Şimdi Ara

Nintendo ds liteler takas olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 orjinaol oyun 12 tanesi ds 8 tanesi advance
    ıkı tane nintendo ds lite biri siyah digeri penbe siyah olan cok yenidir her ikiside sorunsuzdur
    ıkı tane kılıf 3 tane orjinal kalem tek şarj aleti

ayrıca süper card ve 2 gb mıgro kart [ bu super kartın acmadıgı oyun görmedım kartın ıcınde 25 kadar oyun wardır ıstedıgınızde yukleye bılırım

tamammı 350 ytl tamamını alan game boy mu ve ıkı tanede gama boy oyunu verıcem

ayrca önerilere acıgım ve ANTALYADAN OLAN arkdaslarımlada anlaştıgımız taktirde takas yapabilirim

ds oyunlarını Football tycoon da amatör ilk 200 deki bi takımla takas da yapa bilirim :) cıkmıyacagını bılıyorum ama yınede ıste

arkdasllargelen kutumda sorundan dolayı pm gelmıyor iletişim için ozo_966@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist07 -- 17 Eylül 2008; 23:37:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Siyah DS ve oyunları kaça satarsın ?
  • arkadaşım anlamadım ben satmaya niyetin yok mu?? bundan bir önceki ilanına da pm attım. bu ilanada
    pm attım. ikiside okundu gözüküyor ama cevap yok. önerilere açık olduğunu belirtmişsin ilanda.
    cihazın birini ve supercard ı alabilirim anlaşırsak. cevap veririsen sevinirim.
  • kusura bakma arkadsım malesef hıc pm gelmedı sanırım bozukluk war sanırıım

ozo_966@hotmail.com

eklersen konusurz

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 ile Xbox 360 takas edilirmi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.