" olan nickli 2 yıllık ve 6 referanslı hesabım sınırsız uzaklaştırma aldı. Sebebi maalesef ki forumdaki tartışmalar ve küfürden dolayıdır. Oyunlar dijital olarak satılıktır takas teklif etmeyiniz lütfen ve de pri-sec değil "ÇİFT" hak şeklindedir çünkü pri ona verdim sec buna verdim uğraşmak istemiyorum oyunları dediğim gibi kendim aldım bitirdim ve satmak istiyorum.

Fiyat Konusu:http://psn4.com/
    yukarıdaki siteden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Olabildiğince ucuza koymaya çalıştığım için lütfen indirim teklif etmeyiniz. Eski hesabım banlandığı için maalesef referansım yok dolayısıyla ancak referansı olan alıcılara oyunu verip sonra parayı alabilirim karşı tarafa güven vermek açısından. İki oyun ayrı hesaptadır tek hesapta değildir. Ve oyunlar normal versiyondur, ek paket dlc içermemektedir. Güven isteyen olursa cep telefonu vs bilgisi paylaşırım özelden.

Yukarıdaki sitede Nioh 119 Tl'dir çift hak olarak ben 70 Tl'ye satmaktayım.

Yukarıdaki sitede Horizon Zero Dawn 118-119 Tl'dir çift hak olarak ben 75 Tl'ye satmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokboylebısey -- 1 Mart 2018; 17:56:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oyunların fiyatı beşer TL indirilmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Horizon Zero Dawn Grafik sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.