Şimdi Ara

★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★ (1353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
48.374
Cevap
456
Favori
1.649.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rofrexpo kullanıcısına yanıt
    Trophy 🏆 Achievement bence güzel sistem ama trophy hunterlik yapmak saçma bence. İşi gücü bırakıp 3-4 kere oyunu bitirmeye çalışmak youtube bişeyler izlemek gibi vs. Artıları saymak ile bitmez :)



    Nintendo Sony değilde Microsoft takip etmesi gerekir. Backwards ve Gamepass ile Microsoft çok güzel ilerliyor. Nintendo ve Sony ise remastered ve portlar ile uğraşırlar. Herneyse konu trophy ise gelsin kötü birsey değil sonuçta.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesda E3 e Doom 2 duyurusu yapabilirmiş üstelik tüm platformlara aynı anda...

    https://powerup-gaming.com/2018/04/12/doom-2-e3-2018-tease/
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    Xbox’ın neyini örnek alacak adamlar oyun yapmayı bıraktı, elindeki personele geriye uyumluluk yaptırıyor. Adamlar konsolu tamamen boşvermiş durumda bu da satış rakamlarına yansıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rofrexpo

    Kesinlikle haklısın! Ps veya xbox'ta oynamayacağın bir oyunu switchte büyük bir zevkle oynuyorsun, hemde daha düşük grafiklerle. Bunu pc / ipad durumu gibi düşünüyorum ben. Pc ipad'e göre çok çok güçlü ve çok daha özgür bir cihaz. Ama başına oturup bir yere sabitlenmen, düğmesine basıp açılmasını beklemen, sonra istediğin programın açılmasını beklemen, bir sürü ayar yapman vs lazım. Ipad'in ise güç düğmesine basıyorsun ve hop diye herşey anında ve istediğin yerde önünde! Ipad alana kadar öyle bir cihaza ne kadar ihtiyacım olduğunu bilmiyordum..

    Switch de aynen öyle işte, böyle bir oyun makinesine aslında ne kadar ihtiyacın olduğunu ancak alınca anlıyorsun. İstediğin oyunu istediğin yerde 5 saniye içinde oynamaya başlayabiliyorsun. Ama nasıl tüm konforsuzluğuna rağmen pc'nin ultra gücünü tercih edenler varsa, nintendonun mobilliğine rağmen ps/xbox'ın ultra grafiğini tercih edenler de var. Elbette tamamen zevke ve kişisel kullanıma bağlı bir durum olduğu için haklılar. Galiba altın formül şu: ps (xbox) + switch :)

    Alıntıları Göster
    Altın formül: (öncelik sırasıyla)
    high end PC, PS4, switch, xbox :D

    tabi bütçeyi göçertir :)




  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Dediğimi iyi okuduysan Backwards ve Gamepass bahsettim!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • likonalite L kullanıcısına yanıt
    Gamepass zaten başarısızlık sonucu ortaya çıkmış bir şey. Mesela Nintendo yeni Mario veya zelda yapıyor. 20 liraya 1 ay abone olup hepsini oymuyorsun, bunu Nintendo’nun kabul etmesi için enayi olması lazım. Xbox yeni oyun yapmadığı umursamadığı için bu sistemi çıkardı. Örnek alınacak bir yanı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım neden anlamak istemiyorsun. Nintendo geçen wii serverlerlarini kapattı wii ile alınan bütün digital oyunlar çöp oldu. Gamepass psn now karşı çıkarıldı psn now daha iyi oyunlari stream etmiyorsun indiriyorsun. Yeni çıkan Microsoft oyunlari ise direk gamepass ekleniyor. Backwards olayını basit göruyorsan bişey demiyorum.

    7 aydır switch kullanıyorum bütün exlusive oyunları aldım. Spin off lar kaldı ilerde alırım benim için sorun yok. Herneyse konuyu kirletmeye gerek yok zevk meselesi
    ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün nintendo switch aldım yeniden. İlk seferinde bekletim farklıydı direk birinci konsolum olması için almıştım tabi benim için hayal kırıklığı oldu ve sattım. Altı aydır xbox one x kullanıyorum ve microsoft konsolu ilk defa almış olmama rağmen artık bırakmam. Gamepass başarısızlık mıdır nedir bilmiyorum ama iyi ki var.. Ordaki oyunlardan paralı aldıklarıma fırsat da kalmıyo ki her güncel oyuna sahibim. Ama nintendo farklı bu sefer beklentimin farkımdayım.. Bacaklarımı uzatıp hyrule’ye dalmak, evde değilken fifa oynamak.. Herkesin zevki farklı. Beklentilerimize göre beğenimiz değişiyor. Nintendo özgürlük anlamında çok çok başarılı ve zelda gibi mario gibi exc güçleride eklenince alınması gerekli gibi oluyor. Bu arada bence mutluluk ps4 pro - xbox onex - switch demektir :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende daha dün yeni bir tane satın aldım Zelda ve mario oyunu mevcut malum oyunlar pahalı 2 oyuna bile yeteri kadar para verdik :) Bir kaç oyun daha almak istiyorum indie oyun olabilir daha ucuz olacak şekilde ve tabi güzel oyunlar Stardew Valley gibi parasını hak edecek oyun olursa çok iyi olur. Yeni bir Switch sahibi için tavsiyeleriniz var mıdır ?
  • remzican94 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

