Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49.798
Cevap
495
Favori
1.758.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 24 Aralık 2020; 18:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• White Room by a Window kullanıcısına yanıt

Switch niye bu kadar tuttu ya. PS2 rekoruna doğru gidiyor kerata. Keşke azıcık daha güçlü olaydı donanımı da Witcher 3 gibi oyunları daha performanslı oynayabilseydik.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    İmmortal nasil rahat oynanıyor mu, son dönemde çıkan oyunlarda cihaz sanki acı çekiyor gibi geliyor bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    22-23 saat oynadım fm21 çıkınca ona sardım,gayet rahat oynanıyor teknik anlamda bi sorunu yok oyunun eğer o tarafı soruyorsan,tv ye bağlayıp pro kontroller ile oynuyorum ben yakın zamanda bitiricem ağırlık verip
  • Hocam bence tutmasının sebebi hybrid bir konsol olması ve zelda. Evet breath of the wild öyle bir hype yakaladı ki konsol ilk çıkarken o rüzgar hiç dinmedi. Yani başka hangi konsol böyle bir hype ile çıktı hatırlamıyorum. Nintendo ev ve el konsolu yapıyordu ve bunun müşterileri bir yerde bazı açılardan ayrılıyordu ama adamlar bu sefer allin1 demişler gerçekten çok güzel fikir, joyconlar olsun , hd rumble olsun. Donanım konusuna kesinlikle katılıyorum keşke base xbox one, ps4 konfigürasyonlarının düzeyinde çıkabilseydi. Yani PS2 rekorunu kırabilecek en önemli aday gibi duruyor şu an Switch. Bence Nintendo belirgin bir hata yapmazsa kıracaktır. Animal Crossing şu pandemi döneminde ortalığı yıktı geçti mesela. Daha satış patlması açısından bakarsak Botw2 var, Odyssey 2 var, yeni Pokemon var. En kötü 120-130 milyonları görecektir diye düşünüyorum

• dark dragon kullanıcısına yanıt

yeni indirdim hocam ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

• Paper Mario the Origami King oyununu 7 saat kadar oynayınca sevdiğim ve sevmediğim yanlarından kısaca bahsetmek istedim. Bu 7 saat olabildiğince %100 yapılarak ilerleniyor yani henüz oyunun yarısına dahi gelmemiş olabilirim onu da belirteyim.

+ Grafikler! Size en uzakta ki objeler, mekan detayları, karakterler ve düşmanlar bile sonradan oluşmuyor hep oradalar çok uzaklardan bile onları ve onların hareketlerini görebiliyorsunuz ve buna karşın oyun oldukça temiz görünüyor hem Hd hem 4k tv hem de elde oynadım, bölüm tasarımları birçok gizlilik, sahte duvar vs. içeriyor, mekanların görsel tasarımları yani oyunun sanat tasarımları üst düzey, müzikler oldukça çeşitli, diyaloglar bolca keyifli konuşma var, oynanışın kendini farklı aktiviteler ile yenilemesi. Tüm olayın dövüş odaklı olmaması. Boss dövüşlerinin kendine has oynanışı ile normal dövüşlerden ayrılıp daha keyifli geçmesi.

- Eskisi gibi rpg yapısına sahip olmaması ilerleme, gelişme hissini çok vermiyor. Dövüşler kötü değil fakat olayı diri tutan genelde farklı düşman tipleri oluyor bu kısım ne iyi ne kötü yani.

- Ve en çok takıldığım, çok küçük ama canımı sıkan olay. Oyunda bir süre sonra almaya başladığınız özel koruma zırhları, ekipmanlar her dövüşten önce ekranda görünüyor ve sizin can hanenize yansıması gösteriliyor bu da dövüşün gereksiz bir sekans ile uzamasına neden oluyor. Şahsen neden diye sorguladım. Neyse ki oyunda Rpg ya da sıra tabanlı savaşlar içeren diğer oyunlar gibi devamlı yoğun olarak dövüşlere girmiyorsunuz da bu durum aşırı canınızı sıkmıyor ama işte söylemeden de geçemeyeceğim. Ha evet bu özelliklerinizi kapatıp oynayabiliyorsunuz ama bu da ekstra can, koruma, atak gibi aldığınız özellikleri kullanamamamız anlamına geliyor. Böyle amatörce bir hatayı bu denli aslında üstünde emek verilmiş bir oyunda nasıl yapmışlar merak ediyorum ama eğer geliştiricinin resmî sayfasına ulaşabilseydim düzeltilmesi için kesinlikle bir email atardım. Yani sayfalarına ulaşan olursa bana atsın ben oturup bir mail yazarım. :)

