Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Nintendo Switch CFW + Rcm Loader + 128GB Hafıza Kartı + Taşıma çantası Satın Al 13 Eylül 2021 15:16 1 1 Nintendo Switch CFW + Rcm Loader + 128GB Hafıza Kartı + Taşıma çantası Ürünü 1 sene önce ikinci el olarak almıştım.Temiz kullanılmıştır aldığımda zaten çok temizdi bende aynı şekilde kullandım.Çizik falan yoktur.Dock , orjinal şarj cihazı falan bulunmaktadır.Orjinal kutusu ile verilecektir.İstanbul ve Konya içi elden düşünüyorum güvenen olursa kargo ile de yollarım zaten orjinal kutusu var kargoda birşey olmaz.Ps5 almak için satıyorum takas falan düşünen olursa farkı ödeyerek yapabiliriz.Ciddi alıcılara resimlerini atarım whatsapptan.Rcm jig ve Rcm Loader vardır artı olarak kendi ek olarak aldığım taşıma çantasıda vardır.Whatsapp : 05070049671Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK RTX 3050 10400F 32GB RAM KASA + 144HZ monitör [SATILDI] Alinik i5 10400f ve anakart Alınık Ps5 Diskli Versiyon Ps4 Pro 1TB (7116b) Uygun fiyat
Satıldı ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK RTX 3050 10400F 32GB RAM KASA + 144HZ monitör [SATILDI] Alinik i5 10400f ve anakart Alınık Ps5 Diskli Versiyon Ps4 Pro 1TB (7116b) Uygun fiyat