Şimdi Ara

Nintendo Ds Aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Nintendo Ds Aksesuarları
    Görseller
    DS lite batarya,Nintendo DS lite GBA kapağı,görseldeki DS kalemleri,ve Şarj aleti şeklinde satıyorum.Batarya ve şarj aleti sorunsuz olup orjinallerdir.Şarjı yaklaşık 5 saat gidiyordu yedek batarya olarak almıştım kenarda kalmış sattıktan sonra.İhtiyacı olan kaçırmasın.Fiyat toplamdır.30 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 30 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaştan ürünü satın aldım. İlanında görseldeki kalemler yazmasına ve görselde 11 kalem olmasına rağmen sadece 4 kalem göndermiştir. 3 kuruş için yalan söylemeye gerek yok alışveriş yapacakların dikkat etmesini rica ederim.
    İlanın orjinal mesajı ve fotosu belki değiştirir diye burada kalsın.
    'DS lite batarya,Nintendo DS lite GBA kapağı,görseldeki DS kalemleri,ve Şarj aleti şeklinde satıyorum.Batarya ve şarj aleti sorunsuz olup orjinallerdir.Şarjı yaklaşık 5 saat gidiyordu yedek batarya olarak almıştım kenarda kalmış sattıktan sonra.İhtiyacı olan kaçırmasın.Fiyat toplamdır.30 tl'
    Vaad edilen;
    Nintendo Ds Aksesuarları
    Elime ulaşan;
    Nintendo Ds Aksesuarları

İlanı değiştirmesi durumunu düşünerek ekleme;
    Açıkça görseldeki kalemler yazmakta.
    Nintendo Ds Aksesuarları
    Nintendo Ds Aksesuarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreBngll -- 17 Eylül 2019; 17:4:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.