    ★★★ NINTENDO® SWITCH ANA KONU ★★★
    Oxenfree indirimde russian storedan alırsanız hele baya baya indirimde. Şuan almayanı dövüyolar . 5-10 saat oyalar sizi
    Rogue like oyunlara bakabilirsizin malum o tarz oyunların sonu yok ömürlük oyunlar. O tarz için de Enter the gungeon önerebilirim yine russian store dan alırsanız 5.67 dolar
    Bir de Golf story var diğerleri kadar ucuz değil 15 dolar ama nintendo exclusive oyun ve fiyatını hakettiğini söyleyenler çok. Denemek istiyorum ben de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 13 Nisan 2018; 0:19:4 >




  • Teşekkür ederim alıyorum şuanda ikisinide bakalım güzele benziyor ikiside :)
  • remzican94 R kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam,aramıza hoşgeldiniz...

    aldığınız oyunlar aslında sizi baya uzun süre götürecektir,bence yeni oyun için acele etmeyin...
  • yeni fragmanlar...











  • Daha önce bir arkadaş switche gelmesini istediği oyunları yazmıştı.Bende daha önce wii u ya çıkıpta oynayamadığım oyunların switche gelmesini çok isterdim.İlk aklıma gelenler:
    -Mario 3d world
    -Mario bros u ve luigi u
    -Pikmin 3
    -Fatal frame 4
    -Wii u ya çıkmış zelda oyunları
    İlk aklıma gelenler bunlar.Ayrıyeten luigi mansion,Mario bros,mario galaxy gibi oyunların devamını çıkarsa konsol satışları patlar bence.
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    bu oyunlar gelse gerçekten on numara olur Switch te,bunlara ilave olarak bence Yoshi Wolly World ü de ekleyin,çok sakin ve eğlenceli bir oyun,bu ara ona sardım ben onu oynuyorum...
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu oyunların muhtemelen hepsi gelir. Mario 3d World'ü bilerek biraz daha Odyssey satışları azalınca getirceklerdir. Pikmin 3'ü bilmemde yakında 4'ü duyarız gibime geliyor, uzun zamandır geliştirildiğini dair haberleri biliyoruz. Fatal Frame gelirse yenisi gelir. Port duyurdukları kadar yeni oyunda duyurdukları sürece benim için problem yok.

    E3 hakkında ise baya agresif olacak bir nintendo duyumu alıyoruz.
  • Zelda ve mario yu oynadım. Farklı türde oyunlar olduğunu biliyorum tabi ama Zelda yı daha çok sevdim. Buna göre oyun tavsiyesi olan var mı.
  • Teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum aslında genelde pc'den oyun oynadığım için switch'e her oyunu almam büyük ihtimal ile bunu keyif için aldım biraz :) Bu arada bir şey sormak istiyorum alet hakkında pek bilgim yok kafama esti gidip aldım direk joy con larında şarjı varmış anladığım kadarıyla bunlar için ayrı bir şarj istasyonu alıyorlar gerek var mı böyle bir şeye yani joy con lar tablete takılı halde cihazı şarja koyduğum zaman joy con larda şarj oluyor mu cihaz ile birlikte ? Yoksa illa bu istasyondan almamız gerekli midir? birde son olarak şarjı dolu olmasına rağmen sürekli dock'a bağlı olarak durursa piline bir zarar gelir mi ? Kusura bakmayın çok sordum ama pek bilgim yok alet ile konuyuda neredeyse komple okudum sorularıma cevap bulamadım cihazıda bozmak istemiyorum :)
  • Hocam bana biraz müsaade...
    Önce antik Mısır sonra da antik Nors diyarlarında dolaşıp geri döneceğim.
    Kendinize iyi bakın.
  • remzican94 R kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam,bu konu kafanıza takılanları sormak için var...

    öncelikle ayrı bir şarj istasyonu almanıza gerek yok,joy-con lar tablete takılı haldeyken şarja bağladığınız an şarj olur. İkincisi, aslında Dock da kalmasında bir sakınca yok çünkü piller dolunca şarj olma otomatik olarak kesiliyor, he bir itirafta bulunayım, ben şarjı dolunca Dock ta bırakmıyorum,içime sinmiyor...
  • 
Sayfa: önceki 13511352135313541355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.