Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kırmızı 399 TL Street Fighter 4 - Pokemon Mystery Blue- Zelda Bol Resim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde sıfırından farksız bir Nintendo 3DS var. Çok çekici kırmızı renkte, cihazın kutusu ve kutu içeriği sıfırından farksız mevcuttur. Oynamaya vakit bulamadığımdan satmak istiyorum, Türkiye'den alınmış olup garanti belgesi mevcuttur, sıfırından hiçbir farkı yoktur.

Detaylı olarak koyduğum resimleri kontrol edin, R4i kart ile Mortal Kombat ve Pokemon White oyunlarını çalıştırdığım resimler mevcut, ayrıca Gameboy 1 oyunu olan Pokemon Red'i de çalıştırıyorum. Resimler birkaç saat sonra sahibinden.com linkiyle verilecektir. Sahibinden.com üzerinden güvenli ve taksitli alışveriş yapma imkanınız vardır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nintendo-3ds-kirmizi-street-fighter-zelda-79582701/detay/

R4i kartım varken bütün DS - Gameboy1 - SNES - Genesis oyunlarını oynatabiliyordum, ancak elimden çıkardım R4i kartımı ve yenisini temin etmeye vakit bulamadım. Cihaz 3.0.0-6E son versiyondadır, internete erişimi sorunsuzdur, ister 3DS oyunlarını, ister DS oyunlarını online oynayabilirsiniz aldığınız gibi. Özellikle Street Fighter çok keyifli olmakta.

Gönderilecekler

Kutusunda tertemiz kırmızı renk Nintendo 3DS kırmızı konsol

Super Street Fighter 4 3DS edition oyunu, (kutusuz)
    Zelda Spirit Tracks DS oyunu hediyedir. (kutusuz)
    Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue Team DS oyunu (full kutulu)

R4i kartı bulunmadığından fiyatını çok uygun tutuyorum, fiyat 399 liradır. Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz, referanslarımı kontrol edin, ürünlerimin ne kadar iyi olduğunu göreceksiniz, oyuncu olduğumdan çok titiz davranırım cihazlarıma. Kargo ücreti alıcıya aittir, özenle ve en uygun fiyatla kargolarım ürünü.
    Teşekkür ederim, saygılarımla.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogostarmen -- 5 Nisan 2012; 14:56:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.