Bitirmeden söyleyebileceğim. Oyunu güçlü tarafı dövüşler değil hayır çok keyifsizler demiyorum fakat daha çok oyun içinde oluşturulan dünya ve bu atmosfer içinde gerçekleşen olaylar, macera yaşama ve yeni yerler keşfetme hissi sizi keyiflendiriyor ve ilerlemeye teşvik ediyor. Ucuza bulursanız oynayın. Kötü bir oyun değil ama çok daha iyi olabilirmiş kesinlikle. Birde kesinlikle bir zorluk seçeneği koysalarmış bence dövüşlerin keyfini arttırırmış. Çünkü düşmanları sıralamayı beceremediğinizde etrafınızda çok düşman var ise ciddi canınıza okuyabiliyorlar bu anlardan resmen bir Souls oyunu zevki aldım. Aslında oyunu kolay bulursanız burada bir avantajınız da var. Ekstra sağlık, vuruş gücü veren ekipmanları kapatıp ekstra sürede almazsanız oyun otomatik olarak zorlaşıyor ama işte seçilebilecek bir zorluk daha iyi olurmuş.

Olabildiğince spoiler'sız mekan görselleri ekliyorum ki oynayacak olan kendisi deneyim etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Aralık 2020; 15:5:3 >

• Daha önce hiç jrpg oynamadım, ne önerirsiniz? Yeni olursa güzel olur.
  • Kennnn K kullanıcısına yanıt

istek listeme ekledim indirime girerse alırım. teşekkürler bu güzel inceleme için ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

• Arkadaşlar dead by daylight oynayan var mı, performans olarak nasıl? Daha önce pc'de ve ps4'de oynadım ama switch'te kararsız kaldım alıp almamakta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.technopat.net/2020/12/25/cyberpunk-2077-nintendo-switchte-oynanabiliyor//?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com

iyisiniz hadi...★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ 

Bence donanımsal güncellemelerin sonlarına geliyoruz...Starlink cart curt hızşı internet derken 3-5 seneye cloud oyunculuk falan filan oradan yürüyecek mevzu...Hayır mayır desek te dayatacaklar ve mecbur olacağız...

• Cikarsa indiririz 😎

• Brazcks kullanıcısına yanıt

Pokemon Sword

Xenoblade 2

Fire Emblem Three Houses

Pokemon gibi değilde xenoblade gibi jrpgler daha çok ilgimi çekiyor. Fire emblemi muhakkak oynayacağım teşekkürler.

Hocam o zaman şu an icin Switch icin degil de Playstation icin bazı jrpgler önerebilirim. Final Fantasy 7 remake- Final Fantasy 15, Dragon Quest 11, Kingdom Hearts 3 gibi oyunları önerebilirim.

Final fantasy 15 ve Kingdom hearts 3 oynadım hocam. Xenoblade ve Final fantasy x hd çok ilgimi çekiyor. Sen oynadın mı hocam, sararlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psyduck17

istek listeme ekledim indirime girerse alırım. teşekkürler bu güzel inceleme için   

Ne demek ben teşekkür ederim.

Ucuzla bulursanız (ben 30-35 dolar civarı kutulu fiyata yurtdışında aldım) oynayın. En kötü yüzünüzde gülümseme yaratacak oyunlardan biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 26 Aralık 2020; 15:3:35 >

Hocam ilk Xenoblade ve FF10 gelmis gecmis en iyi jrpglerdendir. İlk Xenoblade zaten efsane olarak gorulur, Monolith muthis bir İP yaratti bu oyunla. Ff10 da bana gore ff7 ve ff6dan sonra en iyi oyundur seride. Kısaca ikisi de mustplay oyunlar.

Ama soyle de bir durum var jrpg herkese gore bir oyun turu degil. Yani absurd yanları, fantastik ogeleri olan, grafik olarak dünyaları vaad etmeyen ama oynanis olarak derin ve zevk veren bir oyun turu. Yani yeni oyuncu aliskanliklarina uygun bir tur degil aslinda buna dikkat etmek lazim. Jrpgler ile ne kadar hasirnesir oldugunuzu bilemedigimden bunu soyleme ihtiyaci hissettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Room by a Window -- 26 Aralık 2020; 14:42:1 >
    Çok fazla jrpg oynamadım. Biraz daha oynanışa önem veriyorum. Gereksiz anların olmadığı, hikayenin sürüklediği ama hikayenin oynanışın önüne çok geçmediği oyunları tercih ediyorum. Jrpglerde hikaye tam olarak ne kadar önemli emin değilim ama bildiğim kadarıyla eski jrpglerde oynanışı uzatsın diye çok boş kısımlar var. Kısaca boş anların olmadığı, oynanışın zevkli olduğu biraz daha kompakt yeni nesil oyunlar ilgimi çekiyor.

Anladım hocam işte buna en güzel cevap aslında oyunu oynayıp denemeniz. Zaten ilk birkaç saatte ortaya çıkar sarıp sarmayacağı. Ben de mesela sinematik tecrübesi ön planda olan oyunlardan bayıyorum, oynayamıyorum. Onun için diyemiyorum ki kesin seversin ya da sevmezsin. Kendin deneyimleyip görmelisin.

• 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.