Şimdi Ara

nintendo switch ile takasli ps4 slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık ps4 + promacto pro x10
    selamın aleyküm arkadaşlar gözüm gibi baktığım cihazlarımı boş vakit bulamadığımdan dolayı satmak istiyorum takasda olabilir

ps4 500 gb slim modelidir.

üzerinde çizik dahi yoktur 07.07.2018 tarihinde media markt tan aldım faturası kutu içeriği tam şekide duruyor aldığımda 2 yıl garantiliydi şimdi 19 ay garantisi kaldı ds4 v2 sürümüdür kutu içeriğinden v2 surum cıktı ps4 un son ürettiği modeldir yanında kutulu olarak 6 oyun vereceğim hepsi sıfır kalitesinde içinde 3adet oyun vardır (pubg,bf1,onrush) ps4 un kutusunu attım arkadaşlar kutusu yoktur ama faturası durmaktadır

prejeksiyon cihazı promacto pro x10 modelidir.

bu forumda bir abiden takas ile almıştım sorunsuzdur cok temizdir cizik dahi yok desem yeridir ps4 için almıştım artık oynayamadığımdan ikisini set olarak satmaktayım görüntü kalitesi çok iyi resimlerde mevcuttur kutusundan çıkan aksesuarları android box,taşıma kılıfı,kumandası,minik tripot kutusuda durmaktadır

istediğim fiyat toplam 1800 tl dir.

ayri fiyat isteyenlere...

ps4:1300 tl

pro x10:500 tl

takas olabilir arkadaşlar

öncelikle samsung icon x 2018 gear watch yada samsung tablet ile takas önceliklidir saygılar iyi forumlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim  nintendo switch ile takasli ps4 slim
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ağustos 2020 Satıldığı Şehir : Bursa, Orhangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guncell

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ps Vita slim
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.