Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo.switch sari.lite 128 GB Kelepir kaciran uzulur Satın Al 27 Nisan 2022 11:33 1 1 Nintendo.switch sari.lite 128 GB Kelepir kaciran uzulur Nintendo switch lite sari renk 128 gb hafiza KİRİLMAZ CAMLİ CİZİKSİZ.ABİLERİM.KARDESLERİM SAMSUNG EVO PLUS 128 GB DA NE VARSA SİZİN HESAPTA SİZİN ALANA HAYİRLİ OLSUNve oyunlar icte fiyatim.piyasaya gore iyi 3000 dur fiyat yoruma kapali satistir epeydir buraya ilan koymuyordum.lutfen aziz mubarek gun kimse.kimseyi kirmasin kati sekilde yoruma kapalidir.İndirim,takas,pazarlık yoktur. Fiyatım zaten ölü kelepir fiyat. İlk şanslı taliplisine satılacaktır. Kargo ücreti alıcıya aittir.Yurtiçi kargoyla gönderilecektir.Ödeme sonrasında takip eden ilk iş gününde kargolanacaktır. Referanslarıma ve satışlarıma bakabilirsiniz.Hızlı ve güvenli alışveriş.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Anbernic rg556 dev ps2 canavari Nintendo dsi lite oyun konsolu sifir Asus rog ally z1 extreme 21 bin Nintendo switch oled 320 gb karisik gameboy psp ds vs psvita