Şimdi Ara

Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI
    Merhaba pek zaman bulamadığım için konsolumu satıyorum. Konsol geliştirilmiş, şarjı uzun giden V2 sürümüdür.

Pazarlık yoktur.

Konsolun hiçbir sorunu yoktur,tertemizdir. Her zaman ekran koruyucu ile kullanılmıştır. Analoglarda da koruyucu vardır ve drift sorunu yoktur.

Konsolun kutusu vardır. Yanında çanta, aksesuarlar ve sd kart vardır.
    Resimlerdeki kutulu oyun yoktur.

Fiyat: 2500 tl >>> 2400 tl

- Nintendo Switch V2
    - Dock
    - Şarj Aleti
    - HDMI Kablosu
    - 2 Tane Kayış
    - Joy-Con Grip
    - Taşıma Çantası
    - 128Gb Samsung Hafıza Kartı (155tl)
    - Joy-Con Kılıfı
    - Kartuş Saklama Kabı (2 Tane)
    - Analog Koruyucu
    - Joy-Con Tutma Aparatı

Eft/Havale sonrası istenilen kargo ile güzelce paketleyip gönderebilirim.

Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI
    Nintendo Switch V2 + Aksesuarlar + Çanta + SD Kart HAFTA SONUNA İNDİRDİM FİYATI
    Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Bayraklı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Brazcks

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.