Şimdi Ara

Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.901
Cevap
206
Favori
172.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Physical Version : 24.1GB ( *Front loaded onto cartridge 2.4GB )

Metal Gear Solid- Master Collection Version : 4.8GB

excl. MG&MG2 : 3.4GB

incl. MG&MG2 : 4.8GB ( Metal Gear & Metal Gear 2: Solid Snake : 1.4GB )

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty – Master Collection Version : 8.0GB

Metal Gear Solid 3: Snake Eater – Master Collection Version : 12.2GB

Bonus Content : 1.0GB + 30 GB for bonus videos

Oyunun tamamının dosya boyutu bu hocam. Tahminen Shop'ta 24'ünde çıktıktan sonra gün içinde yayınlanır.

• 1 hafta İstanbulda olacağım ve cihaz yanımda. Güvenilir bir yer önerebilir misiniz arkadaşlar?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

pm gönderdim hocam yardımcı olabilirim

• Switch'te kullandığım SD karta NSP formatında oyun dosyası atarken Windows "File is too large for the destination file system" hatası veriyor. İnternetten baktım herkes SD kartı biçimlendirip formatı NTFS'ye dönüştürün demiş ama SD karta format atmak istemiyorum içinde bir sürü oyun falan var ayrıca tekrar kurulum da yapamam. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Switch'i kablo ile bağlayıp atmayı denedim hem çok yavaş atıyor hem de yarısına gelmeden kopyalama işlemini iptal ediyor. Her zaman kullandığım Type-C girişi olan USB'ye atmayı denedim ona atarken de aynı hatayı aldım.

• beratkulahci kullanıcısına yanıt
    SD Kartı switch'ten söküp direk adaptör vasıtasıyla PC ye takıp içindeki herşeyi kopyalayın. Sonrasında Sd kartı formatlayıp tüm dosyaları tekrar SD karta atın hocam.

• ss1984 S kullanıcısına yanıt
    Bunu yaptığımda Switch sorunsuz bir şekilde çalışacak mı peki? İşletim sistemi falan bozulur mu veya oyun savelerim sıkıntıya girer mi? Bir de konu sahibi de olan abdurrahman hocama yaptırdım çip işlemini. SD kartı NTFS yapmamasının bir sebebi vardır belki diye düşündüm. NTFS yapınca sorunsuz şekilde çalışır mı cihaz ve oyunlar?

Hocam işletim sistemi ve oyun save'leri direk Switch'in kendi hafızasında tutuluyor. Onlara birşey olmaz. Benim hafıza kartlarım Fat32 . NTFS olarak hiç kullanmadım. O konuda bir bilgim yok maalesef.

Fat32 4gb dan fazla doysa kabul etmediği için bu hatayı almanız normal. NTFS sakın yapmayın, switch NTFS desteklemiyor. Exfat yapabilirsiniz hem 4gb sınırı yok hem de switch tarafından destekleniyor ama nereye baksam exfat kullanmayın, fat32 kullanın diye tavsiye edildiğini görüyordum. Genelde sebep olarak Exfat formatının switchde sorunlu çalıştığını söylüyorlar. Fat32 kullanmaya devam edip, dosyaları switche kopyalamadan tinfoil ve nut ile usb üzerinden kurulum yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 22 Ekim 2023; 22:25:33 >
  • keremec kullanıcısına yanıt

O zaman en mantıklısı bu gibi. USB üzerinden kurulum yapabilirsiniz derken kast ettiğiniz Type-C çıkışlı bir USB belleğe dosyaları atıp onun üzerinden kurulum yapmak mı yoksa bilgisayara bağlayarak kurmaktan mı bahsediyorsunuz? Daha hiç oyun kurulumu yapmadığım için bilmiyorum pek. SD karta atıp Tinfoil uygulamasından yüklemek basit gelmişti ama onda da bahsettiğim hata ile karşılaştım. Elimde çift taraflı USB bellek bulunuyor bir tarafı USB bir tarafı Type-C. Bugün ona da atmayı denedim onda da aynı hatayı aldım. Daha önce büyük dosya transferleri yapmıştım ve sorun çıkarmamıştı onun neden sorun çıkardığını anlamadım ama o USB belleği NTFS yapıp, oyunları içine attıktan sonra Switch'e takıp oyunu o şekilde kursam olur mu?

• Arkadaşlar merhaba,joycon üzerindeki tuşle fotoğraf veya ekran kaydı aldığımızda nereye gidiyor cfw sürümünde albümde bütün dosyalara baktım göremedim nerededir bu dosyalar :)

Ben PC üzerinden kuruyorum oyunları cihazı PC’ye bağlıyorum Nintendo üzerinden goldleaf uygulaması ile pc üzerindeki oyunu görüp kuruyorum çok basit bir işlem youtubede aratırsanız mutlaka vardır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintendo Switch CFW - Modchip - Homebrew - Ana Konu

Hogwarts Legacy Switch'te 30 GB olacak

King Of Figthers 13 , Batman Trilogy çıkacak daha ama Switch'te yer kalmadı , bazı oyunları sileceğiz mecbur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow19 -- 23 Ekim 2023; 16:36:14 >
  • selam herkese. cihazınızı ofw 17 sürüme güncellediyseniz downgrade yapmayın. bu ara birçok video geziyor yapılabileceğine dair fakat cihazın ofwsini brick edersiniz. dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

• ONG_bagTR O kullanıcısına yanıt

Bende merak etmiştim kurcaladım bulamadım yanlışlıkla hep ekran görüntüsü alıyordum ilk zamanlar:)

• ONG_bagTR O kullanıcısına yanıt
    R tuşuna basılı tutarak Albümü açın gelecektir hocam.

• abdyaman kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun

• Merhaba arkadaşlar yeni V1 cihaz aldım kırılma uygun seri
    Birde rcm jig
    Aldım bununla kırma işlemi yeterli olurmu yoksa PC üzerinden işlem gerklimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Atmosphere, hekate ve sigpatchleri yüklemek için hafıza kartına ve bilgisayara ihtiyacınız olacak hocam.

• abdyaman kullanıcısına yanıt

Rcm yanlizca baslatmayami lazım kolay kırma işlemi için dediler ondan aldım

Hafıza kartında aldım

Rica etsem bir yol tarif ederseniz oyun yükleme dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sistem versiyonunuzu paylaşın hocam.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.