Şimdi Ara

★★★ NINTENDO SWITCH 2 ANA KONU ★★★ 05.06.2025 ÇIKTI! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chokobo , Quarren , jymz___ Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.920
Cevap
142
Favori
101.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdiden kardeşlik grupları kurmaya başlamalıyız bence.

• FrioVentus kullanıcısına yanıt
    Getiren kişiyle kaça anlaştınız hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt

Kardeşlik. Dijital hesap alım satım.

• dimontales kullanıcısına yanıt

60 euro getiren kişi ödemesi. 30 euro da glocal zone kesinti yapıyor. Cihazın fiyatı da fransada 499.99 euro. (Mario Kart Bundle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrioVentus -- 17 Mayıs 2025; 15:52:18 >
    Hocam bana link atar mısınız bende ilan açayım. Fransa linki

• JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan bahsediyorum,

Series S ile evde TV'de oyun oynayıp yeterli gören milyon tane insan var, benim de kullandığım sevdiğim bir konsol Series S, oyuncu kitlenin önemli bir kesimi için oldukça yeterli, Series S - Ps4 Pro ve Ps5 kullanmış gibi olarak nesiller ve konsol lar arası gözle görülen grafik farkı çok belirgin değil bu nesilde, önümüzdeki nesilde de olmayacak çok ekstra bir fotorealizm teknolojisi keşfedilmezse,

Düşünün Series S benzeri bir gücü el konsolun da yanınızda taşıyorsunuz (Ps5 demiyorum kas gücüne çok takılıyor herkes) ve o konsolda hem Nintendo hem de 3. parti oyunları oynuyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle bir durum var. Görüntü netliği başka bir şey grafik kalitesi başka bir şey. Misal veriyorum Switch 2'nin verebileceği maksimum çizim mesafesi Series S kadar olamaz aynı oyunda. Veya işlemci gücüne ihtiyaç olduğu noktalarda onun kadar iş yapamaz. Vs. Görüntü netliği oyuna göre DLSS'den dolayı daha iyi olabilir. Bu sadece görüntü kalitesi konusu. Grafik detayı ayrı bir konu. Örnek veriyorum Hogwarts Legacy misal. İki cihaz da 1440p açmak istesin. Series S'de grafik ayrıntıları daha iyi olacaktır. Çünkü daha güçlü. Ama görüntü netliği DLSS farkı ile daha iyi olabilir. Bu bahsettiğim konu yani. Benim için aslında pek önemli değil bunlar çünkü 3rd party oyunlar için adresim pc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Mayıs 2025; 17:2:24 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Hogwarts Legacy oyununda ekstra kötü görünüyor, bir tek orada bana da hayal kırıklığı yaşattı ama şunu da hesaba katmak lazım hocam Series S kullandığın zaman kocaman bir tvde daha fazla açıklar belirgin olacak şekilde oynarken, Switch 2 küçük ekranı avantajı olacak.

Tabii ki farklar olacak ama Hogwarts DLSS kullanmadan verdi o videoyu bunu da unutmamak gerek. Umarım iyi olur beklentinin üstü olur daha keyifli olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

Switch'i docked kullanacak bir sürü insan da var ama. Mesela ben elde az kullanıyorum. Hogwarts 1440p olacak ama Dlss desteği ile.

Merhaba cihaz linkini atabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://gg.deals/pre-order/nintendo-switch-2-preorder-guide

hocam burdan Fransa, İtalya ve İspanya linklerinden stok bulabilirsiniz. Ben aslında italya mediaworld linki koymustum ama Fransadan birisi ile Auchan sitesinden aldirdim. Ekstradan cdiscount sitesi de guvenilirdir fransadan.

Teslimat ne zaman olacak ?

23 haziran.

• Switchte kardeslik PS kardesligi kadar guvenli degil mi? Hesaba girildikten sonra email veya sifre bilgilerini degistirirken mail yada sms onayı istemiyor. Bu guvenligi saglamanin yolu var mı?

• chokobo kullanıcısına yanıt

Ben güvenlik açığı görmedim henüz. Kod da istiyordu şifre değiştirirken. P2 olanda kesin ister. P1 sizseniz zaten kontrol sizde olduğu için pek sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 17 Mayıs 2025; 18:34:40 >
  • Media market de 40 bin lira mario bundle ile.
    Alınır mı acep, en uygun nerden alınır!

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Glocalzone, Sahibinden yd ilanlar, yurtdışına gidip almak, yurtdışından gelen tanıdık. Bu 4 opsiyon dışı kazık Gizala fiyatlarına bulabilirsiniz sadece.

Ürünün olması gereken vergi dahil fiyatı

Sadece Switch 2 - 20k~
    Mario Kart World Bundle - 22k~

Bu fiyatların üstünde alınıyorsa aradaki fark kazıkçı aracıların cebine gidiyordur.

• Shellot kullanıcısına yanıt

Yurtdışından kendiniz alsanız 20-22k oluyor. Vergi dahil Trde o fiyata asla alamazsınız. Kimse babasının hayrına getirip satmaz o paraya. Dürüst olalım siz alsanız 20ye getirip 20ye satar mısınız? Düz modeli 25k civarına ithalatçı garantili gelirse benim gözümde makul fiyattır. Alanlara saygı duyuyorum ama bu cihaz 40k etmez, resmen fırsatçılık yapıyorlar.

• vatanda ön sipariş var vermeyi düşünüyorum elimde aylardır açılmayan xbox series x ve ps5 var onları satıp alacağım bu nesil hayal kırıklığıydı güncelleri çıkınca xbox ve ps tarafına geri dönerim zaten bilgisayarımda iyi kötü 2k dan 1080p ye düşersem 2 3 yıl getirecek sistem ama herkesin hem fikir olduğu gibi 40 bin etmiyor cihaz muhtemelen konsolcular da belirsiz bir tarihte 10.000 düşüğe 30.000 gibi fiyata satılacak şimdi şu var garanti ve nispeten daha erken tarihte konsola ulaşmak 10.000 tl eder mi kendim buna cevap bulamıyorum

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt

PS5 kalsın bence hocam. Yakın zamanda Death Stranding 2, Ghost of Yotei çıkacak.  

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.