Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch v2 -Çipli-256gb-Oyun Yüklü- Eksiksiz Satın Al 26 Mayıs 2025 08:40 1 1 Nintendo Switch v2 -Çipli-256gb-Oyun Yüklü- Eksiksiz -SteamDeck Takas önceliğimdir-Merhaba, kısa süre önce hevesle aldığım switch konsolumu bana hitap etmediği için satıyorum. Pendik/Kurtköy ve Kocaeli/Gebze sadece elden teslim. Buyurun evime misafir olun, istediğiniz gibi test edin.Sadece Lenovo legion go veya Asus Rog all extreme modelleri ile takas düşünüyorum.-Ürün çiplidir-Drift vb. hiç bir problemi yoktur.-256gb 1 hafta önce Vatan Bilgisayardan aldığım sd kart ile verilecektir. (faturası var)-Kutu içeriği eksiksiz-Ekran koruyucusu takılı-Taşıma çantası -İçindeki oyunları ben yükledim, oyunlar ile verilecektir. (Çoğu oyun türkçe yamalıdır)Sarı Site Link :www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/1247619843Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nintendo Switch v2 -Çipli-256gb-Oyun Yüklü- Eksiksiz (SATILDI) Samsung A34 5G 8/128 Garanti 21.09.2026 8.000 TL (şarj cihazı+kablo) (SATILDI) Steam Deck LCD 512gb + Aksesuar Hediyeli -12750TL- (istediğim oyunları satın aldım) -Silinebilir- Alınık Humble Bundle Oyunları