Şimdi Ara

nintendo wii hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar wii hakkında hiçbirşey bilmiyorum affınıza sığınarak yardımınıza ihtiyacım var cahilliğimi hoş görün
    1- wii de ps3 gibi bölge farklılıkları var mı kesinlikle pal mı almamız lazım ?
    2-mario pack - sports pack gibi paketler var örnek şu >http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-wii-sports-sifir-pal-51938823#product-information bunun içinde tenis vb. spor oyunları var mı? ayrı olarak mı almak lazım?
    3- oyunlar gittigidiyorda bile çok pahalı 130-160 tl arası bunun bi çözümü var mı ? hdd yükleme gibi
    4-istanbulda en uygun nereden alabiliriz ?

konsolu kız arkadaşım kendisine alıcak spor oyunları filan oynamak istiyorlar direk şunları şunları al diye tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
    2 adet wii remote kumanda
    2 adet nunchuck
    kızların oynayabileceği oyunlar biraz bilgiye ihtiyacım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren35fb -- 7 Şubat 2012; 23:14:11 >

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb

arkadaşlar wii hakkında hiçbirşey bilmiyorum affınıza sığınarak yardımınıza ihtiyacım var cahilliğimi hoş görün
    1- wii de ps3 gibi bölge farklılıkları var mı kesinlikle pal mı almamız lazım ?
    2-mario pack - sports pack gibi paketler var örnek şu >http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-wii-wii-sports-sifir-pal-51938823#product-information bunun içinde tenis vb. spor oyunları var mı? ayrı olarak mı almak lazım?
    3- oyunlar gittigidiyorda bile çok pahalı 130-160 tl arası bunun bi çözümü var mı ? hdd yükleme gibi
    4-istanbulda en uygun nereden alabiliriz ?

konsolu kız arkadaşım kendisine alıcak spor oyunları filan oynamak istiyorlar direk şunları şunları al diye tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
    2 adet wii remote kumanda
    2 adet nunchuck
    kızların oynayabileceği oyunlar biraz bilgiye ihtiyacım var

Merhaba, elimden geldiğince yardımcı olayım size;

1- evet, ntsc ve pal olarak 2 bölge var (hatta ntsc de kendi içinde ayrılıyor olabilir ama çok önemli değil), mümkün mertebe siz pal olanı alın.
    2- pack denilen şey ilgili oyunu oynarken kullanabileceğiniz bazı materyallerdir. ie; direksiyon, raket vb.
    wii sports falan var, içinde spor oyunları mevcut.
    3- softmode diye arama yapın, istediğiniz cevabı bulacaksınız.
    4- istanbulu bilmem ama, forumda bile çok uygun fiyatlı garantisi devam eden ürünler var. 2. el almak istemezseniz kampanyaları takip edebilirsiniz, 200tl ye kadar sıfırını almak mümkün...

cinsiyete göre oyun farklılıkları konusunda ise yardımcı olamayacağım. wii platformunda herkes ne tür oyunları seviyorsa onları oynayabilir kanımca..

• kız arkadaşınıza alıyorsanız, balance board da almayı düşünebilirsiniz. Wii Fit (oyun diyemeyeceğim) uygulaması ile beraber geliyor, ayrıca birçok oyun ve fitness,yoga vs. uygulamaları mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.