Şimdi Ara

Nioh 3 | 6 Şubat 2026 | PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

silahların bazılarının movesetlerinin büyük kısmını kaldırıp, stancesiz ninja stylea kilitlemişler. Yani mesela kusarigama oynamak istiyorsanız eski silahın yerinde yeller esiyor ve ninja stile mahkumsunuz. Bu stil de kesinlikle niohla alakasız, tamamen spamlama üzerine kurulu yeni oyuncu çekmek için yapılmış bir mod. Nioh 2 de en çok sevdiğim silah olan kusarigamayı bunda oynarken kesinlikle tatmin hissi yaşatmadı. Oyunu kolaylaştırıp yeni oyuncu çekmek istemelerini anlıyorum ama neden elde var olan mekanikleri kesip ninjaya hapsediyorsun silahı, tüm özellikleriyle samurai styleda da olsun isteyen istediğini oynasın.

Aynı şeyi yapsalardı bu sefer 2.oyunun aynısı olmuş denecekti. Farklılık iyidir.

Bunun sebebi şu ; daha önce hiç nioh oynamamış olan oyuncular rahatlıkla ninja stilde X spamlayarak oyundaki engellleri aşıyor. Zaten yeni bir oyuncu kitlesine yönelik yapıldığı çok belli. Bence de en çok satan Nioh bu olacak ama eski iki oyunun kitlesinin seveceğini sanmıyorum.

Haklısın, zaten bu denilmesin diye sırf değişiklik olsun diye yapılmış olduğu çok açık. Yeni oyuncular için çok iyi, onlar adına sevindim ama ben çok beklediğim bir oyunu kaybettim :)

• Maalesef sevemedim. Oyunda beni geri iten bazı şeyler var ama anlamadım da tam olarak. İkinci oyunu aynen kopyalayıp açık dünya eklemişler. Skill ağacı yine çok sıkıcı. Açık dünyadaki bosslar da tek atıyor geçiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.