Şimdi Ara

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması ve Arşivi (+650 Oyun) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
13
Favori
10.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 sene sonra forum'a login oldum. Sadece sana teşekkür etmek için. Çok büyük bir emek, teşekkür ederim.

Hocam ben çok duygusal bir adamım böyle şeyler yazmayın ağlarım valla 😅. Doğru düzgün yapan ve bu şekilde adım atan kimse yoktu. Ben de böyle bir adım attım. Çok büyük zamanımı aldı ama buna kesinlikle değdi. Hem kendim de kullanıyorum. Hem yeni insanlarla tanıştım. Hem arkadaşlar edindim. Discord tarafına bu kadar insan geleceğini düşünmüyordum ama ona rağmen çok gelen kişi oldu ve bu beni mutlu etti. Sohbet ediyoruz, bir sorun yaşayan olduğunda yardımlaşıyoruz. Birkaç kişi bu arşive karşı çıksa da (yama yapan bir grup ve kendi arşivini çaldığımı söyleyen malum haftalık kredi veren siteden bir arkadaş) böyle paylaşılmasının daha iyi olacağına inanıyorum.

Artı olarak Swatalk adlı türkçe yama yapıp satan bir arkadaş vardı. Yakın zamanda kendisi de tüm yamalarını (+450 switch yaması var) ücretsiz olarak paylaşmaya başladı kendi discord sunucusunda. Switch tarafında yama açısından çok büyük bir paylaşım bu. Onun yamalarını arşive eklemem hoş olmaz diye düşünüyorum. Dilerseniz onun sunucusuna katılarak yamaları kullanıp ona da destek olabilirsiniz. Aşağıda hem onun hem kendi sunucumun linklerini paylaşacağım.

Asıl böyle yorumlarınız için ben teşekkür ederim. Sayenizde çok mutlu oluyorum 💚

Swatalk Discord Sunucusu

https://discord.com/invite/yhgKM9jTtu

--------------------------------------

Piksel Kardeşliği (Benim Sunucum)

https://discord.com/invite/2q9WVb64Kx

• Elinize sağlık. Yakında switch almayı düşünüyorum. Bu yamalar iyi oldu ;)

Teşekkürler. Alabiliyorsanız kesinlikle oled versiyonu alın. Şimdiden iyi oyunlar dilerim 💚

Teşekkürler. Oled almayı düşünüyorum. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında yamalar ücretsiz paylaşıldıysa sizin arşivde iç içe toplu dursa güzel olur gibi

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • xmxksk kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda tüm bu olaylardan kurtulmak için bir tane nintendo switch uygulaması yaptım. Switch'i bilgisayara bağlamak veya sd kart çıkar tak yapmadan, sadece benim uygulamamı yükleyerek tüm yamaları yükleyebiliyorsunuz cihaza. Verileri internetten açık kaynaklardan çekiyor. Cihazdaki yamaları görebildiğin istediğini silebildiğin bir menüsü de var. Yayınlamak istiyorum ama Swatalk kendi yamalarını uygulamaya eklememi istemiyor...

Ne yapacağımı bilmiyorum. İnsanların işini kolaylaştırmak varken garip bir cevap...

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması ve Arşivi (+650 Oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertAy_ -- 24 Nisan 2026; 4:0:22 >

• xmxksk kullanıcısına yanıt

Pardon yazıyormuş görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 26 Nisan 2026; 17:28:26 >
  • cartok kullanıcısına yanıt

Buradan .nro dosyasını indirip ardından dbi ile switch dosyasının içine atarsanız hbmenuye yüklenir hocam. İyi oyunlar

Releases · sertay1/YamaNX

Kral parti kur oy verelim be. Eline sağlık

Konuyu genel olarak güncelledim. Konunun artık arşivden daha çok uygulama üstünden yürür diye düşünüyorum. Yine de yamaların linki en altta var. Oradan ulaşabilirsiniz.

Rica ederim hocam. Hepinize iyi oyunlar.

Swatalk'ın Discord'una gelerek oyun için istek oluşturabilirsiniz.

Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması ve Arşivi (+650 Oyun)discord
    Swatalk Türkçe Yama Discord Sunucusu'na katıl!
    https://discord.com/invite/xshWw2jBK6

Rica ederim hocam. Uygulamada bazı sorunlar var. En yakın zamanda güncellemek istiyorum ama biraz problem yaşıyorum ai tarafında. Umarım hızlı bir şekilde getirebilirim.

• Switch aldığımdan beri böyle bir arşiv arıyordum. Çoğu oyunu bitirdikten sonra görmek kısmetmiş. Ayrıca size de çok teşekkür ederim. Harika bir arşiv yapmışsınız ve bunu paylaşmanızı çok değerli buluyorum.

Rica ederim. İyi oyunlar dilerim. Uygulamayı da yükleyebilirsiniz. Biraz hatalı ama yakın zamanda güncelleme getireceğim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.