Şimdi Ara

Nintendo DS/3DS ve Pokemon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski pokemon oyunlarını acayip seviyorum, bayağıdır oynamadım bundan 8 sene once Nintendo DS im kayboldu, şimdiki fiyatlarına baktım da uçmuşlar. Böyle eski DS satan ve Pokemon Platinum, Pokemon SoulSilver ve belki de GBA oyunlarından Emerald ve FireRed satan bir yer biliyor musunuz? Emulator ile oynayınca aynı keyfi vermiyor, hile gibi geliyor ve koleksiyon da yapmak istiyorum aynı zamanda o yüzden orjinallerini arıyorum.

DS ve oyunlar sıfır olursa daha iyi tabi de öylesini bulacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 8 Ağustos 2020; 22:59:18 >

• 3DS de alabilirsin. Bütün DS oyunlarını çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Ağustos 2020; 2:59:18 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    GBA girişi var mı ki?
  • Knife Party kullanıcısına yanıt
    Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    switch 3ds oyunları çalıştırıyor mu hocam?
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Yok çalıştırmıyor.
  • Soulsiver heartgold 3bin liraya sıfırı vardı en son baktığımda. Sıfırı üretimi bitmiştir muhtemelen. Emerald yerine omega ruby alpha sapphire oynayabilirsin. FireRed hakkında fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 10 Ağustos 2020; 17:21:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo ds oyunlar
    2 ay önce açıldı
    Nintendo 3ds ve 4 orijinal oyun.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    teşekkürler hocam
    Olsaydı süper efsane bir şey olurdu. Üstelik 3DS, DS oyunlarını da çalıştırıyor.
    Black white oynadım en son. Maddi imkanlar el vermemişti omega ruby alpha sapphire oynayamadım 3ds sahibi olamamıştım. Nintendo distribütörü o sıralarda oyun satışını türkiyeye son vermişti. Omega ruby alpha sapphire türkiyede yoktu oynayamamıştım. Şimdi maddi imkanlar el veriyor switch alıcam bir süre sonra. Ben de omega ruby alpha sapphire switchde oynarım diyordum. Artık amazon ebayden omega ruby alpha sapphire siparişi vericem. Üzdü beni switchde oynayamamak normal ds de oynucam artık. Remake nasıl hocam oynadınız mı siz omega ruby alpha sapphire bu arada? Çok istiyordum oynamak. Sağolsun pokemon oynamak persona 5i bile kolaylaştırdı benim için sıra tabanlı dövüş sistemini çoğu kişi sevmezken küçüklükten beri pokemon nintendo sahibi olmak sıra tabanlı dövüş sistemini aşıladı bana. Pokemonun yeri ayrıdır benim için. Umarım tekrar kavuşurum pokemon oyunlarına. Bu arada shinylerimi özledim ve shiny avı yapmayı 50 ye yakın shiny vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 10 Ağustos 2020; 17:33:9 >

Remake olanlar da, orijinal olanlar da hepsi harika hocam. DS'te bile süper oluyor. Rahat rahat oyununu oynuyorsun. Çok güzel.
    Orijinal versiyonlarını oynadım artık remake versiyonunu oynucaz umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.