< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (13. sayfa)
-
-
Ocak ayının ilk haftasından sonra yıllık expansion'lı üyelik alacağız. Şu an bir aksilik çıkmazsa 6 kişiyiz. 2 kişilik daha yerimiz mevcut. Konsolu uzun süre kullanmayı düşünen eski güvenilir üyelerin yazmasını rica ederim.
TÜM ÜYELER BULUNMUŞTUR. YER KALMAMIŞTIR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 6 Ocak 2023; 17:53:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Expansion pack için ortak arıyorum. Karttan çekilen tutarı böldüğümde kişi başı 165 liraya geliyor. (2 Ocak'tan üye olduğunuz güne kadar olan tutarı ücretten düşüyorum.)
@silmaryonx, @jakida, @mfatih85, @Prozvonit, @wrisy ve @Zooe gruba katılmıştır. 1 kişilik daha yer mevcuttur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 21 Ocak 2023; 20:25:37 >
-
Polonya'dan online üyelik açsak, aile hesabında başka ülkeden hesabı olanlar olsa (abd gibi mesela) eklerken herhangi bir sorun yaşar mıyız?
Ve üyeliği başka ülkeden alıp sonra hesabı açtığımız ülkenin store'una dönüş yapsak online'da herhangi bir sorun yaşar mıyız?
-
Bütün sorularınızın cevapları ' hayır bir sorun yaşamazsınız.' Diğer kullanıcıların sadece mail adreslerini eklemen yeterli.
-
Merhaba özel mesaj gönderdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Halen mevcutsa katilabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba senelik aile üyeliği arıyorum pm pls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kişilik yeri olan varsa bende dahil olabilirim
-
Senelik aile üyeliğine katılmak istiyorum. Boş aile üyeliği yeri olan yazabilir.
-
Mevcut ise bende katılmak istiyorum
Online yıllık aile üyeliğinde boşluk olan varsa katılabilirim.
-
Merhabalar online yıllık üyelikte boş yeri ola varsa katılmak isterim
Boşta yeri olan mesaj atabilir
-
Merhabalar. Boşta aile üyeliği olan varsa bana ulaşabilir
-
Son mesajlara bakarsak herhalde 4-5 kişi ariyoruz hocam bir kişi daha yazarsa kendi aramızda alalım daha napalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X